ציוצים חדשים מאדם

nini18

New member
מה את רגועה../images/Emo35.gif אני בפאניקה../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif

חחחח לא נראה לי שיש מה לדאוג ../images/Emo24.gif

עוד 18 ימים איזה כיףףף הולכים להיות המון ראיונות ותמונות יאייי 12 באוקטובר הולך להיות יום מדהים אני אתעלף מרוב התרגשות

mokasosex

New member
ואי עוד 18 יוםםםםם אני אשתגע..

גם השירשורים פה התקצרו וזה נורא עצוב

heart1soul

New member
אני אוהבת לשמוע את אדם מתרגש..

אבל אם הוא לא מספק לי עד יום ראשון איזשהו איזשהו קטעון קטן של סינגל או משהו אני מאוד אתעצבן! די כמה אפשר להתעלל??!?! קריס הוציא סינגל ביום שני אז אדם צריך להוציא סינגל ביום שני שלאחרי! הרי האלבומים שלהם יוצאים בשבוע הבדל אז קדימה@

../images/Emo45.gif והפפארצי פשוט מאכזבים אותי כל יום מחדש..

אוףף זה ממש מעצבן לחכות :((( אדם צריך לתת לנו משהו בנתיים אוףף הוא לא מבין שזה קשה..

OMFG אדם על השער של מגזין מיקסר!!!!!!!!!!

יוצא באוקטובר!! רשום שיהיה ראיון!!! יאי אוף אבל למה זה לא יכול לצאת עכשיו...

heart1soul

New member
ראיתי את זה לפני כמה ימים בONTD

ואמרו שזה פוטושופ לצערי:/ אכן לא יפה לעבוד ככה על אנשים חחח אנחנו מתחילים להתרגש ואז לאאאאאאאאאאא רעים!חחחחח

חחחחח הם לא מבינים שאנחנו במצב רגיש...

סורי על האכזבה הייתי צריכה לבדוק קודם יש לנו מספיק אכזבות בזמן האחרון..

mish56

New member
MJSBIGBLOG

1021 תגובות לכתבה מאתמול על הדיסק של אדם....WOW....ואגב התאריך שך הדיסק שלו הוא התאריך נהדר כי זה נחשב ליום קניות רשמי לכבוד הכריסמס ועד כמה שהבנתי זה לא בתאריך של מייקל ג'קסון....I WISH

mokasosex

New member
כה הסינגל שלו ושל מייקל ג'קסון יוצאים באותו

יום מזה הפחד שהסיקור התקשורתי הנרחב יהיה על מייקל ולא על אדם.. *יותר סיקור - יותר תשומת לב מהקהל הרחב והדפוק שלא הבחין באדם קודם*

heart1soul

New member
הבה נתבונן בתמונה של אדם ונעשה נשימות מרגיעות

בואו נסתכל על הנמשים האלו וניקח נשימה עמוקה..עוד מעט עוד קצת נקבל עוד מנה של אדם אך עלינו לחכות!! רק כך נדע את משמעות הדבר שחיכינו לו וניקח שוב נשימה עמוקה ונשחרר.. עוד כמה ימים/שבועות נקבל סופת אדם אך עד אז עלינו להתאזר בסבלנות! להוציא אוויר לאט לאט... כן אני השתגעתי סופית אני עושה יוגת אדם! הא!

mokasosex

New member
יוגת אדם זה טואוווב ../images/Emo6.gif

חחחחחחח ממש תרפיה מה שהולך פה. קודם מאיה פתחה קבוצת תמיכה *שמי .. ואני מכורת אדם* ואחרי זה מגיע שלב ההפנמה ועכשיו הטיפול XD like it

mish56

New member
את בחברה טובה

לי כבר קנו לשנה החדשה מנוי ל"אברבאנל" ...

../images/Emo99.gif הפרצוף היפה שלו מרגיע אותי../images/Emo23.gif

יוגת אדם חח הכי מרגיע בעולםםם

למעלה