../images/Emo204.gifתפוז, מות.
ככה למחוק לי דברים אחרי שאני משקיעה בהם מפאקינג שמונה בבוקר? >< לעזאזל, אני אפילו לא אמורה להיות
ערה עכשיו. אני אמורה לישון ולקום בטלטול עוד חצי שעה ולהתחיל לעשות דברים בבית. *אנחה* FML. ו~וחזרתי, בייבס! (תודו שהתגעגעתם אליי. תודו.
גמני התגעגעתי. ^^)
מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל JUST MY LUCK. ככה זה כשיש לך אחות עם ילד בן 5 חודשים שרוצים להשמיע לו מוסיקה קצבית, והדיסק הנורמלי היחיד הוא של מקפליי. חינוך מגיל צעיר, ממש. XD עכשיו אני רק צריכה למצוא את הדיסק...
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
הראל סקעת - הנני כאן
The Band Perry - If I Die Young
3oh!3 - Don't Trus Me
3oh!3 - We Are Young
Jason Reeves - Someone Somewhere
Sara Bareilles - King Of Anything
Lilly Allen - Fuck You והיו עוד, אבל אין לי כוח.
הלהקה המגניבה של השבוע:
The Band Perry
קליפ שעשה לכן את זה:
יש שניים. הביצוע של סאם טסוי לקינג אוף אנית'ינג של שרה בריילס:
http://www.youtube.com/watch?v=HdMZAeIfM94&feature=recentlik ד'ה בנד פרי עם איף איי דיי יאנג:
http://www.youtube.com/watch?v=7NJqUN9TClM&ob=av3e
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
על טבעי חזרהההההההההההההההההה *-* הווווווו, סאמיייייייייייייייייי אימפאלההההההה
הלקאטס
ניקיטה
מרלין |לבבבבבבבבבבבבב|
HIMYM ... מה, אני משלימה חסכים. XD
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
לקום מוקדם ביום שישי זה זבל.
תלמידה שאומרת שהשיעורים שלי משעממים. זובי עלייך, מה משעמם, מה. לכי תמציאי את שיעור לעשרים ט"טניקיות פסיכיות שחולות על ג'סטין ביבר.
"זה בטיפול." זין זה בטיפול, לא הייתם צריכים לגרום שיפוצצו את זה מלכתחילה.
משהו ששימח:
יש לי ציפורניים! (אחרי שנים של כסיסה, אני רואה את זה כניצחון אישי. הא.
)
שנת הלימודים התחילה! אני כבר לא מסתובבת ברחבי המכללה כמו רוח רפאים חסרת מטרה ורודפת בניינים. יש עוד רוחות!
שי לחג. מהבצפר. לול. כי 2 בקבוקי יין (אדום ולבן), צנצנת דבש וקערה מכוערת מחרסינה תמיד עושה לי את השבוע. XD
מסתבר שפיונירים מקבלים יותר. טוב לדעת.
אני באמצע פאנפיק ~ארוך~ בטירוף (כבר 16K - שזה 16,000 - מילה) מבוסס על 'מכתבים לג'ולייט'.
משהו שהעציב:
הסיפור על הבחור האומלל ההוא שהתאבד כי השותף המזורגג שלו לחדר פרסם קלטת סקס שלו עם גבר אחר. אני שונאת אנשים כאלו. ;;;;;;;;;
ציטוטיה:
אח שלי (10): "את יודעת, את אישה מאד פופולרית." אני: "אישה?!" אני: "אז מי מתנדבת להיות ראשונה בספיצ' לשבוע הבא?" *שתי בנות מרימות את היד* אני: "יופי, אביה ואתי. אביה, על מה את עושה?" אביה: "פו הדב." אני: "אתי?" אתי: "דמדומים." אני: "הא, טוויילייט. אוקי, בסד---" אתי + שלוש בנות *בהלם*: "המורה, את מכירה את דמדומים!?" אני:
: "אמ." תלמידה: "וואט ד'ה פאק?!" אני: *מבט נזעם* "מה אמרת?" תלמידה *מתגוננת*: "לא אמרתי כלום! זה היא אמרה! אני אמרתי וואט ד'ה הל!" תלמידה: "המורה, בת כמה את?" תלמידה ב': "נכון את בת עשרים?" תלמידה ג': "לא הייתי נותנת לך יותר מ-21." אני: *מגלגלת עיניים* "..." ובטח יש עוד שיחות עם תלמידות רק שאני לא זוכרת. XD להיות מורה זה ~מוזר~.
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Adan Lambert - Sleepwalker
המלצת השבוע:
תראו על-טבעי. ואל תתנהגו ברשעות למורות לאנגלית. זה לא כיף. ;; ללוש בצק זה מגניב. שווה בטירוף. XD
התמונה הכי חמה:
SO TRUE.