ואת משה רבינו.. כי לגמרי נראה שהוא גורם לים לחצות לשניים
M mayarel New member 25/9/09 #158 לא רק שזה ברור שזה אדם ../images/Emo6.gif זה אפילו לא סרט.. חחחחחחחחחחחחחחחח... זה קדימון למציאות.. חחחחחחחחחחחחחחחח אוי מעולה.
לא רק שזה ברור שזה אדם ../images/Emo6.gif זה אפילו לא סרט.. חחחחחחחחחחחחחחחח... זה קדימון למציאות.. חחחחחחחחחחחחחחחח אוי מעולה.
M MISHMISH56 New member 25/9/09 #159 FLASH FORWARD הסדרה כבר משודרת ואנשים מיד זיהו שזה הוא 100%...הרגתם אותי "משה רבינו""" גדול....
M mayarel New member 25/9/09 #160 את רצינית??????? חחחחחח לא נראה לי חחחחחחחחחח מתי לכל הרוחות הוא הספיק להצטלם לזה..חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אולי בהשראתו
את רצינית??????? חחחחחח לא נראה לי חחחחחחחחחח מתי לכל הרוחות הוא הספיק להצטלם לזה..חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אולי בהשראתו
M mokasosex New member 25/9/09 #161 חחחחח ../images/Emo6.gif זה באמת מזכיר אותו אבל ישלי תחושה שזה לא הוא. הסדרה הזאת אמיתית, היא משודרת בטלוויזיה ? אני דווקא רואה את אדם בתור המושיע, שעוזר לטהר את העולם מסבל ומבריונים שמציקים לחלשים
חחחחח ../images/Emo6.gif זה באמת מזכיר אותו אבל ישלי תחושה שזה לא הוא. הסדרה הזאת אמיתית, היא משודרת בטלוויזיה ? אני דווקא רואה את אדם בתור המושיע, שעוזר לטהר את העולם מסבל ומבריונים שמציקים לחלשים
R Rider on a storm New member 25/9/09 #164 חחחחחח לגמרי בול עליו התפקיד.. זה באמת ממש נראה כמוהו אפילו שזה מטושטש אבל לא יודעת.. אבל אם זה הוא זה ממש ממש מגניב!!!!!
חחחחחח לגמרי בול עליו התפקיד.. זה באמת ממש נראה כמוהו אפילו שזה מטושטש אבל לא יודעת.. אבל אם זה הוא זה ממש ממש מגניב!!!!!
I InbarKiii New member 25/9/09 #167 חחחחחחח OMG גדוללל חח באמת נראה כמוהו ונו..עוד משהו שאדם יודע לעשות..לעצור את הזמן..או לפחות להמשיך לזוז בזמן שכולם נעצרים חח
חחחחחחח OMG גדוללל חח באמת נראה כמוהו ונו..עוד משהו שאדם יודע לעשות..לעצור את הזמן..או לפחות להמשיך לזוז בזמן שכולם נעצרים חח