McWeekend

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifמנה חמה פירה?

זה דוחה.פשוט דוחה. אם כבר מנה חמה הנודלס,זה הדבר היחיד הנורמלי,וגם הפסטה,אבל כל השאר מזעזע.

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifמקוויקנד באיחור קל. ../images/Emo9.gif

סתם כי ממש ממש משעמם לי.XD
מצעד הלהיטים של מקפליי:
THNL
כללללל השירים במושן
TCFC NOT ALONE ועוד המון. D:
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
שמעתי השבוע רק מקפליי סו...
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפללי
קליפ שעשה לכן את זה:
פארטי גירל . :)
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
סאות'פארק, שנות ה70. :)
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
שאני תפוסה בכל איבר בגוף שלי, נפצעתי ברגליים ובידיים ונשרפתי.XDD וגם שהיה לי מבחן באנגלית, בלשון ובמתמטיקה
משהו ששימח:
הטיול הכנה לטיול של הד' (כאילו לקבוצה שאני מדריכה בשמו"צ.XD ) ששרדתי את הטיול למרות הכל! D: ~ למרות שממש כואב עכשיו.XD ואני מרגישה רע. XD~ שביטלו לי את המבחן בכימיה ! D: ושהפעולה ה3 שלי ושל חברה שלי עברה בשלום!@#!@$#@$! והלוואי שכל יום זה יהיה ככה.XD ובכללי השמו"צ ,3> ~חחחח אני מרגישה ממש שמו"צניקית השבוע! XD~ אח שלי סוףסוף עזב ללמוד באוניברסיטה!
משהו שהעציב:
שאני מרגישה לא טוב
והעובדה שסופר סיטי עוד לא נפתח מחדש
ציטוטיה:
בדרך חזרה היו איזה כמה ילדים ששיחקו "בין הרגליים שלי" אז יצאו להם כמה ממש מצחיקים.XD "יש לבן. ויש לבן בין הרגליים שלי!"
"תמיד כדאי לעצור... בין הרגליים שלי!" והיו עוד המון שאני לא זוכרת. >: ~עוצרים בתחנה בגב"ש לאסוף את מעיין~ אני: "לצעוק לה שהיא פרה?" קאי: "כן" ~מסתירה את עצמה מאחורי היד~ אני: "פרהההההה!@#!#$%#$%#!@#!@#"
וכולם הסתכלו אחורה.XDDD
ועוד משהו שממש הצחיק אותי. כי אח שלי אידיוט.XD ~באמצע משחק של בארסה נגד הקבוצה של אוואט~ אני: "אם חיבקתי את דודו, ודודו חיבק את מסי. אז טכנית גם אני, בעקיפין, חיבקתי את מסי נכון? זה כלל המעבר!" גל: "אם את שכבת עם תומר -איזה ילד שרמוט כזה מהשכבה- , וגם כל הבנות בשכבה שלך שכבו עם תומר, אז זה אומר שאת שכבת עם כל הבנות בשכבה שלך מה שעושה אותך לסבית!?!?!" דפוק.
זה לא נשמע מצחיק. אבל באותו הרגע זה הרג אותי!XD היו כאלה שהיו ממש מצחיקים. בעיקר בטיול. אבל אני סנילית.XD
מתנגן בראש / בפלייליסט:
מקפלללללי .D:
המלצת השבוע:
תלכו לסופר סיטי?XD
התמונה הכי חמה:
אני מאוהבת בגומה הזאת שלו#!@#!$!#@ או טומממממי
*ריר*

למעלה