Some Hearts Just Get Lucky Sometimes...

West Doll

New member
../images/Emo23.gifSome Hearts Just Get Lucky Sometimes...

חברים יקרים התכנסנו כאן היום(תדמיינו שהיום יום שבת) כדי לחגוג את החיבור הקדוש
בין שני אוהבים. האחת, זמרת קאנטרי מצליחה שהתחילה את דרכה בתור מתמודדת באמריקן איידול ולאט לאט תפסה את מעמדה בעולם המוזיקה כזמרת קאנטרי מבטיחה בעלת טעם גרוזיני מפוקפק, ידיים שעירות ורגליים נסגדות
הלא היא |תופים| קרי (גרוזינה לנד) אנדרווד |סתופים| השני, סתם איזה לוזר בשם
מייק פישר
אה והוא גם שחקן הוקי די מצליח בקנדה
השניים התחילו לצאת באוקטובר שנה שעברה. הם שמרו על פרטיותם ולא דיברו על הקשר שלהם באמצעי התקשורת ורק לאחרונה הסכימו קצת לשתף אותנו, פשוטי העם, במה שהולך בתוך הארון שלהם עקב הצעת הנישואין של מייק לקרי שהתלוותה אליה טבעת יהלום צהובה וענקית
מאז התחילו השניים לצאת ביחד לרחוב ולפנק אותנו בתמונות פפראצי משותפות, הם התחילו להגיע לכל מיני טקסי קאנטרי כשהם חבוקים ונראים מאוהבים מתמיד. היו שמועות שהחתונה תערך לקראת סוף השנה אך להפתעתנו הרבה (שלי ושל רעות) בשבת האחרונה השניים התחתנו בטקס צנוע שכלל 250 אורחים באיזה חור נידח בג'ורג'יה. קרי לבשה שמלה גרוזינית עם תחרה בעיצובה של מוניק ליליה, זר ענק של פרחים וכתר יהלומים קטן (|חשה|). היא צעדה לחופה(של הנוצרים הדוסים) לצלילי הטם טם טראם שנוגנו ע"י רביעיית נגני כלי מיתר. האחיין של קרי, מקס, היה נושא הטבעת ואחייניתו של מייק, האנה, היתה נערת הפרחים. לכ מי שתוהה גם העכברוש האהוב של קרי, אייס, נכח בחתונה והוא לבש טוקסידו ורוד עם יהלומים גרוזיניים. עוגת החתונה היתה מגדל קאפקייק ענק (קמצנים) והשניים רקדו את הסלואו הראשון שלהם לצלילי השיר “Love Never Fails" של איזה זמרת נוצרי בשם ברנדון הית'. "היא היתה מדהימה, הודתי לאלוהים על שהביא אותה אליי ועל הרגע הקסום הזה. זה משהו שלעולם לא אשכח" מייק בציטוט נרגש על אהובתו קרי. "הלילה התעלה על כל הציפיות שלי ומעבר. היתה מסיבה נהדרת" קרי הוסיפה. “We could not feel more blessed to have found each other and to have shared this day with our friends and family that mean so much to us!” מייק & קרי פישר.

West Doll

New member
תמונות מירח הדבש../images/Emo239.gif../images/Emo27.gif

השניים בילו את ירח הדבש בטהיטי. תמונות אפשר לראות פה. (יש תמונות של קרי בביקיני-
)

Guncrazy

New member
אוווווווו

אני חושבת שכנסוכנסו אחד היה עושה את העבודה

LeAnnDylan

Well-known member
מפתאום. אחד זה לא פאקצי מספיק../images/Emo3.gif

חוץ מזה שאני עודדתי אותה לשים 2. היא גם רצתה לשים אחד

West Doll

New member
../images/Emo130.gifהימורים!../images/Emo130.gif

טוב חברים, הכל טוב ויפה והיתה חתונה לפנים אבל הגיע הזמן לרגע החשוב באמת- ההימורים שלנו! כאן אנחנו נהמר כמה זמן הנישואים האלו יחזיקו והזוכה יקבל תמונה חתומה של דאבליו עושה שעווה (בידיים, סוטים
)
צאו לדרך

LeAnnDylan

Well-known member
8 חודשים טופ

וגם זה בגלל שאני מרגישה נחמדה. קרי צריכה לחזור לצ'ייס קרופורד. הם היו זוג מהמם יחד! חוץ מזה.. אתם יכולים לדמיין לכם צאצאים שעירי ידיים מסתובבים לה בין הרגלים בטקסי פרסים. זוועה...

symptoms

New member
אני דווקא הייתי נותנת להם יותר

ולו רק בגלל העובדה שהם לא באמת יהיו ביחד בהתחשב בעובדה שהוא יהיה עסוק בלשבור לעצמו את השיניים וקרי תהיה עסוקה בלהתנדנד על נדנדות תוך כדי שירה, אז הוא לא יספיק להמאס עליה כל כך מהר. 3 שנים. רעות

LeAnnDylan

Well-known member
נראה לי שברגע שהוא יתחיל לאבד שיניים

היא תעיף אותו ותמצא לעצמה ספורטאי חדש :)

שנתיים. לא שעה אחת יותר

וכדאי מאוד שבתום השנתיים אקבל לידיי את התמונה המדוברת

Guncrazy

New member
שנה?

נו היא צריכה להתחתן 4 פעמים עד גיל 30, אין לה הרבה זמן לבזבז עליו

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo6.gif לפי התיאוריה הזו גם שנה זה הרבה../images/Emo3.gif

West Doll

New member
Last but not least...

תודה רבה ל-LeAnnDylan על ההגהה, תיקון העילגויות והתמיכה הנפשית שנדרשה בעת פתיחת השרשור. (אין לכם מושג כמה ההודעה הראשית הייתה עילגת לפני שהצעקות החלו...
)

West Doll

New member
זה מזה צליל כתבה את זה../images/Emo69.gif

אבל בהחלט ההודעה הראשונה היתה מזה עילגת

למעלה