ציוצים חדשים מאדם

mayarel

New member
באמת מלאך

אוי תמונות מקסימות תודדדדדדדדדהההההההההההההההההההההההה

heart1soul

New member
אוווו גלאמבט!!!!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

nini18

New member
טרקול אותך חיפשתי ...... רציתי לשאול

איך את יכולה לאהוב את מייקל סלזק (
) מרוב שעמום מחוסר אדם הסתכלתי על איידלטורי ושם הוא אומר דברים לא הכי נחמדים על אדם, בדיבור המעצבן שלו, שפוט הפסקתי לראות לא שווה את השעמום.. ועכשיו אני לא יכולה לראות או לשמוע אותו חחח נראה לי בקצב הזה עד שיהיה לי אדם סטורם אני מתחילה לשנוא את כל העולם. חחח

t r e c o o l

New member
אמרתי לך את זה..בהתחלה הוא לא אהב

אותו בכלל ואז לקראת הסוף הוא כבר יותר אהב.. אבל יש לי חולשה לאנשים מצחיקים..והוא הורג!! אז אני רק מחבבת אותו..האהבה נפגמה. כמו ג'ים מmtv שאמר שרק אחרי כמה זמן, הוא הבין אותו, והוא ממש החמיא לו, ועכשיו הוא אוהב אותו. עוד 18 ימים

t r e c o o l

New member
הסינגל שלו יוצא..את לא יודעת? הסינגל של הסרט

כנראה יצא שבועיים לפני הסרט.

magenta73

New member
../images/Emo7.gif

ומה אם מחר תפגע בי משאית? אני כל יום נוסעת בג'בוטינסקי, מת"א עד לפתח תקווה דרך רמת גן ובני ברק. זה לא צחוק. מה 18 יום? זה המון. רוצה אלבום. עכשיו.

magenta73

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

t r e c o o l

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

דבר ראשון, אל תדברי ככה! ח"ח.. דבר שני, מסכנה..שונאת את פ"ת.. העיר פקוקה תמידית! הייתי מעדיפה ללכת ברגל מאשר לקחת אוטובוס של קווים
שלא נדבר שפ"ת מתה ואין מה לעשות שם והכל נסגר ב-8
.. (ולא אני לא מישם..) ועכשיו אחרי שפרקתי.. אם זה מנחם..עכשיו עוד 17 יום..

magenta73

New member
אני עם רכב,

אם אפשר לקרוא לפיאסטה המתפרקת שלי רכב... ובפתח תקווה אני רק עובדת. אני גרה בת"א. ו17?

heart1soul

New member
אויייי זה גדול אדם עומד להרוס את העולם חחחחחח

זה באמת דומה לנו אני מתה פה מצחוק חחחח

heart1soul

New member
לנו=לו

אני שוב חייבת לציין שזה מדהים כמה אדם משתלט על העולם לאט לאט התמונה הזו כל כך מתאימה פה

למעלה