אדם מודה למעריצים - וידאו

nini18

New member
כם זה שמנגן גם עם אדם וד"א גם ממש חיבק את אדם

על הבמה שבסוף ההופעה. וזה בדקה החמישית.

t r e c o o l

New member
בטוויטר של אליסון היתה תמונה של

שניהם ביחד!!! אני לא יודעת אם זה עדיין שם..

InbarKiii

New member
זה הדבר היחידי שיכולתי לחשוב

חח כאילו זה ממש נראה שהיא מתנשקת עם מישהו.. ועל פי כל הקטעים שלהם בהופעות זה יהיה הגיוני שזה הוא D:

ר ו ח ל י

New member
חח נכון.. מעניין מה הם אומרים שם

והם עומדים מחובקים וצמודים די הרבה זמן..

heart1soul

New member
כל כך מקנאהההה

אבל אולי כשאדם יהיה כוכב גדול ויביאו אותו לארץ, אז יעשו M&G לבנות הפורום הנאמנות (שזה אנחנו) שליוו אותו מתחילת הדרך המוקדמת!! ואז נפגוש אותו תחבק אותו נצטלם איתו ואולי ניקח אותו הביתה חחח *טוב נו מותר לי לחלום*

InbarKiii

New member
כןןןןןןן!

אנחנו צריכות לגרום לזה לקרות. אני חושבת שאנחנו צריכות לשלוח מכתבים לגאגא שתסביר לאדם כמה תל אביב הייתה מדהימה [וכידוע אדם יקשיב לכל מה שגאגא תגיד לו חחחח] והוא יטוס לפה הכי מהר שהוא יכול

mayarel

New member
DBS../images/Emo23.gif מעוד זויית |פתאטית אני יודעת אז מה|

http://www.youtube.com/watch?v=x8ZdDW3i7Kk איך אדם מוציא לשון לפני שהוא זורק את הכפפות
רואים פה לצערי שהוא לא מנשק את קריס (ממש לא בסדר) אבל רואים איזה פרצופים חמודים קריס עושה לו כשהוא מאיים לזרוק את הג'קט.. LOL

nini18

New member
איזה פאטתית ??? אני ראיתי את זה מיליון פעם

חיברתי את המחשב לפלזמה ואני רואה את זה כל הזמן במסך ענק. ועוד משהו... הפרצוף שהוא עושה, כשהוא נלחץ שקריס רוצה לזרוק לו את הג'קט לקהל ראיתי 2 מיליון פעמים, המחשב פשוט תקוע על זה ואני כל פעם מעבירה אחרורה חחחחח. זה חולנות לשמע חחחחחח אוי אני כל כך מחכה לאישפוז המשותף שלנו וכבר כל כך לא אכפת לי שהרופאים אחרינו יאשפזו את עצמם, אנ רוצה מחלקה סגורה ביחד איתך. חחחחחח

mayarel

New member
יאיייייייייייי יהיה לנו אשפוז נהדר חחחחחחחחחח

שמחה לשמוע שאני לא אהיה לבד שם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה