../images/Emo204.gifבאיחור מה. ../images/Emo3.gif
מצעד הלהיטים של מקפליי:
בלהבלהבלה. כרגיל.
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
אין משהו מיוחד.
הלהקה המגניבה של השבוע:
KEANE. התמכרתי ל-הופס אנד פירס מחדש.
קליפ שעשה לכן את זה:
נהההה. מן הסתם היה משהו (נשבעת, החל משבוע הבא אני פשוט אעשה רשימה על קובץ וורד. אני כל הזמן מול המחשב ו--- היי, נזכרתי!)
http://www.youtube.com/watch?v=74tgyv37OwE&ob=av2el נוסטלגיה.
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
חסמבה דור 3!
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
כוויתי את האצבעות שלי על סיר חם.
משהו ששימח:
המורה שלי לעבודה מעשית אמרה שהתקדמתי. אולי עוד 3 שיעורים אני מסיימת! ואז אני אקבל את התואר שלי השנה!
מסיבת יומולדת לחברה שלי.
האופציה לא להכין שיעור כי הראיתי סרט לכיתה ט'.
משהו שהעציב:
נהההה.
ציטוטיה:
אוהההה, חיכיתי לזה! DDDD: חברה שלי (תמר) ואני רואות סרט. היא רואה משהו נופל בשורה, כמו דומינו. היא: "היי, זה כמו דומינו ראלי!" אני: "הומייגאד, מה אמרת!?" (אני, בזכות ראשי הכחלחל, שמעתי 'כמו מין אוראלי'. אופס. XD) תמר (מדברת על המדף שלנו במקרר): "כל הלמעלה הוא שלנו..." אני: "למה, יש קולה למטה?" אני: "אז נכון שאנחנו ב-2011---" תמר: "כן, שמעתי על הסרט הזה." הלכתי עם חברות לקניות וניסיתי ליפסטיק אדום-אדום. גם תמר ניסתה. חברה א': "אבל זה מזעזע! כולם השתמשו בזה!" (על הליפסטיק שכולם משתמשים בו וששכחתי איך קוראים לו) תמר: "נוגה, SHUT UP!" אני: "אבל לא אמרתי כלום. Oם" לאה ואתי מדברות על זה שלאה גזרה לי את הפוני, אבל לא סיפרה את אתי. היא דוברת, אז השיחה התנהלה באנגלית. אתי: Like that, huh? לאה: But I did you already! אתי: OHMYGOD! לאה: You know what I meant! אני: *צחוק בלתי נשלט^
תמר: "נכון אמרתי לך שאני על מונית?" אני: "אלמונית?" Oם דיברתי עם תלמיד שלי. אני: "נועם, אתה יודע שזה חלק משקידה, נכון?" הוא: "אז?" אני: "אז אני לא רואה אותך שוקד! תשקוד!" עמדתי ליד הדלת של הרכזת של שכבה ח'. ילדה אקראית מח': "אימא של מי את?" אני: "Oם" תמר: "יש רק מרק היום?" ורד: "לא, יש גם מרק אתמול ומחר." עברתי דרך החטיבה העליונה. שומר: "תפקידך?" אני: "מורה." הוא: "תעברי.
"
מתנגן בראש / בפלייליסט:
As This Sunset Turns To Morning (mourntowicked) בתור פודפיק. כיף לשמוע.
המלצת השבוע:
תלמדו.
התמונה הכי חמה:
נהה.