אדם מודה למעריצים - וידאו

nini18

New member
אוי אני כל כך רוצה לקבצץ אותו חחחח

איזה חמודי, אני יודעת שהוא הומו, אבל, פעם ראשונה שאני ממש רואה את זה חחחחח, איזה מתוקי

heart1soul

New member
כל כך רואים את זה וזה כזהה חמודדדדדד

חחח הוא כזה fearless זה מטורף! הוא כל כך אוהב לעמוד על שלו, אני מעריצה אותו על זה!! וכמו שאומרים במקום אחר: hearts in my eyes

nini18

New member
it's *somthing* drama gonna have to wait

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי כמה שאני מתה עליו ועל הדרמה קויין חחחחח

InbarKiii

New member
חחחח נכון? באמת רואים את זה שם חח

הוא כלכך מתוקקקקקקק וקטן ויאואואואואווא באלי לחבק אותו ובאלי לצעוק עלייהם שלמה הם לא נותנים לו לעשות מה שהוא רוצה זה אדם פאקינג למברטטטטטטטט ובאלי להרוג את הביצ' הזאת שאמרה שאדם עושה דרמות או כל דבר אחר, שתסתום. והוא כלכך גיי מתוק שם D: והוא קילל !!! הוא קילל שם!!! חחחחח למה זה עושה לי טוב לשמוע אותו ככה

t r e c o o l

New member
omgomgomgomgomgomgmgmgmg

omgomgomgomogmomg!!!!!
איזה מותק!!! הקולר הרג אותי סופיתתת...

mayarel

New member
וואו וואווווווו וואווווווווווווווווווווווו

יו אדם מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איך תוך שניה הוא עובד מהמתוקי הזה בשיער החום לזה עם הלהבות בשיער?????????? פאקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק ואווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו ואווווווווווווווווווווווווווווווו ואלה שאמרו לו לא להשים נצנצים.. ?????????????????????????????????? ????????????????????????????????????????? כאילו אבל ממש ממש ???????????????????????????? ?????????????????????????????????????????

חחח טיפשים! הם צריכים לעשות כל מה שאדם מבקש!!

יווו אדם כזה חמוד עם העקשנות שלו גרררררר

nini18

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הרגת אותי עם התגובה חחחחחח אוי כל כך ידעתי שתאהבי את הסרטון הזה, חחחחחח

mayarel

New member
ואת יודעת משהו..... איפה הוא הכי נראה הומו???

בהתחלה. בלי אפילו פאקינג נצנץ אחד. כן. אנשים הם טיפשים. דיעות קדומות הן טיפשיות. לא מאמינה שגם שם הוא עבר את זה.. הרי כולם שם היו מרוחים בנצנצים ואיפור. מה היה הקטע????????? לא פלא שאחרי כל החרא הזה הוא היה מוסגל לצחוק כשסימון ביקר אותו... אוי וכשהוא עם הקולר הזה.. |הולכת לפני שאני עוד יותר אעזה לעצמי פאדיחות פה|

nini18

New member
../images/Emo45.gif צודקת ../images/Emo88.gif חחח איזה פאדיחות??

אני דווקא אוהבת את התגובות האילו שלך.
ואל תלכי

mayarel

New member
אני שמה את זה שוב ושוב בריפיט...

GOD GOD אוף. למה הוא מצנזר את עצמו כל כך הרבה עכשיוווווווו (וכן זה אחרי נצנצים והתחלות עם זמרי ליווי ועפעופים בריסים וכל מה שהוא כנראה לא יכול להפסיק...)

nini18

New member
חחחח האמת שגם אני, הוא הדבר הכי חמוד

שיש. הוא מצנזר עכשיו אבל אח"כ שהוא יהיה אומן גדול וברשות עצמו הוא כבר יעשה מה שבראש שלו. אבל חכי נראה את הקליפים, הקליפים לא בטוח יהיו מצונזרים.

t r e c o o l

New member
ראית את התמונות שבהם הוא מופיע עם הקולר

וחולצה חצי פתוחה מכנסים שחורות מעור ורקדנים?..
את צרכה.

nini18

New member
חחח היא רשמה על התמונה למטה, תקראי שוב ../images/Emo3.gif

למעלה