ט"ו באב - המשך!!

יאקומו

New member
מרוב צער עלייך נאלצתי לצאת ממחבואי!

טוב, הנה! אני הארח (ככה כותבים?!) חברה לך ולמחשב הזקן והתשוש שלך ירוחם.. דרך אגב, אני מכינה פנקייקים, כמה פיצולי-אישיות יש לך שאני ידע כמה להכין... נ.ב ( בצחוק...
)

Digi Lista

New member
שאלה טובה...

תלוי את מי מהפיצולים את מחשיבה, יש פיצולים ראשיים אבל מהם יוצאים תתי פיצולים ומהם עוד תתי פיצולים ומהם...טוב זה מתחיל להיות מסובך...אבל אם כבר הם הוזמנו לאכול את הפנקייקים שלך אז הם באים ורק אני אשאר כאן...

Digi Lista

New member
למרבה התדהמה...../images/Emo103.gif

אני עדיין לא התייאשתי מהעובדה שאני עורכת דיונים מעמיקים עם מישהו שהוא לא חלק מצדדי האפלים... אני אמשיך עם תמונות עד שיקרו שני דברים(אפילו במקביל...)או שמישהו ידבר איתי או שאני אשתעמם ואלך להלילה... לשנייה שמחתי, אבל שוב הסמלים לא עובדים...

יאקומו

New member
טוב...

אני מחשיבה ה-כ-ל!!! חוץ מהתת פיצולים הקטנים, אני חושבת שעד שיהיה תורם לאכול לא ישאר, אני לא סופרמן (או במקרה הזה דיג´יגורלית...) שיכולה להכין דברים במהירות שיא... דרך-אגב, יש להם שמות?

יאקומו

New member
מורפיה! מורפיה!

אמרת באיזו שהיא הודעה, ששינית תמונה לקובץ שמותר להכניס ללתפוז (gip...) איך?! תלמדי אותי (בבקשה!) יש לי תיקיה ש-ל-מ-ה בתמונות מתאימות ליום האהבה, אבל הם לא מהקבצים שמותר!

Digi Lista

New member
גם אני יכולה לעזור בזה...

אז ככה הקבצים שאפשר להכניס הם בעלי הסיומת gif או jpg או bmp או png או txt או word (אם שכחתי משהו, תוסיפו..) בשביל לשנות קובץ את הולכת לתמונה לוחצת על הכפתור הימני בעכבר ואז מופיע לך תפריט אם הוא בעברית תלחצי על "שנה שם" ואם באנגלית אז על rename ואז תשני לאחת הסיומות של התמונות שציינתי למעלה, אחרי שתנסי תראי כמה זה קל,

יאקומו

New member
לא הצלחתי../images/Emo93.gif

*כמו בטלנובלות* אם תרשי לי: %@&%^**#%^^*U^)%#^$^$@^*$^*%$^&%E!!!!!!

Digi Lista

New member
תנסי שוב...

לעולם אל תוותרי ותאבדי את התקווה(ואני עומדת לאבד את שפיותי המעורערת במילא...)

יאקומו

New member
אבל...

אני כל הזמן משנה לתמונה את השם! למשל לקחתי מאתר (לא משנה איזה) תמונה של טאי ואגומון, וקוראים לה 00507603567457#, אני הופכת את זה ל"טאי ואגומון"! וכשעשיתי "סדר לפי: פרטים"... ראיתי שחוץ מאחד, כלום לא בסדר (כלומר שהם קבצים *אסורים*)

Digi Lista

New member
מה?

נגיד יש תמונה עם מספר 00546453.משהו לא מזוהה תימחקי את המשהו הלא מזוהה ותשני לאחת הסיומות jpg , gif, bmp, png ואז פשוט תלחצי שוב על קובץ התמונה וזה אמור להסתדר, אני לא יודעת מזה אומר קבצים אסורים אבל פשוט תנסי את מה שאמרתי לך(אני המון פעמים נאלצת לשנות סיומות)

יאקומו

New member
דיג´יליסטה, שכחתי לשאול...

אני ממזמן מעוניינת לדעת ומאז שכתבת שאת עוזבת ת´דירה עוד יותר... אני יודעת שזה לא ענייני, אבל בת כמה את? לפי ההודעות על פיצול האישיות שלך, את נשמעת לי בת 5... אבל אם את מארגנת לך ארגנים לתזוזה, את צריכ להיות לפחות בת 20! את מוכנה לענות לי?

Digi Lista

New member
אמממ...

כול המשפחה שלי עוברת דירה אני לא ממש בת עשרים, למעשה עוד 4 חודשים(קצת פחות)אני בת 16(!) אני מדברת על פיצולי האישיות שלי בצחוק אמיתי שנובע משיעמום ותסכול בגלל שאף אחד לא מדבר איתי...אני מאמינה שמותר להשתגע בכול גיל!, אז אני מכריזה שאני משוגעת ואולי גם ילדותית לפעמים, אבל אני לא רואה בזה דבר רע!

יאקומו

New member
את לא מאמינה כמה אני ילדתית!

חושבים שאני בגן! טוב, הגובה שלי גם תורם לזה, אחרי הכל אני נורא, ואני מתכוונת נורא, נמוכה לגילי... מרוב שאני ילדותית ומתלהבת בקלות (לא מתלהבת מרימה ת´אף, אלא... התרגשות-יתר נקרא לזה...) אני יכולה לדבר במהירות שיא! (בעיקר על דיג´ימון/שינזו/מדבוט, אבל בעיקר על דיג´ימון...) יש לי בעיה עם ההתלהבות הזו...

Morphia

New member
ללללאאאאאאאאא!!!!!!!!!!

מה שלא תעשי, אל תעשי מה שליסטה כרגע הציעה!!!! זה הורס את הקובץ ומגדיל אותו!!!! אם את כאן, תשלחי לי מסר ואני אסביר לך בדיוק איך עושים את זה, טוב?

Digi Lista

New member
לא נכון!

אני עושה את זה כול הזמן וכלום לא נהרס ולא מוגדל!(עשיתי קודם בדיקה נוספת כדי לראות אולי באמת לא שמתי לב למשהו, אבל הכול נשאר אותו הדבר! הקובץ תפס 33.9 kb ועכשיו הוא שוקל בדיוק אותו הדבר!!!, נא לא לזלזל בי, אני לא מטומטמת ולא הייתי אומרת משהו שלא ניסיתי בעצמי)

Morphia

New member
התכוונתי ש...

יש קבצים מסוימים שאם מחליפים אותם ככה (אם אפשר בכלל) זה ממש דופק אותם, ואת זה אני יודעת מניסיון *נזכרת בחיבה בתמונות אבודות* סליחה אם חשבת שאני מזלזלת, אני ממש לא מזלזלת בך ואני יודעת שלא היית מציעה משהו סתם ככה. יש דברים שצריך להתחשב בהם- סוג הקובץ, מערכת ההפעלה (יש הבדלים) וחוצמזה, יש דברים שאת לא יודעת, כמו שיש דברים שאני לא יודעת. זה עניין של ניסיון וטעיה בעיקר *שוב נזכרת בתמונות* ואני לא באה להגיד לאף אחד שהוא\היא לא יודעים מה לעשות (לכלל הפורום) אז תהיו קצת, טיפה יותר רגועים... ימאטו: וזה מגיע מהבחורה שכרגע איבדה את קור הרוח בגלל תמונות... *מגלגל עיניים* אני: היי מאט, מה אתה עושה מחוץ לארון? ימאטו: *נועץ בי מבט* אני בודק שאת לא עושה שטויות... תגידי... ממתי אני מדבר עברית? אני: אתה לא, אני מתרגמת אותך... ואתה לא צריך לדאוג לי, אני בטוחה שטאיצ´י מחכה לך... ימאטו: כדאי שלא תחשפי את כל הסודות שלך, אנשים לא צריכים לדעת כמה אנשים יש לך בארון... אני: *מצביעה על הארון* לך ימאטו: *הולך* אני: *מחייכת חיוך נבוך* סליחה על זה... הוא קצת... איך להסביר את זה... מרדן... *קול מהארון* לא אני לא! אני: אויש תשתוק כבר! אה ואם אני כבר כאן.. מתי מתחילים את המשחק שמישהו פה (לא זוכרת מי) הציע... עם זה שכל אתד מקבל דמות ומשחק אותה?

star_female

New member
אני יודעת איך ^_^

אם יש לך ACDSee, זה פשוט - את לוחצת על התמונה עם הכפתור הימני כשאת במצב של browse ועושה convert, ובוחרת JPG אן GIF. אם לא, אפשר גם דרך הצייר של ווינדוס... את פותחת את הצייר, פותחת תמונה ועושה "אמור בשם..." ובסוג הקובץ את בוחרת JPG (או שאת כותבת את שם הקובץ עם סיומת JPG)

star_female

New member
^^; זה היה הסבר...

אני לא יכולה לחשוב על דרך לעשות אותו יותר פשוט.. זה די כמו שמאיה (מורפיה) הסבירה... את פותחת את התמונה דרך הצייר ושומרת אותה שוב בתור קובץ JPG טו GIF אבל אם יש לך את התוכנה ACDSee אז זה יותר פשוט... רק לוחצים על הקובץ ועושים convert. בכל מקרה, זה צריך לעבוד דרך הצייר... רק שזה יקח הרבה זמן אם את תעשי ככה לכל תמונה ^^;

למעלה