McWeekend

../images/Emo204.gifהאאא, טרפלגר סקוור ../images/Emo99.gif

אלוהים, איך שאני מתגעגעת ללונדון. השבועיים הכי טובים בחיים שלי.

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifאיזה תמונה חמודה ../images/Emo23.gif

לפי מה שהבנתי מהשיחות שלך - זה מלונדון?XD ~אני כ"כ כ"כ כ"כ שונאת אותך שהיית שם!#!@#!@! להלהלהללה~XD

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifכפרה עלייך../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

כן,זה מלונדון
את לעולם לא תשנאי אותי
וואי את נשמעת עכשיו כמו מערכון של טייכר וזרחוביץ' שהעליתי לפייסבוק

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifמי!? חחחחחחח ../images/Emo6.gif

צודקת אני לא שונאת אותך. אני פשוט מקנאה בך ברמות מטורפות!@#@!#@! גם לונדון, גם מקפליי
זה פשוט לא פייר

../images/Emo248.gif../images/Emo264.gifGossipWeek../images/Emo264.gif../images/Emo248.gif../images/Emo262.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: פארטי גירל שיין אה לייט D: כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: מיזרי . והרבה של כמעט מלאכים . הלהקה המגניבה של השבוע: כמעט מלאכים . מה אני יעשה הם טובים העונה הזאת D: קליפ שעשה לכן את זה: נמנמנמנמנ.צריך להיות משו . אבל לא עולה לי בראש. D: תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: כמעט מלאכים . על טבעי אחת שיודעתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
90210 משהו שהכעיס אתכם השבוע: הפאקצות בגיחה שהייתה לנו. משהו ששימח: 100 בעבודה בתקשורת . ( אני גאה בעצמי! אני היחידה שקיבלתי מאה D: ) משהו שהעציב: ציטוטיה: שיחה עם סטפי . Shani ♥ אומר/ת: *אני מכינה תספגטי בולונז הכי טוב בארץץץץץץץץץ D: *באמת שזה אחד הדברים D: אטומיק סטפי . (H) אומר/ת: *אני מכינה את השוגי הכי טוב בארררררררררץץץץץ D: Shani ♥ אומר/ת: *חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שיחה עם רות מדברות בטלפון וזה. אני : רות ישמצב את חוזרת אליי מהפלאפון של הבית שלך ? רות: לא , אני צריכה ללכת עוד מעט . אני : אה טוב .. אחרי כמה דקות. אני : לאן את צריכה ללכת ? רות : לשירותיםםםםםםםםםםם ישלי פיפי . XDDDDDDDDDD ציטוט הזוי כיאלו . XD
מאחת שיודעת We Dont Need Tickets , I'm Chuck Bass
מתנגן בראש / בפלייליסט: המלצת השבוע: פרוזן יוגורטטטטט עם דובונייייייייייי גומי שליטההההההההה
התמונה הכי חמה: אני מאוהבת בזוג הזה ברמות על פשוט

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifואגב הדובוני גומי,

למדת אך ורק מהיוגורט האיכותי שפה (H) למרוווווווווות, שיוגרט אוכלים עם פירות ולא עם דובוני גומי~!$^&*

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifחחחחחחחחחחחחחחחח

איכ אני עם בחילה עכשיו והזכרת לי את המנה חמה

למעלה