McWeekend

yael0000

New member
חחחחחחחחחחח../images/Emo211.gif

הרגת אותי "אני נפקנית" אווייי רק שתדעי שזאת מילה מהפסיכומטרי ונראה לי זה המילה הראשונה ש/כולם זוכרים בע"פ

Dirty wings2

New member
../images/Emo11.gif

שיר השבוע של מקפליי: I've got you Don't Stop Me Now All About You Lola שיר השבוע של מקפליי: Mattafix & eminem - Big City Life Kelly Clarkson - Walk Away Kelly Clarkson - Behind These Hazel Eyes 3Doors Down- Going Down In Flames Son of Dork - We're Not Alone Akon Feat Eminem- Smack That Paramore - My Heart Melani C - First Day of my Life Melani C - Suddenly Monday Paramore - Conspiracy Paramore - Born For This JUSTIN TIMBERLAKE & 50 CENT - CRY ME A RIVER - REMIX 3 Doors Down - Here without you להקת / אלבום השבוע: Son of dork
קליפ השבוע: האמת שלא יצא לי לראות כ"כ קליפים השבוע,אז לא ראיתי
משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע: עיצבן שהייתי חולה,שמח שהחיים יפים
ציטוט השבוע: אני וחברה שלי היינו בפארק שליד הבית שלי,וקבוצה של ילדים מכיתה ד' עשו 'פקינקXD' אחד הילדים:"איזה חשה את"(הכוונה אליי) אני:"אתה יודע מה זה חש חמוד?" אחד הילדים:"מלכה" אני:"יא אני מלכה!" מתנגן בראש / פלייליסט: Son of Dork - We're Not Alone הוא לא יוצא לי מהראש
תמונת השבוע:

m o r 1 0 2

New member
קורלי המלכה../images/Emo47.gif איזה תמונה../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

הרג אותי הילדXDD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאללה מקוויקנדD: ציטוטים קורעייים

שיר השבוע של מקפליי: סבן וויקס אנטיל דה סאמר וכל ROTTF שיר השבוע לא של מקפליי: נמנמ, ניראה לי Too Bad של ניקלבק. D: להקת / אלבום השבוע: מקפליי/ROTTF קליפ השבוע: THNL חהחהחהחה D:: משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע: עיצבן-חברה אחת מטומטמת שלי
שימח-המפגש בראשון D:: ויובי D:: העציב-חברה שלי טסה לתאילנד ]; אבל היום היא חזרה!!!!!!!!!!11111 ציטוט השבוע: *משותפים שלי ושל שיר, כי איןלה מקום לקקה* ~קראנו איזה משו במקפליי סלאש~ He was so nervous at the audition, he puked, and was terrified of Tom. That's kind of like being terrified of Winnie the Pooh.- זה על דאגי XDDDDDDDDDD --------------------------------------------------------------- The others are made up of the good-looking one you want to shag, the baby that you want to mother and usually is secretly gay, the ugly talented one who writes all the songs, and the Other One who no one remembers-זה על בויבנדז. כלכך נכוןןןן ----------------------------------------------------------- Danny: "We like to strip Dougie because he's a sexy little boy."- אעאעאעאעא
--------------------------------------------------------- -שיר לאח שלהXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD- ואני: "עמרי זה אמצע הלילה לך לישון" הוא: "ממפמפמפ" אני *מצביעה על הכרית*: "זאת הכרית תשכב עליה לך לישון." ~הוא נשכב ונרדם~ מתנגן בראש / פלייליסט: Superman Kryptonine של 3 דורס דאון תמונת השבוע: חולה על הקפיצות שלוווווווו333>

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחח אין מי שכתבה את זה גאון!!!!

וגם כל ה"וורי וורי גיי" ממש מצחיקים XDDDD איך היא ירדה שם על ג'יימס XDDDDDD מסכן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עכשיו, נראה אם את מחונכת כהלכה, נכון שTHNL זה שיר אהבה מטום אל דני?

Yu vi

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifאת מקלקלת אותי../images/Emo11.gif../images/Emo85.gif

את מבינה אתזה?
אהבתי תתמונה בטירוף !!!!!!!1111

Little Sapir

New member
My McWeekend ../images/Emo37.gif

בלי חפירות מיותרות...
שיר השבוע של מקפליי: She Left Me, That Girl, Traslavnia
שיר השבוע לא של מקפליי: My Chemical Romance - Teenagers
להקת השבוע: ---
קליפ השבוע: ---
משהו שעיצבן: יום ראשון לימודים ופרוייקט שאני צריכה להגיש ולא סיימתי.
ציטוט: ---
מתנגן בראש: Mcfly - Nothing
תמונה:

sweet shir

New member
מה שאני חשבתי על התמונה היה: "איזה מכוער הוא"

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XD

Weekendי יאייי ^__^

סוףסוך סוף שבועע P: שיר השבוע של מקפליי: Dont Know Why She Falls Asleep The Heart Never Lies The Guy Who Turned Her Down Home Is Where The Heart Is Friday Night שיר השבוע לא של מקפליי: Fall Out Boys - Dance, Dance Busted - Sleeping with the lights on Busted - Crashed The Wedding Busted - Sleeping With The Light On להקת / אלבום השבוע: Mcfly <3 קליפ השבוע: Friday Night The Heart Never Lies משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע: עיצבן - אמא חברות מחשב איטטטיי שימח - שבע מוזותת עם הבנותססס 3> הצטרפתי לפורווווום ^__^ העציב - ממממ סתם דיכי ציטוט השבוע: אחויה - "אתה חייב לי נקניקיה" חעחע XD מתנגן בראש / פלייליסט: Dont Know Why Umbrellaבביצוע של מקפללייי :] תמונת השבוע:

למעלה