אדם מודה למעריצים - וידאו

nini18

New member
אני ממש אז לא יודעת לגלוש שם.

אני אף פעם לא רואה שם כלום.

t r e c o o l

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo106.gif../images/Emo65.gifאין על המעריצים הפנאטים

של אדם
וזאת פעם שניה כבר, הוא גם זכה במר טוויטר העולמי!

יאיייייייי איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףף

הוא זכה כבר בשתי תחרויות מלך
כבר חששתי שקליי יזכה הוא כמעט עבר אותו כמה פעמים אבל מעריצי אדם השלימו את הפער

heart1soul

New member
אדם is on the toooooooop

וכך זה תמיד צריך להיות..!!!:) אבל זה היה קרב קשה מול קליי.. למרות שאני לא מבינה למה חחח

t r e c o o l

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני גם לא! בחיים לא שמעתי שיר שלו, לא ידעתי שהוא מפורסם מחוץ לאמריקה..

heart1soul

New member
אני לא ידעתי מי הוא בכלל:/ חור בהשכלה חחח

או שלא?!
(אני אוהבת את הפרצוף הזה הוא מגניב אותי)

t r e c o o l

New member
את יודעת שהוא אמר על אדם דברים רעים?

בגלל זה היתה "תחרות" כזו בינהם בטוויטר.. והוא זכה מקום שני בעונה השניה והוא גם הומו (יצא מהארון אחרי 8 שנים של הכחשות!) זה מה שאני יודעת עליו

heart1soul

New member
בטח שאני יודעת אבל הסיפור שונה ממה שהבנתי

אני יודעת שפעם הוא בא לתוכנית ורצה לדבר עם אדם, שיקליט איתו שיר או משהו לא הבנתי בדיוק מה לא הרשו לאדם לצאת או שאדם לא רצה, קליי התעצבן ונראה לי בגלל זה הוא אמר את מה שהוא אמר...

t r e c o o l

New member
../images/Emo12.gifבחיים לא שמעתי על זה..

בטח המעריצים שלו מנסים ליפות את הדברים.. אבל אני הבנתי שהוא פשוט ירד על הביצוע של אדם.. ואמר שהאזניים שלו דיממו.. למרות שתכלס לדעתי זה לא נורא כ"כ..זה דעתו. אולי הוא לא היה צריך להשתמש בביטוים כ"כ מעליבים באינטרנט נגד אמן יחסית חדש..

כן הוא סתם רצה תשומת לב על גבו..

אפילו אדם אמר שהוא ניסה לייצר כותרות כי הוא לא עשה מקודם..

nini18

New member
מה???? ../images/Emo12.gif מאיפה שמעת על זה???

אני יודעת שהוא ירד באופן ממש בוטה על הביצוע של ROF והמעריצים השתוללו והוא ביקש סליחה אבל, לפני שהוא ביקש, אדם כבר הכניס לו באחד הראיונות ואמר שהוא לפחות ככה זוכה לפרסום חח מלך המאמי שלי פשוט מלך

heart1soul

New member
בזמנו קראתי את זה בIDF

שהוא ניגש לבקש לדבר עם אדם, אבל לקליי יש בכלל בעיות עם אמריקן איידול כי הוא יצא מההסכם שלהם או משהו לכן לא רצו לתת לו לדבר עם אדם

nini18

New member
נראה לי קצת מוזר וילדותי, אבל למי אכפת חחחח

העיקר שאדם זכה חח

heart1soul

New member
אני רוצה שאדם ימכור הכי הרבה אלבומים:(

אני ממש ממש ממש דואגת למרות שאני יודעת שאין לי מה ורוצה שהוא יצליח מאוד מהבחינה הזו.. שיקנו את הסינגלים ואת האלבומים שלו הכי הרבה..שלא יהיה מקום שני אני רוצה אותו מקום ראשון מבחינת האיידולים לפחות.. חח

nini18

New member
האמת שגם אני ממש דואגת.

אבל אמרו לי להפסיק להיות פולניה אז אני מפסיקה, כמה שאני יכולה. צריך לקוות לטוב. ואני איתך רוצה אותו מקום ראשון בהכל, רוצה אותו זמר ענק. שכששנה יהיה את רשימת המרויחים הגדולים והמצליחים הוא יהיה מקום ראשון ויעבור את קרי אנדרווד. האמת שאני הכי רוצה שהוא ישתחרר מרשימת איידולים ויהיה אומן בפני עצמו.

heart1soul

New member
אני גם רוצה שהוא ישתחרר מרשימת האיידולים

זו השנה שבה הוא צריך הכי להוכיח את עצמו, אם הוא יעבור אותה בהצלחה הכל פתוח בפניו.. תקשיבו לא רוצה לצאת מניאקית אבל זה הדיסק הראשון שכנראה אני אקנה ולא אוריד זה הרבה הרבה הרבה זמן..*פושעת שכמותי* אני מקווה שהרבה יעשו כמוני במיוחד איפה שנחשב בארה"ב ויתנו לאדם את הכבוד בלקנות את המוזיקה שהוא עושה

nini18

New member
ברור לקנות.

אני רק מקווה שזה יגיע לארץ. אני אקנה אפילו שניים אחד לבית ואחד לאוטו.

למעלה