ציוצים חדשים מאדם

../images/Emo23.gif../images/Emo41.gifציוצים חדשים מאדם ../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif

@ClaudeKelly is amazing! Honestly one of the most supportive and reassuring guys I've ever had the pleasure to record with! And the good dr Luke is gonna spin that session into GOLD! (as he does) :) ClaudeKelly כתב לו: YO! @adamlambert sang his ass off!!! What a talent! the session was a success. Yay!!!!! *confetti falling in my head*

InbarKiii

New member
איזה כיף לראות שהוא נהנה ככה ../images/Emo23.gif

ושטוב לו עם האנשים שהוא עובד!! יאללה, אני רוצה לראות תוצאות כבר

וואו CLAUDE KELLY עבד עם:

Backstreet Boys, Christina Aguilera, Leona Lewis, BritneySpears , Kelly Clarkson, Jordin Sparks, Akon, Lady GaGa, Brandy, Miley Cyrus and Whitney Houston

mayarel

New member
יהיה בסדר. אדם יהיה בסדר.

הרשימה הזו מכובדת ומפחידה אותי רצח. אבל יהיה בסדר. אדם לא יהיה ויטני יוסטון. תגידו אין מפיקים של רוק???? ומה עם כותבים של רוק???? כל זמרי הרוק כותבים לעצמם???? יש בכלל זמרי רוק??? אני לא מעודכנת
הכל זה רק להקות???

mish56

New member
אגב רוק

אל תשכחי את סלאש הם בקשר מרגע תחילת הטור,וכמו שקראתי באיזה מקום שהם מתכננים לעבוד ביחד....חבלז...ואת בראיין מיי מQUEEN זה רק עניין של זמן

mayarel

New member
אני מזזזזזזזזזהההההההההה מקווה

אני מרגישה עם אדם שהוא כמו המקביל לשחקן איכות שבגלל היופי שלו מקבל תפקידים ראשיים בסרטים מפגרים. אני מקווה שאדם לא יהיה ה-סתם הזה. בחיי שזה יבאס לי את הצורה. אני מתה על האישיות שלו. אני רוצה לאהוב גם את המוסיקה

שמחה לשמוע שנרגעת קצת D:

ברור שיש(תודה לאל),יש את גרג וואלס שעבד עם רופוס ווינרייט,מיי כמיקל רומאנס ומיקה שהוא מפיק פופ רוק. לינדה פרי שהיא מפיקה בעיקר רוק ,רוק אלטרנטיבי ופופ רוק. וגם מקס מרטין מפיק רוק. אוףף אני לא יכולה לחכות יותר נראה שהאלבום הולך להיות אדיר ממש נראה לי מבטיח.

nini18

New member
איזה רשימה מכובדת ??? אנחנו מסתכלות על אותה

רשימה????? *ממררת בבכי* (כן נדבקתי ממך)
אוי הוא הולך להיות מיילי סיירוס, גורדן ספארקס אויייי
בנות אם אתן רוצות לעודד תפסיקו לרשום את הרשימת זמרים שלהם כתבו שירים. כי זה לא עוזר

גם את??? תגידי לי את רצינית??

את באמת חושבת שהוא יהיה מיילי סיירוס!? בחיים לא!! אדם לא נראה לי מעוניין בזה.. הוא בטוח יהיה משהו יותר טוב זה אדם!! אף אחד לא יהפוך אותו למיילי סיירוס\ג'ורדין ספארקס הוא לא ירשה לעצמו דבר כזה אני אומרת לך תרגעי :)

mayarel

New member
מכובדת מבחינת השמות הגדולים

וכמו שרשמתי - מפחידה מהבחינות האחרות. אבל נראה לי שיש הרבה השקעה והרבה עבודה, ושלא הכי עוזר שאני דואגת.. אז יאללה סומכת על BB שיהיה מדהים.

InbarKiii

New member
!!!!!!! ../images/Emo3.gif

ואולי תסתכלו כבר על הצד החיובי של העניין? יש מישהו ברשימה הזאת שאתן לא מכירות? שלא שמעתן עליו? שמישהו בישראל לא שמע עליו?!?!? ל = א כל האנשים שעובדים עם אדם עובדים עם אנשים מוכרים שהצליחו מסביב לעולם ולא רק בארה"ב.. יאללה,תעלו כבר חיוך על הפנים ותפסיקו להילחץץץץ!

mokasosex

New member
../images/Emo6.gif

אני לא לחוצה אני מתוחה, אני רוצה כבר לשמוע.. חומר חדש לאוזניי המיותמות, אני כבר מדקלמת את כל השירים שאני יודעת שהוא אי פעם שר מתוך שינה [כולל ההמון האמרקיאי ] !!

אל תדאגווו ! אם עד עכשיו אהבתן מה שהוא עושה-

אתן תאהבו גם עכשיו !! אדם מושלם , וכל דבר שהוא יעשה יהיה טוב . אל דאגה בנות .

mish56

New member
איזה כיף אדיר

איזה ממי אין עליו.... אהבתי את המשפט"CONFETTI FALLING IN MY HAED' wow...איזה קומפלימנט אדיר...אתן תיראו בסוף הראש יעוף לנו מדיסק הזה

mokasosex

New member
כל הדיבורים האלה על הדיסק

גורמים לי לספור את השניות עד הסינגל, אני נואשתתתתתתת ! ובאמת שאת המרגיעה הלאומית בפורום הזה XD(ההודעה האחרונה שלך למאיה בשרשור הזה)

mayarel

New member
חחחחחחחחחח אני רגועה אני רגועה.

דיי מבטיחה לקחת את החרדות ולזרוק אותן קיבינמט מהחלון. זהו.

למעלה