About That Song

yaelsee

New member
הווו כמה שאני אוהבת את השיר הזה ../images/Emo99.gif

ואת הקולות רקע שדאגי עושה בכל הקטע הזה: My eyes are hurting The cheap nylon curtains Let the sunlight creep in through from the clouds
טוב, אז לענייניו:
מה דעתך על השיר?
אני אוהבת אותו
מהי השורה האהובה עלייך?
הממ... נראה לי שזאת: "Cos at times like these remind me That I gotta keep my feet on the ground"
למה בחרת אותה?
כי אני אוהבת אותה?
מה דעתך על שם השיר?
הוא מקורי D: נו כי מי עוד חוץ ממקפליי היה מספיק הממ... יצירתי [
] כדי לקרוא לשיר [ולאלבום
] על שם חדר במלון? XD
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה?
לאלא, לא הייתי משנה, זה שם מגניב
מה דעתך על הקליפ של השיר?
הוא ממש מיוחד, ומגניב
אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה?
כלום כלום כלום. 'אני אוהבת אותו איך שהוא' [נאמר בטון הממ... גבוה XD]
האם השיר דיכאוני?
לא נראה לי...
האם השיר שמח,קופצני,כיפי?
הוא מגניב שכזה
שם השיר מתאים לתוכן שלו?
אהא
דבר מצחיק/עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:
לא זוכרת כלום :-\
השיר מזכיר לי/מה עובר לי בראש:
כמה שאני אוהבת לנגן אותו בגיטרה
איך אני אוהבת לתקוע סמיילים לא קשורים XD חחחחח כמה 'מגניב' לא קשורים תקעתי פה.

Fall Out Inbar

New member
משעשע אותי כל זה.. :]]

מה דעתך על השיר? אחד מהטובים! מהי השורה האהובה עלייך? 'Cos its times like these remind me That I gotta keep my feet on the ground למה בחרת אותה? כי היא כ"כ מזכירה לי לפעמים, פשוט לא להתעצבן ולהירגע! [במיוחד מכל מיני תגובות של אנשים על המוזיקה שאני שומעת] מה דעתך על שם השיר? טיפה לא קשור.. אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? לא הייתי משנה מה דעתך על הקליפ של השיר? אמ.. אחד מהמושקעים והמצחיקים, כנראה שהם החליטו שהם רוצים שאנשים פחות ייתעסקו באיך שהם נראים ויותר במוזיקה ובגלל זה זה קליפ אנימציה , אבל בכל זאת זה אחד מהקליפים הטובים! אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה? כלום האם השיר דיכאוני? לא, ממש לא. על מה שהוא מדבר-זה נורא משמח. האם השיר שמח,קופצני,כיפי? לא קופצני, פשוט כיפי כזה. שם השיר מתאים לתוכן שלו? אממ.. הוא מדבר על מה שקורה בקומה השלישית והכל, אבל כ"כ על המסר והמטרה של השיר דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: קראתי פה את התירגומים שלכם לשיר.. חח.. אתם אנשי חולים! [בצורה הטובה ל המילה.] השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: שבא לי סלט חסה!

talosh1234

New member
עונהה D:

מה דעתך על השיר?
מהי השורה האהובה עלייך?One bed is broken, Next room is smoking, Air conditioning’s stuck on heat למה בחרת אותה?אוהבת מה דעתך על שם השיר?מתאים :) אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? כלוםםםם מה דעתך על הקליפ של השיר?נחמד , יצירתי .. אבל אני יותר אוהבת קליפים שבאמת רואים אותם וזה . . . אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה?הייתי משנה את כולו למשו אחר לגמריי , למעלה הסברתי XD האם השיר דיכאוני?לא , יותר בכיוון של מעודד האם השיר שמח,קופצני,כיפי?כןן , נהנהנהנהננהה שם השיר מתאים לתוכן שלו?כן דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:אני לא זוכרת השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש:ווואי ממש תלוי במצב רוח .. לפעמים מרומם אותו ולפעמים מעודד .. משו רע ?! הוא לא עושה D:

michalie XD

New member
אאאאננייי ../images/Emo24.gif

מה דעתך על השיר? אממ... שהשיר הוא שיר ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש(וכו') יפה מהי השורה האהובה עלייך? Na na na naaaa סתם... My eyes are hurting למה בחרת אותה? לא יודעת כי זו שורה יפה מה דעתך על שם השיר? אין לי דעה אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? לא הייתי משנה מה דעתך על הקליפ של השיר? חחח בפעם הראשונה שראיתי אותו ממש התלהבתי ממנו כמו איזה ילדה קטנה XD אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה? את המקום שהם היו בו הייתי עושה כאילו הם על במה ויש קהל האם השיר דיכאוני? לא!!!! האם השיר שמח,קופצני,כיפי? שמח שם השיר מתאים לתוכן שלו? ניראה לי =\ דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: כלום השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: דבר שעבר לי בראש.... אממ.... אני בפנטזיות שאני פוגשת את מקפליי

ROTTF ../images/Emo99.gif

מה דעתך על השיר? אחד השירים האהובים עליי ביותר והוא הראשון שלהם שזכרתי בעל-פה את המילים שלו מהי השורה האהובה עלייך? Do not disturb sign The back of her mind I must’ve left it on the floor למה בחרת אותה?אממ לא יודעת מה דעתך על שם השיר? השם ממש מתאים לשיר כי הוא מרכז בדיוק את הקונספט של של השיר אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? לא הייתי מה דעתך על הקליפ של השיר? קליפ ממש הזוי ומוזר, אני לא מאמינה שראיתי אותו עכשיו בפעם הראשונה כי זה אחד השירים האהובים עליי ואני שומעת את מקפליי כבר שנתיים או יותר, אבל עדיף מאוחר מאשר לעולם לא אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה? אמממ אם רק אחד אז את הילדה.מעריצה ההיא שלא נראית לי קשורה בכלל האם השיר דיכאוני? אממ אולי קצת האם השיר שמח,קופצני,כיפי? לא שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: אממ לא זכור לי השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: אני עדיין חושבת על הקליפ

DoLi it is Me

New member
../images/Emo80.gif אנוכיD: ../images/Emo80.gif

מה דעתך על השיר?אוה שיר נחמד ביותר D: . מהי השורה האהובה עלייך? My eyes are hurting The cheap nylon curtains Let the sunlight creep in through from the clouds לא ביודק שורה
למה בחרת אותה? מזה למה ?XD חח כי לא יודעת שלוש משפטים עם הומר כזה XD . מה דעתך על שם השיר?מאגניב חח כי הם כתבו אותו במלון ההוא דיי אני מתה להיות בו במיוחד בחדר הזהה! אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? האמ.. לא ,לא הייתי משנה
. מה דעתך על הקליפ של השיר?חח מאגניב .
אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה?האמ.. שיהיה גם מעריץ להרכבה XD . האם השיר דיכאוני?לא חח. האם השיר שמח,קופצני,כיפי?כה חח בערך. שם השיר מתאים לתוכן שלו?האמ.. בערך מי שיודע א תהסיפור מאחורי יכול להבין לא ? דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:זכור לי דווקא שמשו קרה אבל אני לא זוכרת O.O. השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש:את החדר של טום בדירה הראשונה שלהם XD .

למעלה