McWeekend

../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo26.gifMcWeekend../images/Emo36.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

לב|מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
הלהקה המגניבה של השבוע:
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
משהו שהעציב:
ציטוטיה:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
המלצת השבוע:
התמונה הכי חמה:
סופשבוע טוב

Adimenzer

New member
McWeekend!

מצעד הלהיטים של מקפליי:
The heart never lies Too close for comfort
The death and the maiden part 1 (זה לא שיר... זאת מנגינה שהייתי צריכה לשמוע למגמת מוזיקה..)
הלהקה המגניבה של השבוע:
Queen!
קליפ שעשה לכן את זה:
האהבה היוונית שלי! (ראיתי זה פעמיים השבוע... ואני הולכת לראות את זה עכשיו שוב XD )
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אחת החברות שלי בחיים לא שמעה על קווין! איך זה יכול להיות??
משהו ששימח:
מלא מלא תמונות וכתבות ישנות על מקפליי (כל מה שהיה עליהם משנת 2007 בראש אחד) D:
משהו שהעציב:
נהרס לי משהו שעבדתי עליו שיעור שלם :(
ציטוטיה:
"החלטתי להקשיב לכם והבנתי שמקפליי זאת להקה ממוסחרת ומטומטמת! ושהשירים שלהם שטחיים וחוזרים על עצמם!! מהיום אין יותר שיגועים על מקפליי :)" ניסיון שלי ושל חברה שלי לבדוק מה יהיו התגובות על הסטטוס הזה. ואחר כך מה יהיו התגובות בבצפר. יום שלם העמדתי פנים שאני לא אוהבת את מקפליי! זה היה כל כך מצחיק!
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Aerosmith - Angel
המלצת השבוע:
לב של דיו! (גם הספר וגם הסרט!)
התמונה הכי חמה:
אני כל כך אוהבת את התמונה הזאת של קרי!

Adimenzer

New member
הוא לא נותן לי להעלות את התמונה!

זה כאן, למי שרוצה לראות: http://www.siz.co.il/my/yamxd4omy1to.jpg

Adimenzer

New member
חחחחחחחחחח חברות שלי היו גאות בי XD

והן חשבו שזה מוזר והיה חסר להן כל המידע על מקפליי שהיה נוחת עליהן ברגעים הכי לא מתאימים XD וגם כדי להמציא סיבה אמרתי להן שדאגי מתחתן עם פרנקי ובגלל זה אני כועסת... זה היה מצחיק!!!!

../images/Emo204.gifתפוז, מות.

ככה למחוק לי דברים אחרי שאני משקיעה בהם מפאקינג שמונה בבוקר? >< לעזאזל, אני אפילו לא אמורה להיות ערה עכשיו. אני אמורה לישון ולקום בטלטול עוד חצי שעה ולהתחיל לעשות דברים בבית. *אנחה* FML. ו~וחזרתי, בייבס! (תודו שהתגעגעתם אליי. תודו.
גמני התגעגעתי. ^^)
מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל JUST MY LUCK. ככה זה כשיש לך אחות עם ילד בן 5 חודשים שרוצים להשמיע לו מוסיקה קצבית, והדיסק הנורמלי היחיד הוא של מקפליי. חינוך מגיל צעיר, ממש. XD עכשיו אני רק צריכה למצוא את הדיסק...
הראל סקעת - הנני כאן
The Band Perry - If I Die Young
3oh!3 - Don't Trus Me
3oh!3 - We Are Young
Jason Reeves - Someone Somewhere
Sara Bareilles - King Of Anything
Lilly Allen - Fuck You והיו עוד, אבל אין לי כוח.
הלהקה המגניבה של השבוע:
The Band Perry
קליפ שעשה לכן את זה:
יש שניים. הביצוע של סאם טסוי לקינג אוף אנית'ינג של שרה בריילס: http://www.youtube.com/watch?v=HdMZAeIfM94&feature=recentlik ד'ה בנד פרי עם איף איי דיי יאנג: http://www.youtube.com/watch?v=7NJqUN9TClM&ob=av3e
על טבעי חזרהההההההההההההההההה *-* הווווווו, סאמיייייייייייייייייי אימפאלההההההה
הלקאטס
ניקיטה
מרלין |לבבבבבבבבבבבבב|
HIMYM ... מה, אני משלימה חסכים. XD
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
לקום מוקדם ביום שישי זה זבל.
תלמידה שאומרת שהשיעורים שלי משעממים. זובי עלייך, מה משעמם, מה. לכי תמציאי את שיעור לעשרים ט"טניקיות פסיכיות שחולות על ג'סטין ביבר.
"זה בטיפול." זין זה בטיפול, לא הייתם צריכים לגרום שיפוצצו את זה מלכתחילה.
משהו ששימח:
יש לי ציפורניים! (אחרי שנים של כסיסה, אני רואה את זה כניצחון אישי. הא.
)
שנת הלימודים התחילה! אני כבר לא מסתובבת ברחבי המכללה כמו רוח רפאים חסרת מטרה ורודפת בניינים. יש עוד רוחות!
שי לחג. מהבצפר. לול. כי 2 בקבוקי יין (אדום ולבן), צנצנת דבש וקערה מכוערת מחרסינה תמיד עושה לי את השבוע. XD
מסתבר שפיונירים מקבלים יותר. טוב לדעת.
אני באמצע פאנפיק ~ארוך~ בטירוף (כבר 16K - שזה 16,000 - מילה) מבוסס על 'מכתבים לג'ולייט'.
משהו שהעציב:
הסיפור על הבחור האומלל ההוא שהתאבד כי השותף המזורגג שלו לחדר פרסם קלטת סקס שלו עם גבר אחר. אני שונאת אנשים כאלו. ;;;;;;;;;
ציטוטיה:
אח שלי (10): "את יודעת, את אישה מאד פופולרית." אני: "אישה?!" אני: "אז מי מתנדבת להיות ראשונה בספיצ' לשבוע הבא?" *שתי בנות מרימות את היד* אני: "יופי, אביה ואתי. אביה, על מה את עושה?" אביה: "פו הדב." אני: "אתי?" אתי: "דמדומים." אני: "הא, טוויילייט. אוקי, בסד---" אתי + שלוש בנות *בהלם*: "המורה, את מכירה את דמדומים!?" אני:
: "אמ." תלמידה: "וואט ד'ה פאק?!" אני: *מבט נזעם* "מה אמרת?" תלמידה *מתגוננת*: "לא אמרתי כלום! זה היא אמרה! אני אמרתי וואט ד'ה הל!" תלמידה: "המורה, בת כמה את?" תלמידה ב': "נכון את בת עשרים?" תלמידה ג': "לא הייתי נותנת לך יותר מ-21." אני: *מגלגלת עיניים* "..." ובטח יש עוד שיחות עם תלמידות רק שאני לא זוכרת. XD להיות מורה זה ~מוזר~.
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Adan Lambert - Sleepwalker
המלצת השבוע:
תראו על-טבעי. ואל תתנהגו ברשעות למורות לאנגלית. זה לא כיף. ;; ללוש בצק זה מגניב. שווה בטירוף. XD
התמונה הכי חמה:
SO TRUE.

../images/Emo204.gifלול

כשאת מתרגשת/מתעצבנת/מאושרת ומקישה על כל הלחצנים במקלדת בבת אחת--- זה מה שיוצא. I KNOW HOW YOU FEEL.

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif על טבעי חזרה ביס או בהוט?O:

אני צריכה לדעת מתי כדי להקליט! חח חח ואת מורה?O: לאיזה גילאים? אני מרחמת עלייך כמה סבלנות צריך בשביל זה...אנחנו עושים למורות שלנו יותר בצפר משהן עושות לנו... לפעמים אני כל כך מרחמת עלייהן חחחחח ואם כבר - את המורה הכי מגניבה ששמעתי עלייה רואה על טבעי ויש לך טעם טוב במוזיקה..אהבתי אהבתי P:

../images/Emo204.gifעל טבעי חזרה בארה"ב XD

בארץ לא משדרים עדיין את העונה השישית, אאל"ט. אני פשוט מורידה ורואה בבית. גאד, דין.
וכן, אני מורה. אנגלית, כיתה ט', הקבצה ב'.
והיי, תודה!
תגידי את זה לבנות שלי; לטעמן אני משעממת. XD

LioritaGirl

New member
סופרנטורל *-*

דין וקאסטיאלללל
אין הדמות של קסטיאל זה פשוט גאונות , הוא כזה נוש
אני כ"כ שונאת לראות פרק אחד ולחכות שבוע עד שישודר השני !! במיוחד בעלטבעי, זה מותחחחח ואני מתחרפנת. אז החלטתי להפסיק לראות לכמה זמן כדי לאגור לי פרקים.

Serena16

New member
../images/Emo210.gifBaby, I Like it../images/Emo210.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: Party girl Shine a light
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Linkin Park - Faint Linkin Park - The Catalys Linkin Park - New Divide Linkin Park - Waiting For The End Coldplay - Violet Hill Coldplay - Swallowed In The Sea
Coldplay- Speed Of Sound
30STM-The Kill 30STM-Stranger In A Strange Land 30STM-Kings & Queens
הלהקה המגניבה של השבוע: קולדפליי לינקין פארק 30STM מק
קליפ שעשה לכן את זה: חפירות על party girl בMTV
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: שנות ה70 חברים מגרש ביתי פיוצ'רמה
the notebook Harry Potter 1,2 ,4
משהו שהכעיס אתכם השבוע: נאדה X
משהו ששימח: רק עוד חודש וקצת להופעה
משהו שהעציב: X
ציטוטיה: שבוע מצחיק בטירוף אבל עוד יותר מצחיק הזיכרון שלי
מתנגן בראש / בפלייליסט: Baby i like itttt
המלצת השבוע: אנריקה אגלסיאס חתיך