McWeekend

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifאווו, אפשר לעשות דאבל דייט. D:

למרות שנראלי שהם דיי שונאים אחד את השני... XD OH WELL.

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifהרבה דברים משמחים!

100 במתמטיקה? שונאת אותך! חחחחחחחח הציטוטים הרגו אותי
בעיקר הקטע עם המלצרים במסעדה ועם המקקים

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifשקר גס, את מתה עלי. ../images/Emo3.gif../images/Emo23.gif

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifלמה נראה לך? מי את חושבת שאת?

למה נראה לך שאני מתה עלייך? סתםם!! את יודעת שאני חולה עלייך בלונדינית

yardenise

New member
../images/Emo185.gifמקוויקנד ../images/Emo9.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: POV אקוסטי bubble wrap that's the truth end of the world ובכל ATN the heart never lies
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: אוו הרבה
goo goo dolls - iris train - drops of jupiter jet - look what you've done blink 182 - i miss you
הלהקה המגניבה של השבוע: מקפליי
קליפ שעשה לכן את זה: -
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: nowhere left to run!!!!!!@$&^%$#$#
the cape painkiller jane
משהו שהכעיס אתכם השבוע: המורה להיסטוריה לא החזירה את המבחנים
מצבי רוח..
משהו ששימח: -חברה קנתה לי את nowhere left to run ליומולדת!!!
-המורה להיסטוריה באה -היה שיעור תקשורת ואני וחברה שלי נכנסו לאולפן והתחלנו לעבוד על הכתבה על מקפליי והמורה אמרה שזה ממש טוב! D: -חברות.. כל כך .
-הלכתי לקניון עם חברה והיה מצחיק
-רובוטיקה
משהו שהעציב: -אהמ שהמורה לא החזירה ת'מבחנים..
-המבחן באנגלית הלך לאמשו
-מצבי רוח.. שוב
-כנראה לא נצבע את השיער ביומולדת
-blink 182 - i miss you
ציטוטיה: -אני ואמא שלי אוכלות בעבודה שלה באוניברסיטה- אני: תכלס, אמא, איזה מגניב זה להכיר מישו באוניברסיטה ואז שהם יהיו סוג וזה. היא צוחקת. אני: מה, זה מזה מגניב.. תארי לעצמך ~אני ממחישה~ קול בת:"הוו.. אני לומדת רפואה." ~נפנוף ריסים~ קול בן:"ואני ביולוגיה. בואי נקח את הקורסים שלנו ביחד." אמא שלי בשקט:הם לא יכולים. >> אני ~מבואסת רצח~:מה..? למה..? היא: כי אין להם קורסים משותפים. אני: אויש תני לסטודנטים שלי שקט! -אני ואבא שלי בארוחה אצל סבא וסבתא- אני: אבא מה יש לך פה? ~נוגעת לו ליד הגבה~ הוא: זה תמיד היה שם. אהה לא, זה כואב לי. מה עשית? -אני וחברה שלי מדברות בהפסקה עליי ועל הדיכאונות שלי ואז שמעתי bubble wrap וזה נשמע ממש כאילו הם מדברים עליי- אני ביציאה: דני ג'ונס קרא לי כלבה!!! -בכיתה שלנו עם המחנכת שמדברת על התחרות של 'הכיתה הכי נקייה'- היא: וממש שווה לזכות בזה כי הפרס הוא ללכת לסופרלנ.. סופרפארם או משו כזה.. אוך היו עוד אבל אני לא זוכרת
מתנגן בראש / בפלייליסט: הדיסק just my luck
המלצת השבוע: -
התמונה הכי חמה: סתם כי באלי
שבוע טוב!

../images/Emo204.gifבאיחור מה. ../images/Emo3.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
בלהבלהבלה. כרגיל.
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
אין משהו מיוחד.
הלהקה המגניבה של השבוע:
KEANE. התמכרתי ל-הופס אנד פירס מחדש.
קליפ שעשה לכן את זה:
נהההה. מן הסתם היה משהו (נשבעת, החל משבוע הבא אני פשוט אעשה רשימה על קובץ וורד. אני כל הזמן מול המחשב ו--- היי, נזכרתי!) http://www.youtube.com/watch?v=74tgyv37OwE&ob=av2el נוסטלגיה.
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
חסמבה דור 3!
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
כוויתי את האצבעות שלי על סיר חם.
משהו ששימח:
המורה שלי לעבודה מעשית אמרה שהתקדמתי. אולי עוד 3 שיעורים אני מסיימת! ואז אני אקבל את התואר שלי השנה!
מסיבת יומולדת לחברה שלי.
האופציה לא להכין שיעור כי הראיתי סרט לכיתה ט'.
משהו שהעציב:
נהההה.
ציטוטיה:
אוהההה, חיכיתי לזה! DDDD: חברה שלי (תמר) ואני רואות סרט. היא רואה משהו נופל בשורה, כמו דומינו. היא: "היי, זה כמו דומינו ראלי!" אני: "הומייגאד, מה אמרת!?" (אני, בזכות ראשי הכחלחל, שמעתי 'כמו מין אוראלי'. אופס. XD) תמר (מדברת על המדף שלנו במקרר): "כל הלמעלה הוא שלנו..." אני: "למה, יש קולה למטה?" אני: "אז נכון שאנחנו ב-2011---" תמר: "כן, שמעתי על הסרט הזה." הלכתי עם חברות לקניות וניסיתי ליפסטיק אדום-אדום. גם תמר ניסתה. חברה א': "אבל זה מזעזע! כולם השתמשו בזה!" (על הליפסטיק שכולם משתמשים בו וששכחתי איך קוראים לו) תמר: "נוגה, SHUT UP!" אני: "אבל לא אמרתי כלום. Oם" לאה ואתי מדברות על זה שלאה גזרה לי את הפוני, אבל לא סיפרה את אתי. היא דוברת, אז השיחה התנהלה באנגלית. אתי: Like that, huh? לאה: But I did you already! אתי: OHMYGOD! לאה: You know what I meant! אני: *צחוק בלתי נשלט^
תמר: "נכון אמרתי לך שאני על מונית?" אני: "אלמונית?" Oם דיברתי עם תלמיד שלי. אני: "נועם, אתה יודע שזה חלק משקידה, נכון?" הוא: "אז?" אני: "אז אני לא רואה אותך שוקד! תשקוד!" עמדתי ליד הדלת של הרכזת של שכבה ח'. ילדה אקראית מח': "אימא של מי את?" אני: "Oם" תמר: "יש רק מרק היום?" ורד: "לא, יש גם מרק אתמול ומחר." עברתי דרך החטיבה העליונה. שומר: "תפקידך?" אני: "מורה." הוא: "תעברי.
"
מתנגן בראש / בפלייליסט:
As This Sunset Turns To Morning (mourntowicked) בתור פודפיק. כיף לשמוע.
המלצת השבוע:
תלמדו.
התמונה הכי חמה:
נהה.

../images/Emo230.gif גשם :)

מצעד הלהיטים של מקפליי:
The heart never lies והיו עוד אבל שכחתי XD
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
Katy perry- firework
הלהקה המגניבה של השבוע:
קליפ שעשה לכן את זה:
טריילר לאיזה סרט שג'וני דפ מדבב בו...
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
חיחיחי מגה מוח XDD (כן, כן יש לי נטייה לראות סרטים מצויירם) התייר... ואוו ג'וני....
ספר לי סיפור:
ספר אלף הימים, עיבוד של פייר יטייל של האחים גרים.. .אחלה ספר :)
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
מתכונת מפתיעה באנגלית הלך לי חרא במתוכנות
משהו ששימח:
נסעתי לבאת ים לסו"פ הלך לי ממש טוב באזרחות ובביולוגיה המחשב חזר אבל עובד כמו טרקטור המחשב הישן עלה באש ונשרף XD (רציני) שני חברים שלי מאוסטרלייה באו לערבה והייתי איתם, היה מזה כיף :) גשםם
משהו שהעציב:
היה לי ירידת כוחות מטורפת שניסיתי להתכונן לביולוגיה ואז פשוט בכיתי XD אני עייפה מנטלית.. טוב יאללה, נשארו עוד 4 חודשים!
ציטוטיה:
לא זוכרת בהקשר למה זה היה רימה:" כן, באתי מסועדייה" (סעודייה) בשיעור ביולוגיה מישהו מהכיתה שאל מלא שאלות על אצות את המורה... השואל:" ומה אם האצה.." ילד:" עזב ו אותו, הוא מלטף אצות בבית"
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Firework !!
המלצת השבוע:
אל תתעצבנו מביולוגיה, זה לא שווה את זה...
התמונה הכי חמה:
למרות שהוא בן 48 הוא כזה חתיך!!! ~בוחרת בין התמונות~

Noa L black

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo226.gif../images/Emo178.gif../images/Emo99.gif

פאאק זה ככ לא פייר! הוא היה אמור לבוא לארץ אבל בגלל שאשתו (ה-!@#$%^&*) ביטלה את ההופעה שלה הוא לא יבוא ]]=

Lex 1

New member
../images/Emo262.gif מקוויקנד באיחור......

צלילי מקפליי:
iF U C Kate
צלילים אחרים:
Britney Spears - Hold It Against Me התמכרתיייי
All Time Low - Stella / Sick Little Games / Therapy Ellie Goulding - Under the Sheets / Guns and Horses / Only Girl (In the World) (Rihanna Cover)
Rihanna feat. David Guetta - Who's That Chick The Killers - Losing Touch Shwayze - Lazy Susan / Polaroid / Sally Is a... / Heart and Soul / Corona and Lime / Buzzin' / feat. Snoop Dogg - Livin' It Up
Travie McCoy - Need You / Superbad (11:34) / feat. Cee Lo Green - Dr. Feel Good
The Black Keys - Too Afraid to Love You / She's Long Gone Adele - Rolling In the Deep
יוצרי הצלילים:
The Black Keys Shwayze
לשמועעע!!
משהו שראיתי ביוטיוב:
הטריילר של עידן הקרח4 חחח קורע ביותר http://www.youtube.com/watch?v=MwtKKeY7vPI על המנגינה של WE NO SPEAK AMERICANO קוראים לזה דוד מנתניה חחחח
חייבות לראות! אחד המצחיקיםם
http://www.youtube.com/watch?v=1ZZcxlvp4ao Lonely Islands feat. Akon - I Just Had Sex
http://www.youtube.com/watch?v=lQlIhraqL7o&NR=1&feature=fvwp מישהי מדהימה ששרה את שני השירים האלו ביחד Hold It Against Me by Britney Spears/Grenade by Bruno Mars http://www.youtube.com/watch?v=8zhIivIbgyk&feature=channel ועוד מלא קטעים של MTV Movie Awards מכל השנים האחרונות
משהו שראיתי בטלוויזיה:
טלווזיה במיטבה סקינס1 כן רק עכשיו אני רואה את זה.. ><" How I Met Your Mother 1+2 למרות שראיתי את זה באינטרנט... גריק3 המצעד7.0 עונת החתונות וצרות אחרות
סרט שראיתי:
סטפ אפ2 אחי, איפה האוטו שלי? יורוטריפ
חצי הכוס המלאה:
בית
חצי הכוס הריקה:
אבא שלי מאושפז, ניתוח שעשיתי לפני שנה לא עזר והבעיה שוב חזרה
ציטוטיה:
אין לי בכלל לאחרונה
מתנגן:
הסואנדטראק של סטפ אפ2
מוטו:
Once a whore you never more