אדם מודה למעריצים - וידאו

mish56

New member
זה באמת קאבר

וזה מאוד קריס...גם לי מוזר ועוד יותר שהוא לא ממש שינה את הביצוע המקורי..אז בשביל מה???ורוב התגובות לא ממש נלהבות...שיר שגרתי למדי....לגבי חברת התקליטים למה שירצו לחבל???זאת גם ההצלחה שלהם...אני חושבת שזה הסגנון שלו

mayarel

New member
אוי להם אם הם יחבלו לאדם...

ואני מקווה שגם לא לקריס. האינטרסים שכאן אמורים להיות משותפים אבל הם לא בהכרח. צד אחד רוצה הצלחה כלכלית במקום הראשון. הצד השני אולי רוצה גם מוסיקה.. אני מקווה לפחות.

t r e c o o l

New member
אני לא מאמינה שהם היו נותנים לאדם

לעשות קאבר בתור סינגל ראשון, הם יודעים שכול העולם מחכה לזה. בכלל אף פעם לא שמעתי יותר מדי על האלבום של כריס, שמעתי רק על אדם וכל המפיקים שלו בכל מיני כתבות ועל כריס לא.. ראיתי גם ראיונות עם כריס והוא אף פעם לא דיבר יותר מדי על האלבום שלו.

ר ו ח ל י

New member
אני אוהבת את הלהקה

אבל השיר כזה שגרתי ורגיל והוא באמת היה צריך לשנות את העיבוד. שלא לדבר על זה שזו טעות ענקית לקחת לסינגל הראשון קאבר. כאילו שהוא לא התמודד עם מספיק קאברים עד עכשיו.. וואי לא הייתי רוצה להיות במקום המעריצים שלו בטח הם מאוכזבים רצח.

sweet shir

New member
ידעתי שזה מוכר לי!! חח

אני אוהבת את ד'ה סקריפט. :) ובאמת לא ברור למה הוא עושה קאבר בסינגל ה1 שלו..O:

InbarKiii

New member
חחח תודה לילוש ../images/Emo24.gif

אני לא מאושרת מזה שהשיר לא שלו..אבל כנראה שהייתי צריכה להתרגל כבר :( גם לקוקי הסינגלים היחדים שיצאו הם בידיוק השירים היחידים מהאלבום שלו שהוא לא כתב. אבל בסך הכל, זה הקול של קריס ואני יאהב בכל מקרה

InbarKiii

New member
כי אני לא חושבת שיש לו ברירה אחרת

מה שהם מחליטים שיהיה באלבום\שיהיה הסינגל- זה מה שיהיה \:

mayarel

New member
יפיוףףףףףףףףףףףף

ברורררררר שיאהבו את האלבום. השאלה היא רק עד כמה בטירוף...

mayarel

New member
ופרידה מאנשי הצוות. אדם מדהים

נראה שהוא כל כך מתייחס לכל אחד, יש לו יכולות מדהימות עם אנשים. http://www.youtube.com/watch?v=-hsEOsG4SN0 אין. הוא פשוט לא יכול להיות יותר מושלם. נראה שכככככככככוווווווווווווולללללללללללללללםםםםםםםםםםםם אוהבים אותו.

heart1soul

New member
זה נראה כאילו כולם מאוהבים בו!!

הוא גורם לאנשים לפקפק במיניות שלהם... זה בטוח חחח

mayarel

New member
../images/Emo6.gif

לא יודעת אם כולם נשמכים אליו מינית (ההגיון לגמרי אומר שכן) אבל זה יפה לראות שבאמת לא מפחדים להראות אליו חיבה פיזית, וחיבה בכלל. ההשפעה שלו כל כך ניכרת בכל הטור הזה. אושר.

nini18

New member
כולם נמשכים אליו מינית.... בטוח ../images/Emo88.gif

אין מצב שלא. אני אומרת לך אחד אחד שרואה אותו, אומר לעצמו אחחח מה הייתי עושה לו. אין מצב אחר. לא מאמינה שקיים.

mayarel

New member
אוקי כן. גם אני חוזרת לתיאוריה הראשונית שלי.

סליחה על הנפילה הרגעית..

InbarKiii

New member
חחחח השפעה ענקיתתתתת

ראית את מייקל בקטע הזה!???! חחחחחח בחיים לא הייתי מאמינה ואוח מתוקיםםםם כולם
אני צריכה כזה רק במקום מייגן, קריס!

אחחחחחח הוא פשוט מקסים

וזה באמת נראה שמייגן עוד שנייה אונסת אותו..חחח

מירבי ת

New member
קצת מנצלת??? כמו שזה נראה כאן...

חחחח הומו , לא הומו , מי שרואה את הקטע הזה נראה כאילו רומיאו ויוליה נפרדים בכח. יכול להיות שהם מדברים שם כשהיא מצמידה אותו , אבל זה מ-מ-ש לא נראה ככה..... מצד שני - הוא אמר שהוא בי-קיוריאס , אז אולי היא הצליחה..... יש איתי מישהי אובייקטיבית פה שעברה , הסתכלה ואמרה לי : שיואו , הם ממש מאוהבים אה? מסכנים. תראי כמה הם מתנשקים....

mayarel

New member
לי נראה שהיא קצת שיכורה..חח

ושהיא כן כל פעם מצמידה את אדם חזרה.

למעלה