McWeekend

Lex 1

New member
אתם כאלה מבאסות.. ../images/Emo10.gif

><" טוב נגיד שלא.. [אבל הוא כן
].

OneStepCloser

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDD

היה כזה כיף על האש 33333333> XDDDDDDDDDDDDDDDD באמת אחד המקוויקנדים הטובים שלך XDDD

Yu vi

New member
XDDDDDDDDDDDDDDD../images/Emo85.gif

הקטע עם ה4 הומואים בחדר קורע XDDDDDDDDDDDD אבל הכי קורע הציטוטים של מקפליי XDDDDDDDDDDDDDDDD הם באמת חולים בנפשם XD

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אומגדד הציטוטים הרגו אותייי!!!@!#$! XDDDDDDDDDDD חחחח כפרעלייך יא מלכה!
XDD 3333333333>

purple floyd

New member
שלהלהלהלה

שיר השבוע של מקפליי: WITS וTHNL והאמרלה lol שיר השבוע לא של מקפליי: שיר אחד? אין חיה כזאת! להקת / אלבום השבוע: ארטקטיק מאנקיייייייייייז
וTBS
קליפ השבוע: זה לא קליפ, זה כמה סרטונים ביוטיוב משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע: פעמיים ת"א, ושאולי אל תיהיה שביתה כי המורים מדברים!! ציטוט השבוע: אני ושיר [בת דוד] אני: שיר, יש יובל המבולבל יניב המגניב, מה עם שאר השמות? שיר: שיר החמשיר, סתיו המגב ודר [אחי] המגונדר! ~~~ חברות שלי במסנג'ר: מאי: אני יודעת שזו שאלה מטומטמת, אבל - סתיו, מה חסר לך? הלית:ולא, אנחנו לא ניסע לת"א להביא לך דברים מהחנות ההיא עם הדברים של מקפליי. אני: אין חנות כזאת! מתנגן בראש / פלייליסט: ברקולי :O תמונת השבוע: בוב D:

Yu vi

New member
חחחחחח אהבתי תתמונה../images/Emo6.gif!!../images/Emo85.gif

חמוד

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo168.gifראיתי רבע הופעה של MCR../images/Emo168.gif

שיר השבוע של מקפליי: Dont Know Why The Heart Never Lies met this girl unsaid things
שיר השבוע לא של מקפליי: חרשתי על מלא שירים של בונג'
my chemica romance-teenagers My Chemical Romance - Helena My Chemical Romance- famous last words My Chemical Romance-I dont love you Aerosmit-I Don't Want To Miss A Thing Aerosmith - Amazing
להקת / אלבום השבוע:בונג'
מקפליי
MCR
פעם ראשונהXD,אחח חולה עליהם
קליפ השבוע:No Doubt - Don't Speak,קליפ כ"כ יפה
רבע הופעה של מקפליי
פרנקי כ"כ מתוקק&%)*## ג'רדד הורג אותי כל פעם מחדששXDDDD
סרט\תוכנית:קייל XY
,זה נהיה כזה מותח גאש
אמריקן פאי:מחנה התיזמורת
,סרט כ"כ קורע
משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע: שימח,ראיתי פעם ראשונה קליפ של בונג' שלא הכרתי... ראיתי הופעה של ממי כימיקל
קראתי סלאש כזה עצובב
ציטוט השבוע:
מתנגן בראש / פלייליסט: Don't Leave Me Tonight-JON BON JOVI
תמונת השבוע:
תמונה של דאגי מההופעה של טרנסי עם דני
אגב הופעה מושלמת

yael0000

New member
../images/Emo99.gifפראנקי../images/Emo99.gif../images/Emo211.gif

אהאהאה הוא כ"כ אי אפשר לתאר

yael0000

New member
זה הוא ודאגי ../images/Emo211.gif

אני יכלה פשוט להסתכל עליהם שעות

Yu vi

New member
התמונה../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo85.gif

מושלם.

The Psycho Girl

New member
../images/Emo141.gif

שיר השבוע של מקפליי: the heart never lies . שיר השבוע לא של מקפליי: fightstar - floods להקת / אלבום השבוע:fightstar קליפ השבוע: we apologize for nothing משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע: - שימח - היה ממש כיף באייקון ציטוט השבוע: Just smile like the idiots you are מתנגן בראש / פלייליסט: Silence Is A Scary Sound תמונת השבוע:

למעלה