About That Song

sweet shir

New member
איזה פיק? קונפשינז? חחחח

כי בגלל זה אני וסתיו אומרות את זה בכלל חחחחחחחחחחחחחחחחחחח XD

Yu vi

New member
ROTTF../images/Emo99.gif../images/Emo85.gif

מה דעתך על השיר? מושלם!! [חהחה השיר הראשון שלמדתי בגיטרהD:] מהי השורה האהובה עלייך? יש שתיים- Let the sunlight creep in through from the clouds ו- Cos at times like these remind me That I gotta keep my feet on the ground למה בחרת אותה? כי אני אוהבת שדני אומר תשורה הראשונה. הקול שלו פה.
! ^^ ואני סתם אוהבת תמשפט השני. XD מה דעתך על שם השיר? אחלה XD אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? לאדעת. >< מה דעתך על הקליפ של השיר? חחחחחחחחחח אחלה קליפ! XD עשו את טום ממש חמוד וקורע XD והקטעים הכי יפים זה כשרואים אותם מנגנים על ה"אריזה"
! אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה? כלום >< אני אוהבת תקליפ
האם השיר דיכאוני? נמ. תלוי באיזה מצברוח שומעים אותו
האם השיר שמח,קופצני,כיפי? לא ממש. >< הוא כזה... באמצע. שם השיר מתאים לתוכן שלו? נמנמ נראלי שכן. =] דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: אחריי שקראתי את מה ששיר כתבה בפורום על התירגום של השיר, כל פעם כששמעתי ת"נהנהנהנה" נקרעתי מצחוק XD הגניחות של טום XDDDDDDDDDD השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: את סיפור אהבתם של טום ודני. דה.

עונהD:

מה דעתך על השיר?מדהים D: מהי השורה האהובה עלייך?My eyes are hurting the cheap nylon curtains למה בחרת אותה?אהמ..לא יודעת..אני אוהבת אותה P: מה דעתך על שם השיר?חמוד.. אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה?'Cos its times like these remind me מה דעתך על הקליפ של השיר?אני ממש לא אהבתי \: אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה?את כולו XD האם השיר דיכאוני?אולי קצת..ממש קצת האם השיר שמח,קופצני,כיפי?גם שם השיר מתאים לתוכן שלו?כן.. דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:
השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש:

GuitarSoundGirl

New member
../images/Emo203.gifLet the sunlight creep in through..

מה דעתך על השיר? שיר ממש יפה מהי השורה האהובה עלייך?"Let the sunlight creep in through from the clouds" למה בחרת אותה? כי זה מביא תקווה כזאת של משהו שמח שזה בעצם השמש מתוך כל הדברים האפורים שיש בשיר:] מה דעתך על שם השיר? שם יפה, הוא כאילו מסביר את כל מה שהשיר בא לומר. אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? אמ..לא נראה לי שיש שם יותר טוב אבל אולי "Keep yourself on the ground" מה דעתך על הקליפ של השיר? קליפ שמתאים למוזיקה שלו, אבל אולי הוא צריך להיות יותר קשור לתוכן. אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה? לא הייתי משנה האם השיר דיכאוני? הוא לא דיכאוני, הוא עוזר בא לעזור לנו במצבים שאנחנו מרגישים ככה. האם השיר שמח,קופצני,כיפי? הוא לא קופצני כי זה משהו רגוע יותר, אבל הוא אכן משמח:] שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן, הוא מסביר מה בעצם קורה בקומה השלישית בד"כ. דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: אממ..לא מבדיוק השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: מתחילה לתאר לעצמי את השיר דרך המילים, ומה הייתי עושה אם לי זה היה קורה.

גילולית

New member
my rottf

מה דעתך על השיר?ממכר!! מהי השורה האהובה עלייך?na na na..ו-because sometimes like this remind me that i gotta keep my feet on the ground.. למה בחרת אותה?נהנה..- בגלל שזה מדבק וזה כיף לשיר, והשניה כי היא השורה הכי יפה לדעתי מה דעתך על שם השיר?ממש טוב כי שם הם כתבו את כל האלבום וגם על זה השיר מדבר אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? לא הייתי משנה אבל אם הייתי חייבת אז room 363 כי זה החדר שהם היו בו כשהם כתבו מה דעתך על הקליפ של השיר?מקורי ביותר אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה?נמ..? האם השיר דיכאוני?בערך.. כי החדר גרוע האם השיר שמח,קופצני,כיפי?כיפי מאוד לשיר איתו שם השיר מתאים לתוכן שלו?כן, בגלל הסיפור שמאחורי התוכן דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:אממ..לא זוכרת השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש:תמיד שאני שומעת אותו אני מדמיינת את זה לפי המילים, זה כזה יצא בלתי נשלט..

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif אני [;

מה דעתך על השיר? שיר מדהים
מהי השורה האהובה עלייך? I'm not tired enough to sleep. וגם זה - Wake up early, Round seven thirty, למה בחרת אותה? כי אני פשוט אוהבת את השורות האלה ואיך שהם שרים אותם D: מה דעתך על שם השיר? מוזר P: אבל קליט
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? ממ ... אין לי מושג >< מה דעתך על הקליפ של השיר? נורא מגניב P: אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה? שהיו רואים אותם גם מנגנים במצייאות ולא רק בחלקים ... האם השיר דיכאוני? לא ממש ... האם השיר שמח,קופצני, כיפי? קצת >< הוא באמצע P: שם השיר מתאים לתוכן שלו? ממ .. לא ממש, או שכן ואני פשוט טיפשה שלא מבינה את המילים XD דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא זכור לי >< השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: שאני לא עייפה מדי בשביל לישון XDDD

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gifעונהנהנהנה!

מה דעתך על השיר?שיר אחד הטובים שלהם. מהי השורה האהובה עלייך?Do not disturb sign The back of her mind למה בחרת אותה?לא יודעת בדיוק למה. אני פשוט אוהבת את זה ^^ מה דעתך על שם השיר?שם נחמד [גם לדיסק
] אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה?אני גורועה בדברים האלה... מה דעתך על הקליפ של השיר?מ ד ה י ם. אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה?אמממ וואי אין לי שמץ. אולי הייתי עושה את הפנים של טום פחות שמנים כי הם ממש הגזימו והלחיים שלו זזות מצחיק כשהוא שר. האם השיר דיכאוני?אני חושבת שכן >< האם השיר שמח,קופצני,כיפי?לא
שם השיר מתאים לתוכן שלו?כן... דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:לוידעת XD השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש:אני ממש אוהבת את השיר. אני כזה מנסה לדמיין את המילים בתור מציאות.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאחד השירים האהובים עליי../images/Emo99.gif

מה דעתך על השיר? -מדהיםמדהיםמדהים33> מהי השורה האהובה עלייך? -"I Guess times like this remind me, that I got to keep my feet on the ground" למה בחרת אותה? -כי היא הכי נכונה לגביי, ומדברת אליי כזה מה דעתך על שם השיר? -חמוד לאללה D: אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? -Times Like This מה דעתך על הקליפ של השיר? -הקליפ הכי טוב שלהם
לא אכפת לי מה תגידו. הוא כלכך יפה ומיוחד כזה. אני מתה עליו
אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה? -כלום. הקליפ מושלם האם השיר דיכאוני? -לא האם השיר שמח,קופצני,כיפי? -הוא כיפי לאללה<: שם השיר מתאים לתוכן שלו? -לא ממש XD דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: -כלום >< השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: -את התקופה שרק הכרתי את מק וחרשתי עליהם בטירוף ><

sweet shir

New member
../images/Emo12.gif

שם השיר מתאים לתוכן שלו? -לא ממש XD השיר בעצם מספר מה שקרה ב"רום און ד'ה ת'ירד פלור"! איך לא ממש?!?!?? XDD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifלאדת נו XD

כאילו הוא לא ממש מתאים טוב הוא כן><

sweet shir

New member
הוא הכי מתאים שיש. י'עמה. XD

היום אמרתי את זה לאביב בביצפר וצחקנו עליך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XD יצאתי ביטצ'. XD

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gif|חץ|עונה

אוו הגענו לשיר הזהה!
מה דעתך על השיר?ה-שיר
מהי השורה האהובה עלייך? That I gotta keep my feet on the ground"" למה בחרת אותה?לא יודעת..אני סתם אוהבת אותה..
מה דעתך על שם השיר?אחלה שם..
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? לא הייתי משנהה.. מה דעתך על הקליפ של השיר?נממ..נחמד..:| אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה?שיראו את דאגי מוחשי..XDDD האם השיר דיכאוני?לא ולאא האם השיר שמח,קופצני,כיפי?לא הוא סתם נחמד כזה שכיף לשמוע.. שם השיר מתאים לתוכן שלו?יאפ..:]] דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:כלום
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש:כלום..XDDD

T h a t G i r l

New member
Room On The Third Floor../images/Emo99.gif

מה דעתך על השיר? הוא מהמם 3>>. אחד האהובים עליי. מהי השורה האהובה עלייך? My eyes are hurting cos the cheap nylon curtains Let the sunlight creep in through from the clouds Cos its times like these remind me That I gotta keep my feet on the ground למה בחרת אותה? כי זה הקטע שאני הכי אוהבת והכי מתחברת. מה דעתך על שם השיר? איי לאב הים.3> אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? נואפ.לא הייתי משנה. מה דעתך על הקליפ של השיר? אני ממש אוהבת:) אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה? ממממ לא דעת לא חושבת שהייתי משנה הוא מהמם. האם השיר דיכאוני? מממ כן,דיי. האם השיר שמח,קופצני,כיפי? מממ טיפה. שם השיר מתאים לתוכן שלו? מממ כן אני חושבת שכן. דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: ממממממ אני תמיד בוכה איכשהו שאני שומעת את זה:\חחח השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: ממממ לא משהו מיוחד..

שוליטה

New member
יאא אהבתי ^^

מה דעתך על השיר? הוא מגניב כזה ^^ שקט ויפי
מהי השורה האהובה עלייך? room on the 3rd floor
למה בחרת אותה? כי זאת היחידה שאני יודעת לכתוב בלי שגיעות XD
מה דעתך על שם השיר? מתאר את המשמעות D:
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? Na na na naaaaaa
מה דעתך על הקליפ של השיר? הוא מגניב ממש D: קצת לא קשור XD אבל מגניב
אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה? שדאגי לא יהיה עם גרביים למעלה
האם השיר דיכאוני? לא ממש.. אולי קמצוץ.. כי תאכלס הם רק מתלוננים בו XD
האם השיר שמח,קופצני,כיפי? רק בנהנהנהנההה