MERRY CHRISTMAS

נאג'י זה עתה חזרתי

מנצרת אחרי יום לימודים, נתקעתי כמובן בפקקים בגלל הצעדות ליד כניסת הבשורה, ואין לי כוח לעזור בלינקים קשים...

salt of earth

New member
בבקשה ../images/Emo140.gif

מקווה שתמצא את הרגליים והידיים פה. זה סידור התפילה של המיסה הרומית-קתולית: http://catholic-resources.org/ChurchDocs/Mass.htm וזה סידור התפילה של הכנסיות הביזנטיות (אצלם לא אומרים mass אלא divine liturgy): לשאלה שלך בזמן שידור המיסה בנצרת על איזה טקסטים קוראים בזמן המיסה אז הנה לך תשובה: Scripture Readings for Masses of Christmas.

דנה EF

New member
חג שמח!

למרות שאני יהודיה לחלוטין (אך לא יהודיה לחלוטין בדעותי) כריסמס הוא החג הכי יפה שקיים! אתמול הלכתי לראות מיסה ביפו, ופשוט התאהבתי בחג הזה! אני מקווה מאוד שכולכם נהנתם מהחג ו.. Merry Christmas!

מותר לי

New member
קצת באיחור... ../images/Emo13.gif

חג שמח לכולם!
פעם ראשונה שחגגתי, ומקווה שאחריה יהיו עוד פעמים רבות
היה מרגש, יפה, מלא תוכן!
ולמרות שזאת הפעם הראשונה שלי, ולמרות שמכל שלושה משפטים הבנתי מילה וחצי, לרגע לא הרגשתי "בחוץ"! (וכמעט תמיד הבנתי על מה מדברים, זה הפתיע אותי!
) אתמול בצהריים אחרי הארוחה, אב הכנסיה לימד אותי כמה דברים יפים על השפה הערבית מול העברית, ובזכותו נוספו עוד כמה מילים לידע שלי
בראשון בלילה היתה לי שיחה מרתקת עם הבת שלו... דיברנו כל כך הרבה, ואני מרגישה שיש לי עוד ים דברים לדבר איתה! השיחה הזאת פתחה לי תיאבון גדול לדעת עוד ועוד... רעב רוחני שלעולם לא יגיע לשובע! להגיע לשם ולא ללכת לעולם
לסיום- נושאת תפילה לישוע שיביא לי רק טוב, שיקרב אותי אל האור אליו אני רוצה להגיע וממנו רוצה להביט, שייתן לי את ההבנה אותה אני מתשוקקת לדעת, ושישכין שלום בליבי הקטן והסוער
אמן!

איזה כייף לך ../images/Emo9.gif

כייף לקרוא ככה אנשים שמאמינים ושזה עושה להם טוב :) למה זו הפעם הראשונה שחגגת?

מותר לי

New member
../images/Emo9.gif

למה זו הפעם הראשונה? חוסר אמונה וחור בהשכלה... שילוב לא ממש מוצלח
תמיד ידעתי על 1 בינואר ש"כולם" עושים חגיגות "בגלל ישוע", אף פעם לא טרחתי לברר יותר מזה (זה לא עניין אותי...) מאוחר יותר התוודעתי לכריסמס שנערך מס' ימים לפני הסילבסטר, אבל גם לא ממש עניין אותי השנה, אחרי הארה שקיבלתי, הגעתי למיסה ב-17/12, ואב הכנסיה הזמין אותי לחגוג איתם את החג. ואם להגיד את האמת- מעולם לא חגגתי משהו אמיתי יותר! שילוב של הכל! רצינות, צחוק, שירה, תפילה, אוכל, ריקוד... מלא תוכן, צורה, כבוד! פעם ראשונה שגם הלב הקטן שלי חגג

חג מולד שמח../images/Emo139.gif

בס"ד ראשית,תרשו לי לציין שהפורום מושך אליו המון גולשים והוא גם בהחלט מרתק. ישוע הוא יהודי יקר שבא להאיר לעם ישראל ולאנושות כולה.ישוע ריפא ועשה חסדים רבים. ישוע קבע כי האדם הוא 'אדון השבת',וכי גם ניתן לרפא בשבת.ישוע גם אמר כי רב הוא החושך,וכי הוא אור העולם. הבקר,קצת אחרי השעה שמונה,שמעתי שדרן גלגל"צ אומר:Jesus Christ. כנראה שהאדון נכנס ללבבותיהם של יהודים. ישוע ידע כי עומדים להסגירו לרומאים ולהתכחש לו(בספר ויקרא נאמר:'לא תכחשו איש בעמיתו'). ישוע ידע לומר על הצלב:'סלח להם אבא,כי אין הם יודעים את אשר הם עושים'. בעיניי ישוע הוא היהודי האולטימטיבי. אין רצוני להיות נוצרי,אבל את מה ש-anonimitusa מציגה ומסבירה-עושה לי את זה והיא שגרירה מצויינת לישוע בן העם היהודי ואור האנושות. אנונימית,יישר כוחך וה' יברך אותך

למעלה