אדם מודה למעריצים - וידאו

גם אני קונה שניים...:)

ואין מצב שזה לא יגיע כי זה בטח לפני יהיה סינגל ממש מצליח והאלבום יהיה מאוד מבוקש כאן אז לא נראה לי שיש מה לדאוג :)

nini18

New member
אני לא יודעת!!אני מקווה שלא יהיו בעיות בגלל

שבגלגלצ אוהבים אותו. אם הם ישמיעו אותו אין סיבה שזה לא יגיע. ד"א שבוע שעבר בדרכי לעבודה פתחתי גלגלצ ומה ששמעתי היה באמריקה איידול הוא הגיע שני אבל אצלנו הוא ראשון ושמו את MW אהבתי את מה שהשדרן אמר

heart1soul

New member
יאא איזה כיף בטח לשמוע דבר כזה!!

יצא לי כמה פעמים לשמוע MW אבל אף פעם לא עם הקדמה כל כך יפה:) יאייי אני מקווה שהשדרנים שאוהבים את אדם לא יפרשו מהעבודה שלהם בזמן הקרוב ויטחנו לנו את השכל עם השירים החדשים שלו

חחח גם אני אני אף פעם לא קונה דיסקים

אבל את של אדם אין מצב שאני לא אקנה!!

mayarel

New member
אני קונה. במיוחד את מה שחשוב לי.

אני פוליגמית.. אדם אולי הפך אותי לפסיכית לגמרי, אבל יש הרבה מוסיקה שאני מאוד אוהבת ורוצה שהאמנים יהנו מפרי עמלם.

mish56

New member
הדיסק

מודה ומתוודה שמזמן לא קניתי וכמובן אני קונה את הדיסק(ב_WEBׂ,הרבה חברה כבר הזמינו ב-AMAZON חבל שאי אפשר לדעת את כמות ההזמנות גם באנגליה הזמינו דרך AMAZON והם יקבלו את הדיסק ב-9-12 (באנגליה) אני מקווה שזה יגיע לפה ואם לא שווה להזמין דרך AMAZON

כה צודקת

אני באמת פושעת בעניין אבל את אדם אני באמת מעריכה אז אני בטוח אקנה את האלבום שלו.

nini18

New member
לקליי יש מלא מעריצים. בעונה שנייה גם לו היו

קבוצות פנאטיות. הכי מטורפות, קראו להם קליימייטס. אבל הוא דיי נעלם... טפו טפו טפו טפו טפו שלא יקרה פה אותו הדבר.

nini18

New member
../images/Emo45.gif האמת שנכון.....

אבל מה לעשות, פולניה נשארת פולניה חחחחח

mish56

New member
קליי

זהו הסיפור האמיתי שלו ,ואגב (כמה שאני לא סובלת אותו ואל את המראה הג'לי שלו)הוא מאוד הצליח,הופיע בהצגות הוציא אלבומים מצליחים וגם הביא ילד לעולם עם אחת המפיקות שלו ,הם היו מאוד מיודדים והיא היתה רווקה והוא הסכים להיות האבא,יש לו מעריצים פנאטים ומשוגעים והם עשו ולכלכו על אדם לדעתי מתוך קינאה(הוא אגב התנצל על מה שאמר על אדם)בקיצור אין צורך לבזבז עליו אנרגיות לטעמי הוא לא ממש שווה את זה(ואגב בתחרות האחרונה היתה ממש מלחמה החברה ב-WEB ממש נלחמו והצביעו שעות לאדם אין עליהם הם מדהימים להפליא....סליחה על "המגילה"

nini18

New member
זה בסדר. תמיד אמרתי שאני הכי אוהבת את

המעריצים של אדם
.

InbarKiii

New member
חחחחחחח ../images/Emo24.gif

הראיון הזה היה אחד הטובים חחחחחח ויש עוד מקרו שעשו על התמונה "קריס מסתכל על ה*ין של אדם, או איך שאדם קורא לו, אשכול הערכה לקריס!" חח כאילו זה היה מקרו שהעלו לפתיחה של האשכול הערכה שלו D:

למעלה