McWeekend

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifMcWeekend!!

מצעד הלהיטים של מקפליי:
TLS TCFC POV THNL DGAO DB
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
כל השירים שאני אכתוב הם של All American Rejects אז אני אומרת את זה כאן פעם אחת וזהו: The Last Song Move Along Gives You Hell Swing Swing Dirty Little Secret
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי אהוביי הנצחיים (מספר שלוש) All American Rejects
קליפ שעשה לכן את זה:
All American Rejects - Gives You Hell
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
Chasing Liberty / חופשיה לאהבה המלך ארתור (שני סרטים שיש בהם חתיכים בריטיים, מה יותר טוב מזה?)
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
המורה שלי לחליל!!!
משהו ששימח:
תעודת הצטיינות אחת מתוך שמונה שהיו בכיתה של 32 תלמידים (ואני יודעת שיש כאלה שיגידו שזה הרבה, אבל אנחנו כיתת מצטיינים וכל מי שנמצא בה הגיע אליה בגלל ששנה שעברה הייתה לו תעודת הצטיינות)
משהו שהעציב:
שני סיפורים בישרא עם סוף עצוב כל כך
ציטוטיה:
מור: מה את רוצה שאני אדבר לבננות? אני: כן. למה לא? הן אפילו פונות אלייך. מור: לא אבל יש להן את הדבר המגעיל הזה למטה (השחור הזה) אני: למה? זה בננה עם מלמלה אני: אאוץ' אאוץ' אאוץ' אאוץ' אאוץ' מור: כואב לך? אני: מן הסתם! את דורכת עליי! אני *קוראת בפייסבוק משהו ש"אני" כתבתי*: מתי כתבתי את זה? *מסתכלת על מור* מור: כשהחלפת את המכנסיים לחצאית. אני: אני רואה שיש לך נטייה לא רק לכתוב סטטוסים במקום אחרים, אלא גם תגובות לסטטוסים שכתבת אני ומור רואות את חופשיה לאהבה בקטע של מצעד הגאווה בברלין: אני: אני אומרת שמכאן אווטאר (כתבתי נכון?) לקחו את הרעיון של אנשים כחולים. *יום אחרי זה, רואה את המלך ארתור עם אימא שלי:* אני: בעצם מכאן הם לקחו את הרעיון של אנשים כחולים (בקטע של המלחמה בין הסקסונים לוודס)
מתנגן בראש / בפלייליסט:
AAR - Gives You Hell
המלצת השבוע:
אם אתן לא שומעות AAR תתחילו
התמונה הכי חמה:
די! נמאס לי! אני לא אוהבת להעלות תמונות בתפוז!

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gif The Last Song

Too Close For Comfort Point Of View The Heart Never Lies Down Goes Another One Dragon Ball

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifמקוויקנד. D:

מצעד הלהיטים של מקפליי:
היו הרבה...
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
כל מה שהיה בMTV, MTV HITS וVH1
הלהקה המגניבה של השבוע:
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
צ'אמפס 12, התמכרתי. *~* CSI, פשע מן העבר, האח הגדול, סאות'פארק.
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
המקקים. הם שקרנים, ונמאס לי מהם. ><"
משהו ששימח:
- סוףסוף קיבלתי את החבילה של הפיונירס שלי!!
וכשתבתי על זה בטוויטר ותייגתי את הסופר סיטי הם עשו לי RT, זה די מאגניב.
- מסי זכה בשחקן השנה
~כמובן שגם אם צ'אבי או אינייסטה היו זוכים הייתי מאושרת.
~ וגם ה5-0 שהיה לבארסה השבוע.
(שלושער של מסי
) מסי סוףסוף נפרד מחברה שלו!@#!@#!@#!
D:D:D:D:D
האעהאעאעאע איזה אוששששששששר. 3> - קיבלתי 100 במועד ב' במתמטיקה. (שיפרתי מ76)
- יומיים בלי בצפר. D: כי היה סיורים בכימיה ובפרויקט ירקון. *~* ובסיור של כימיה היה אחד האדירים. *~* ראינו ניסויים, ועשינו ניסויים, ובסוף המורה שלנו עשתה סוג של ניסוי והכינה לנו גלידה מאוד מאוד טעימה.XDD אני פשוט מאוווווווווהבת בכימיייה !
- פעולת חניכים שהלכה מעולה
(למרות שהילד המופרע הגיע!O:) אספנו בערך 400 שקל בהתרמות... אם לא יותר.
- היה פורום מדצים שהיה פשוט אדייייר. XD ואז אני וחברות הלכנו לBBB והיה כזה מצחיק.
- קאייה באה לישון אצלי והלכנו לשוק בבוקר. D: וקניתי חולצה של פיס.
- לאח שלי, לי ולאחותי נמאס סופית מהפלאפון שלנו. (כי לאח שלי אין קליטה, לי אין סוללה ובכללי חרא פלאפון, ולאחותי יש פלאפון מעפאן מלפני מיליון שנה) אז החלפנו בין הפלאפונים, ועכשיו יש לי סוני אריקסון C902 חדש (בידיוק הוא הגיע מתיקון והחליפו אותו מאדום לשחור.D:)
האמ, זהו נראלי.
XD
משהו שהעציב:
ציטוטיה:
*בסיור של פרויקט ירקון.* אני וחברה שלי הולכות, ומאחורינו הולכת חברה שלי (שאוהבת מאוד את מסי, והכינוי שלה זה פרה.XD) ועוד איזה ילד. אני *צועקת ומסתובבת אחורה*: "תראו! הנה פרה מסייי!" הילד: "איפה?!?!" ~והוא אשכרה הסתובב אחורה.XDDDD~ *בBBB עם חברות* ישבנו והזמנו אוכל. ולחברה שלי אסור לאכול כלום בערך.XD ~כי יש לה מיגרנות קשות~ אז היא אמרה למלצר איזשהו חומר (שלא הבנתי איך אומרים.XD) לבדוק אם יש באוכל. המלצר חוזר: "בכל האוכל יש את הדבר הזה... חוץ מחזה עוף ברוטב טריאקי וסלט... זה בערך מה שמותר לך..." אנחנו מתות מצחוק. XDDDD ואז בא עוד מלצר והוא כזה: "מה, למה אסור לך כלום?!" היא: "אסור לי... אני יודעת... מיגרנות..." הוא: "מסכנה. רוצה שאני אגלגל לך משהו ונילך אחורה?" חחחחחחח, הרג אותתתי. XDDDDDD ובאמצע הארוחה הוא שאל אותה עוד פעם.XD בפורום מדצ"ים התחלקנו לזוגות והיינו צריכות לקרוא איזה קטע כתיבה ולעשות הצגה. חברה שלי מקריאה את הקטע וזה... עכשיו זה היה על שתי מדריכות שלא מסתדרות אחת עם השנייה, ורבות, ואחת מאחרת לפעולה. וכל מיני שטויות כאלה.XD אז כשהיא מסיימת לקרוא, עשיתי לה: "חתיכת פוסטמה!!! איך שכחת את זה?!?! מה את חושבת שאת עושה!?!?! גם מאחרת וגם שוכחת?!" עכשיו אני התכוונתי לסיטואציה, והיא הייתה בטוחה שהיא באמת עשתה משהו. אז היא עוד שנייה בוכה לא הבינה מה היא עשתה. והיא כזה: "מה עשיתי?" ואני כזה: "זאת המשימה!" ואז שתינו והמקקית שהייתה איתנו פשוט צחקנו. XDDDDDD *ביום פעולות* נגמרו הפעולות של הצעירים אז ליווינו אותם להסעה. אז אני ואחת המקקיות (שאני דיי רעה אליה לאחרונה, אבל לא נוראXD) היינו עם החניכים שלי. עכשיו המקקים שונאים שאנחנו קוראים להם מקקים. אז היא כזה: "קומנרים" אני: "מקקים" היא: "קומונרים" אני: "מקקים! מקקים!!" ואז החלטתי להשתגע ואני צועקת "ג'וקים!!!! ג'וקים!!#@@! איכככככס ג'וקיייים!@#!@#@!#@!" והחניכים שלי, כפרעליהם, היו בטוחים שבאמת יש ג'וקים XDDDDDDD ואני רצה את הכל בצרחות של "איכס , איכס, ג'וקיים!! איכס" והיא רודפת אחרי.XDDD
מתנגן בראש / בפלייליסט:
McFly - Dynamite
המלצת השבוע:
האמ. אל תגידו למרכז קן שלכם שאין לו אומץ... זה עלול להרגיז אותו.XD
התמונה הכי חמה:
פיקה ופויול, ברגע מאוד חמוד.

Serena16

New member
הציטוטים ../images/Emo6.gif

וצר לי לאכזב אותך, אבל מסי והחברה שלו לא נפרדו

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifכן, הם כן! ../images/Emo9.gif

לפחות ככה היה כתוב בעיתון של מעריב שיצא אתמול... O: סבא שלו אמר ברדיו בארגנטינה שמסי וחברה שלו נפרדו.

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifכן, קראתי על זה...

רק שמי שפירסם את זה שמסי אמר שזה לא נכון, זה דף בטוויטר שבכלל לא קיים.XD אז עד שאני לא אראה ראיון אמיתי של מסי, אני מעדיפה להאמין לסבא.

Noa L black

New member
הרגת אותי עם הGIF חחחחחחח XDD

ומזלטוב על הפרידה של מסי XD" סופסוף תוכלו להיות ביחד כמו שהדגמת לי בסנטר במפגש XDDDDD..

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifחחחחח תודה תודה.XDD

האהאעהאעהע נכון יתאים לנו להיות ביחד?!?!

למעלה