About That Song

m i c k e y 15

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo79.gif About That Song../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אזזזזזז עוד שבוע חלף לו והנה עוד חלק מהפינה החדשה שלי
אז הנה ההסבר למי שלא יודעת:
אני בוחרת כל שבוע שיר כלשהו מאחד הדיסקים, כמובן שיר שמוכר לכולם ואני מפרסמת פה לינק למילים [ולקליפ אם יש] ושאלון
אז- שיר השבוע להיום שהוא אחד האהובים עליי הוא:
Room On The Third Floor
מה דעתך על השיר?
מהי השורה האהובה עלייך?
למה בחרת אותה?
מה דעתך על שם השיר?
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה?
מה דעתך על הקליפ של השיר?
אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה?
האם השיר דיכאוני?
האם השיר שמח,קופצני,כיפי?
שם השיר מתאים לתוכן שלו?
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: והנה התשובות שלי
מה דעתך על השיר? שיר אחד הטובים!
מהי השורה האהובה עלייך? יש את זאת: "'Cos its times like these remind me That I gotta keep my feet on the ground" וזאת: "Na na na naaaa"
מהה אני אוהבתת
למה בחרת אותה? כי השורות הם כאילו מעודדות ושמחות.
מה דעתך על שם השיר? יפה לאללה
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? לא הייתי משנה
מה דעתך על הקליפ של השיר? קליפ יצירתי ולדעתי הוא מיוחד
אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה? לא הייתי משנה כלום, כמו שאמרתי מיוחד.
האם השיר דיכאוני? לא ממש, הוא די מעודד...כל ה- נהנהנהה
האם השיר שמח,קופצני,כיפי? הוא...די שמח הייתי אומרת חח
שם השיר מתאים לתוכן שלו?אמ כן, כי הוא מדבר על הקומה השלישי ומה שמתרחש שם
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא משהו מיוחד
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: עובר לי בראש כל הפעמים שהייתי במלונות וקרו הדברים האלה חח

Decay Dance

New member
Meee../images/Emo3.gif

מה דעתך על השיר? שיר קליט עם קצב טוב...ממש אחלה
מהי השורה האהובה עלייך? Room on the third floor Not what we asked for I’m not tired enough to sleep
למה בחרת אותה? כי זה מזכיר לי כשהייתי בלונדון גמני הייתי במלון בקומה השלישית... זה לא שלא ביקשנו את החדר פשוט ציפינו למשהו קצת יותר מרשים ופחות חורק וכן גם אני כשהגעתי לחדר לא הייתי מספיק היה כדי להצליח להירדם אחרי הטיסה.
מה דעתך על שם השיר? אני אוהבת אותו... חוץ מזה שהוא מזכיר לי את לונדון
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? לא הייתי משנה... שם מצויין לשיר.
מה דעתך על הקליפ של השיר? חחח אני מתה על הקליפ...קליפ ממש יצירתי למרות שהוא לא קשור לתוכן של השיר
אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה? לא הייתי משנה אותו.
האם השיר דיכאוני? כן יש בו קטעים דיכאונים במיוחד אם קוראים ומעמיקים בתוכן
האם השיר שמח,קופצני,כיפי? יש בו גם משהו שמח כי הקצב שלו לא איטי ודכאוני
שם השיר מתאים לתוכן שלו? בהחלט
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: האמת שכשהייתי בלונדון והגענו למלון ונכנסנו למעלית בדיוק השיר הזה התנגן לי באמפי.
וכמו שאמרתי למעלה גם אני הייתי בקומה השלישית במלון.
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: השיר מזכיר לי את לונדון ואת החוויות מהמלון... והחריקות שהיו כל פעם שהלכתי לחדר של ההורים שלי או שירדתי במדרגות ללובי חחחח

L D N

New member
../images/Emo215.gif חחחחחח אחד ההזויים!!

מה דעתך על השיר? טוב, זה שיר מאוד עמוק, השיר בעצם מספר את סיפור אהבתם של דני וטום בפרטי פרטים. מהי השורה האהובה עלייך? Let the sunlight creep in through from the clouds למה בחרת אותה?כי ככה
מה דעתך על שם השיר? הוא מאוד מרשים. ] אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? אני הייתי מחליפה אותו לדני שובר המיטות [תכף תבינו למה חח מה דעתך על הקליפ של השיר? מוזר lol אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה? הכל חחחחח האם השיר דיכאוני? בערך.. האם השיר שמח,קופצני,כיפי? לא ממש חחח שם השיר מתאים לתוכן שלו? לא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: בערך כל השיחות עם דנה חחח השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: אוקיי הנה התרגום שלי לשים [עם הסברים לכל שורה.] Room on the third floor - חדר בקומה השלישית Not what we asked for - לא מה שביקשנו I’m not tired enough to sleep - אני לא עייף מידי לישון כי דני עדיין לא חזרר ולא עשינו את הפעילות הלילית שלנו One bed is broken, - דני השמן שבר מיטה אחת Next room is smoking, - בחדר השני דאגי והארי מעשנים אחרי האתן יודעות מה Air conditioning’s stuck on heat. - זה שקר! המיזוג על קירור אבל דני הוא hot Outside it's raining, - דאגי בוכה בחוץ Hear the guest upstairs complaining bout the room that’s got the TV too loud, - זה לא הטלויזיה זה הקולות שלי ושל דני בזמן המעשים!! 'Cos its times like these remind me - כי זמנים כאלו מזכירים לי That I gotta keep my feet on the ground - לשים ת רגליי על הרצפה אחרת דני ישבור עוד מיטה חח Wake up early - קם מוקדם Round 7:30 - בערך בשבע וחצי שדאגי לא יראה שבגדתי בו Housekeeping knocking on my door - הארי לבוש בשמלה דופק על הדלת Do not disturb sign - שלט "נא לא להפריע" The back of her mind - שורה לא קשורה I must’ve left it on the floor - בטח שכחתי תמכנסיים על הרצפה (Yeah) My eyes are hurting - נכון זה נשמע כמו my eyes are Horny? The cheap nylon curtains - הכוונה לקונדום. Let the sunlight creep in through from the clouds - השמש יצאה, שיט! אולי דאגי יגלה שבגדתי בו!! Cos at times like these remind me - כי זמנים כלו מזכירים לי That I gotta keep my feet on the ground - שאני חייב להשאיר את רגליי על הקרקע [אתם יודעים למה..] Na na na na - זה הקולות שדני עושה Na na na naaaa Na na na na Na na na naaa 'Cos its times like these remind me - כי זמנים כאלו מזכירים לי 'Cos its times like these remind me - כי זמנים כאלו מזכירים לי 'Cos its times like these remind me - כי זמנים כאלו מזכירים לי That I gotta keep my feet on the ground - שאני חייב להשאיר את רגליי על הקרקע [בגלל דני] Na na na na - עוד קצת קולות שדני משמיע Na na na naaa Na na na na Na na na naaa 'Cos its times like these remind me - כי זמנים כאלו מזכירים לי (Times like these remind me) - זמנים כאלו מזכירים לי 'Cos its times like these remind me - כי זמנים כאלו מזכירים לי (Times like these remind me) - זמנים כאלו מזכירים לי Cos its times like these remind me - כי זמנים כאלו מזכירים לי That I gotta keep my feet on the ground - שאני חייב להשאיר את רגליי על הקרקע, לטובת המיטה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח השיר הזה מצחיק אותי!!

loli kiss

New member
התירגום המפורסם ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אומאיגאד פעם עשירית שאני שומעת את זה ממך ואני עדיין בהתקפת צחוק XDDDDDD דני שובר המיטות
והארי דופק בדלת לבוש בשמלה LMAO חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח *הרגת אותי*

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחחחחחחח ../images/Emo6.gif

יש כ"כ הרבה תרגומים בסגנון הזה לשיר הזה.. וזה מצחיק אותי כל פעם מחדש XDD

sweet shir

New member
אומג, העתקה!! XDDD

אני כתבתי את התיאוריה הזאתי עם הפרשון המלא לפני איזה חודשיים-שלוש בפורום XDDDD (אז העתקתי בערך ממקפליי סלאש בלייב ג'ורנל! אל תיתפסו לקטנות!) ~נרגעת~

L D N

New member
../images/Emo215.gif חחחחח

אני לקחתי את מה שדאגי אמר בהופעה ופיתחתי את זה

yaelsee

New member
יוווווווווו את לא מבינה איך אני נשפכת!

הרגת אותי
חחח וואי בדיוק [בלי כוונה] אני שומעת עכשיו את השיר אה לא, זה אקוסטיק מדליי
בכל מקרה XDDDDDDDDDDDDDDDDD הכי הרג אותי זה זה: Housekeeping knocking on my door - הארי לבוש בשמלה דופק על הדלת XDDDDDDDD לא הפסקתי לצחוק אני בעד עוד תרגומים

loli kiss

New member
וואייי ROTTF ../images/Emo99.gif

אומאיגאד, בדיוק הרגע שני תירגמה לי אותו בצורה הכי הזויה שיש XD [פרטים בהמשך..] אוקי, אני -
מה דעתך על השיר? אחד השירים המדהימיםם
הקול של דני שםם וואאוווו ! אני חייבת להגיד שהוא גם אחד המצחיקים XD תמיד נראה שהם התכוונו במילים של השיר למשו אחר
*אהחם*
מהי השורה האהובה עלייך? יש כמה כל אחת מבחינה אחרת P: יש את 2 אלה- כי הן נורא מצחיקות אם חושבים על זה XD "One bed is broken" [מעניין למה דני וטום!?
חחחחחחחח] "Hear the guest upstairs complaining bout the room that’s got the TV too loud" [שקרנים, תגידו שזאת לא הייתה הטלוויזיה XD] ועכשיו ברצינות רגע P:- "Cos at times like these remind me That I gotta keep my feet on the ground"
למה בחרת אותה? כי היא נכונה. באמת יש רגעים כאלה. [על הרצינית כן XD]
מה דעתך על שם השיר? שם מעולה
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? wild sex
סתם סתם, לא הייתי משנה אותו האמת..
מה דעתך על הקליפ של השיר? קצת מוזר תאכלס, אבל מיוחד.
אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה? ממ.. הייתי עושה איזה סצנה כזאת כאילו הם מגיעים לחדר חדש במלון תוך כדי סיבוב הופעות או משו LOL אבל שלהם יותר ייחודי [:
האם השיר דיכאוני? לא הייתי מגדירה אותו כדיכאוני.. הוא יותר מציאותי כזה. כאילו לרגעים שאתה מעופף בהם.
האם השיר שמח,קופצני,כיפי? ממ.. גם לא ממש.. משו בין לבין כזה..
שם השיר מתאים לתוכן שלו? יאפ [:
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: שני ניתחה/תירגמה/הסבירה לי אותו בטלפון בגירסה שלה- שהיא במיקרה הגירסה "הלא מצונזרת" של מקרה החדר בקומה 3 XD והיא הפכה ת'שורה- "My eyes are hurting" ל- my eyes are horny
אבווי לנוו
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: תלוי מה המצברוח חח בדרך כלל הוא מזכיר לי כמה הקול של דני מדהים
זהו

L D N

New member
../images/Emo215.gif XDDDD wild sex

דייי דנה את הזויה חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

sweet shir

New member
אומג, בדיוק היום אמרתי לנסטיה שבא לי את הפינה

הזאתי XDDDDD אניוואי, ROTTF. אוהבת אותך.
מה דעתך על השיר? מושללללללללללללם!
מהי השורה האהובה עלייך? My eyes are hurting The cheap nylon curtains Let the sunlight creep in through from the clouds למה בחרת אותה? כי הקול של דני סקסי. חחחחחחחחחחחחחחחחח אז מה אם אני שטחית, אבל פאקקקקקקקקקק! הוא כלכך סקסי!!!!!!!!!!!!! |ריר| מה דעתך על שם השיר? יפה מאוד:) אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? לא עולה במוחי חח מה דעתך על הקליפ של השיר? חראXD אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה? נמ, הכל?! חח לודעת, שיר כזה יפה וקליפ כזה לא קשור. X_X; האם השיר דיכאוני? לא. האם השיר שמח,קופצני,כיפי? לא. שם השיר מתאים לתוכן שלו? אמ, "רום און ד'ה ת'ירד פלור" זה די כל הקונספט של השיר.. אז.. אמ.. כן!
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: הפרשון שלי אליו. XD עם הסקס הפרוע בין דני וטום! ואחכך דאגי הלך והעתיק ממני את הרעיון!!!!!!! חצוף. הוא בטוח קורא במקפליי סלאש. XDDDDD השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: טום/דני=סקס. XD

purple floyd

New member
../images/Emo45.gif עם פאקינג הכל!

יופי חסכת לי זמן חשיבה וכתיבה XD אני פאקינג עם הייתי עונה על זה, הייתי עונה ככה Oם וממזמן אמרתי לך שדאגי קורא סלאש ססססססססססססס' עכשיו יש לך תגובה ואת בטח מאושרת

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קפראליך. ../images/Emo6.gif

אני בטוחה שהוא מסתתר אי שם בתוך מקפליי סלאש. מעניין מה הכינוי שלו.
אכן.

למעלה