McWeekend

Yu vi

New member
טום מחקה את דני XDDDDDDDD../images/Emo85.gif

"oh no oh no I can't believe it" זה אחד הקטעים היותר קורעים XDDDDDDDDDDDDDDDD בדיוק היום נזכרתי בקטע הזה , משום מה
בכלל כל הקטע של הראיון מהרדיו קורעעעעעעעעע
.

שוליטה

New member
עונה D:

שיר השבוע של מקפליי: THNL TCFC Bubble Wrap We Are Young Pinball Wizard שיר השבוע לא של מקפליי: מה שמשודר בהיטס :) שפעל 24 שעות אצלנו בימים האחרונים להקת / אלבום השבוע: MITO תוצרת הבית שלי וJML קליפ השבוע: THNL והופעות חיות שהורדתי משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע: עיצבן-אח שלי שימח- עשיתי חורים באוזניים וראיתי את בת דודה שלי ודודה שלי בהריון!!! ציטוט השבוע: אני ויעל ראינו קליפ של מישו אני: תראי הוא הולך לבית זונות יעל: איזה הומו!! אבא שלי: הגעתי למסקנה.. אני: שאתם צריכים להטיס אותי לאנגליה ולהפקיר אותי לידיהם של מקפליי? אבא שלי: לא היינו בפיקניק אמא שלי: אני לא מאמינה שאנחנו מוקפים ישראלים!! דוד שלי: אל תדאגי השווצרים בדרך מתנגן בראש / פלייליסט: משו צרפתי מהרדיו תמונת השבוע: חרשתי על הסרטון הזה XD

Yu vi

New member
הו מיי ג'אד.../images/Emo85.gif

אני מחפשת תסירטון הזה ששמת תתמונה שלו שניםםםםםםםםםםםם 0= איפה אפשר לראות אותו?!!?!

sweet shir

New member
מקוווווווויקנד! DDD:

שיר השבוע של מקפליי: The Heart Never Lies Obviously Room On The Third Floor Ballad Of Paul K Saturday Night Don't Stop Me Now ו-טרנסי חחחחחחחחחחחחחחחחחח כי אני נסטיה ועוד חברה התחלנו לעשות תנועות לטרנסי XDDDDDDD ולרקוד וזה טחחחחחח וכל החברות האחרות שלנו צחקו עלינו ואמרו שהן לא מכירות אותו, ואז (!!) שהתחלנו לרקוד את DSMN הן פתאום השתתפו ורקדו איתנו XDDDDDDDDDDDDDDDג זה היה כזה כיף וקורעXDDDD ד"א, נסטיה, דבריתי חחחחחחחח P: שיר השבוע לא של מקפליי: Billy Brown - Mika My Interpretation - Mika Lollipop - Mika Any Other World - Mika Happy Ending - Mika She's So Lovely - Scouting For Girls Goodbye Mr A - The Hoosiers להקת השבוע: סימפל פלאן, מקפליי, באסטד........ ונראלי זהו. ^_^ אלבום השבוע: Life In A Cartoon Motion - Mika ורום און ד'ה ת'ירד פלור. של מקפליי. XDDDDDDDDDD קליפ השבוע: ד'ה קיל אל 30סטמ, טוב שנזכרו עכשיו להוציא את הסינגל בבריטניה. XD טוב, לפחות זה לא כמו פליין וויט טי'ז שאחרי שנתיים+ נזכרו להוציא את היי ד'ר דליילה טחח ^^ תוכנית / סרט השבוע: תוכנית: קייל XY!!!!!! זה יותר סביר להניח שאני צנצנת מאשר שהפוסטמה הזאתי היא אמא שלו!!!!!!!!!!! אחים ואחיות.
הורדתי את הפרק הראשון בעונה ה-2 DDD: ו..... כמובן ה-5 שעות של מקפליייDD:: במיוחד מיי ליף אין מיוזיק.
סרט: אמריקן פאי 4. ראיתי בפעם המיליון. אני חולה על הסרט הזה.
משהו שעיצבן השבוע: ממ מחשב איטי תחת. :/ שימח: על האש כייפי אצל חברה שליD: (שם עשינו את התנועות לטרנסי וDSMN חחחחחחחחחחח ניסינו גם בייבי'ז אבל זה מהיר מדי ולא הלך XD) העציב: הייתי חולה בת"א ולא נהניתי. :/ ציטוט השבוע: פפפפפ יש פווווווווווווול! XD ליאן (חברה שלי) כזה איכשהו אמרה: "אני אוכל את דאגי." אני: "אבל הוא משמין... 600 קלוריות." קמי (חברה): "איך הוא משמין?" אני: "המיצים של דאגי...
" ליאן: "איכ!" ~נסטיה נקרעת מזה שליאן אמרה איכ~ טחח *כמה שעות אח"כ* שירD: אומר/ת: ובכלל, אני רק עם קונדום... ככה שזה בינכה וכה לא משנה<: AnastaciA אומר/ת: ואם נתחתן ונרצה ילדים?
AnastaciA אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDD שירD: אומר/ת: נכון נסטיה, אני כבר מקבלת את ההזמנות של החתונה בדואר. XD AnastaciA אומר/ת: XDDDDDDDDDD אני וקמי היינו בפורום סקס לנוער בנענע כי שיעמם לנו.
מישהו שם כתב: "אתה צריך לרדת לחברה שלך חצי שעה כל יום במשך חצי שנה, ואז הדגדגן שלה יהיה בגודל של אגוז בריא אתה תוכל ללחוץ עליו ולהדליק אותה כמו כפתור." XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אנחנו פשוט *נקרענו*!!!!!!!!!!!!!!! XDDDDDDDDDDDDDDDDDD שירD: אומר/ת: He said: "If we're in a green room waiting to do a TV show or something and we're slightly bored we have a tendency to get our bums out, sit on glass tables and have a sneaky peek at each others bottoms." XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD AnastaciA אומר/ת: בגלל זה אמרתי אתמול בערב את זה XD שירD: אומר/ת: לא אמרת אתמול בערב כלום חח מה אמרת? AnastaciA אומר/ת: אתמול כשראינו ת'זה של טרנסי, והם היו משועממים, אז אמרתי: אתם לא יכולים להיות משועממים! תורידו מכנסיים ותסתכלו אחד לשני על התחת! משהו כזה ^^ שירD: אומר/ת: אהההההההההההההההההההההההההההה נכון שירD: אומר/ת: ולא הבנתי מה את רוצה מהחיים שליXD AnastaciA אומר/ת: XD AnastaciA אומר/ת: ואת אמרת לי: "זהו!" AnastaciA אומר/ת: XDDDDDDDDDDD שירD: אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחח חשבתי שאמרת משהו אחר AnastaciA אומר/ת: חחחח שירD: אומר/ת: חשבתי שאמרת: "שיתפשטו ויזיינו אחד את השני בתחת" שירD: אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD שירD: אומר/ת: יו אני קוראת בעלי תה שלי וזה נראה כמו דג. מה זה אומר? שאני אצא עם מישהו שקוראים לו דאגי? AnastaciA אומר/ת: XDDDDDDDDD AnastaciA אומר/ת: אולי AnastaciA אומר/ת: XDDDDDDDD שירD: אומר/ת: אולי באמת!!!! XD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רציתי לספר בדיחה של: "את יודעת מה זה חבורה של 4 הומואים בחדר אחד? הבית של הבנים ב-'פרוייקט מסלול'!" כי בדיוק ראיתי וזה ממש שיעשע אותי, ו................... XD 1. שירD: אומר/ת: את יודעת מה זה חבורה של 4 הומואים בחדר אחד? Dolev אומר/ת: מקפליי שירD: אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גם, אבל לא. XDDDDDDDDDD 2. שירD: אומר/ת: את יודעת מה זה חבורה של 4 הומואים בחדר אחד? AnastaciA אומר/ת: מה? XD AnastaciA אומר/ת: מקפליי? XDDD שירD: אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גם שיר דולב אמרה את זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! XDDDDD Dolev אומר/ת: נכוןלהארי פוטר יש צלקת על המצח של ברק.. אז להארי ג'אד יש את זה על השיער..וזה גרם לקרחת.. מה קורה לכל ההארים?!?! קראתי כל מיני ציטוטים שגרמו לי להיווכח כמה שמקפליי חולים בנפשם. XDDDDDDDDDD
Danny: Me. Tom: Dougie. Dougie: He’s shrimpy. Danny:I got mine out the other day and it was fucking small, I admit. It was fucking cold. It’s normally big though. Basically, I was bending it up… Dougie: And tell them why. Danny: ‘Cause I was putting my balls on his [Dougie’s] face when he was pissed. Danny: And I was naked. Tom: I’ve drawn on Dougie’s balls with a permanent marker as well. Tom: Sometimes Dougie walks around the house naked and I chase after him. Dougie: I was driving the other night- Tom: ILLEGALLY!! Dougie: So I was driving the other night illegally without a license... Tom: Does this story have a point? Dougie: ...no. Tom: *laughs* Dougie: Tom was in bed with several men when I got home!​
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD מתנגן בראש / פלייליסט: כל Life In A Cartoon Motion של מיקה קפראליו. 3> תמונת השבוע: אין לי משהו ספציפי. סתם נדחוף משהו. ^^

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחד המקוויקנדים הטובים שלך!!!!!!!1111111111 XDDDD

McFlyRoni

New member
אוייייי אהבתיייייייי חחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחח עם ה4 הומואים בחדר אחד דייייייייייי XXXXXDDDDD

m o r 1 0 2

New member
XDDDDDD הציטוטים../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

גמאני חולה על אמריקן פאי
,כזה קורע!! חח,אהבתי את הבדיחה על הבנים מפרויקטXDDD אחחח..והתמונה

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחח אני חולה על מאט. ../images/Emo99.gif

הוא כזה כוסון. XD

m o r 1 0 2

New member
נכון!!! פשוט מושלם../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

אבל הוא כ"כ דומה לאח שלו...כאילו לשון ווליאם סקוט,כאילו הוא האח האמיתי שלו במציאות נכון?.. גם ביופי,וגם באופיXD

Lex 1

New member
XDDD אוי הציטוטים בידרו לי ת'צורה ../images/Emo6.gif

מאט [Tad Hilgenbrink אין לי מושג איך קוראים את השם משפחה שלו.. ><] מאמריקן פאי כוסון אש, זאת הסיבה העיקרית שצפיתי בסרט כי בעיקרון הוא היה גרוע מהשלוש הראשונים.. ><" נכון שיש קטעים שהוא ממש מזכיר את דאג? או שזאת רק אני..? דיי זה מלחיץ אותי.
.

sweet shir

New member
הילגנברינק?! XDDDDDDD

חחחחחחחחחחח אני דווקא אוהבת את ה-4 יותר מאשר את ה-3.
(אבל לא יותר מה1-2 אופקורס.) חחחחחחחחחחחחחחחחחח זאת רק את. XDDDDDDDDD אבל אני חולה לו על הטוסיק. 3> (ובאמת שיש לו טוסיק נאה. <:)

Lex 1

New member
חחחח כנ"ל השלישי היה סתמי ביותר

יש לו אחלה טוסיק..
><" וכאן סיימנו.
.

למעלה