התכוונתי ש...
יש קבצים מסוימים שאם מחליפים אותם ככה (אם אפשר בכלל) זה ממש דופק אותם, ואת זה אני יודעת מניסיון *נזכרת בחיבה בתמונות אבודות* סליחה אם חשבת שאני מזלזלת, אני ממש לא מזלזלת בך ואני יודעת שלא היית מציעה משהו סתם ככה. יש דברים שצריך להתחשב בהם- סוג הקובץ, מערכת ההפעלה (יש הבדלים) וחוצמזה, יש דברים שאת לא יודעת, כמו שיש דברים שאני לא יודעת. זה עניין של ניסיון וטעיה בעיקר *שוב נזכרת בתמונות* ואני לא באה להגיד לאף אחד שהוא\היא לא יודעים מה לעשות (לכלל הפורום) אז תהיו קצת, טיפה יותר רגועים... ימאטו: וזה מגיע מהבחורה שכרגע איבדה את קור הרוח בגלל תמונות... *מגלגל עיניים* אני: היי מאט, מה אתה עושה מחוץ לארון? ימאטו: *נועץ בי מבט* אני בודק שאת לא עושה שטויות... תגידי... ממתי אני מדבר עברית? אני: אתה לא, אני מתרגמת אותך... ואתה לא צריך לדאוג לי, אני בטוחה שטאיצ´י מחכה לך... ימאטו: כדאי שלא תחשפי את כל הסודות שלך, אנשים לא צריכים לדעת כמה אנשים יש לך בארון... אני: *מצביעה על הארון* לך ימאטו: *הולך* אני: *מחייכת חיוך נבוך* סליחה על זה... הוא קצת... איך להסביר את זה... מרדן... *קול מהארון* לא אני לא! אני: אויש תשתוק כבר! אה ואם אני כבר כאן.. מתי מתחילים את המשחק שמישהו פה (לא זוכרת מי) הציע... עם זה שכל אתד מקבל דמות ומשחק אותה?