לשניה לא חשבתי שזה משהו שתכתבי בעצמך
T the whole shebang New member 14/7/10 #6 מושלמת../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif אני ממש שמחה בשבילה! היא כל-כך יפה וזוהרת.
S symptoms New member 14/7/10 #7 כפרות עליה אני ממש מופתעת שהשמלה לא הייתה זהובה, אבל אני מניחה שאפילו לקרי יש את הגבולות שלה. אגב, לא הופתעתי מהתזמון, קרי אמרה כבר מזמן שזה יהיה בקיץ ובשבועיים האחרונים היו מלא שמועות על מתי בדיוק. אגב, הם קיטשיים לאללה. תודה על כל המידע רעות
כפרות עליה אני ממש מופתעת שהשמלה לא הייתה זהובה, אבל אני מניחה שאפילו לקרי יש את הגבולות שלה. אגב, לא הופתעתי מהתזמון, קרי אמרה כבר מזמן שזה יהיה בקיץ ובשבועיים האחרונים היו מלא שמועות על מתי בדיוק. אגב, הם קיטשיים לאללה. תודה על כל המידע רעות
LeAnnDylan Well-known member 15/7/10 #20 לא היה שום דבר סוטה בהודעה שלי (לשם שינוי) פשוט באמת לא הבנתי את הסקת המסקנות שלך אבל בסדר הייתי צריכה לנחש שזה קשור לכותל או מקווה
לא היה שום דבר סוטה בהודעה שלי (לשם שינוי) פשוט באמת לא הבנתי את הסקת המסקנות שלך אבל בסדר הייתי צריכה לנחש שזה קשור לכותל או מקווה
W West Doll New member 15/7/10 #30 באמת מה סוטה במה שכתבת../images/Emo12.gif אם כבר אז דרורית, את הסוטה פה!
T the whole shebang New member 15/7/10 #33 ההודעה שלה לא סוטה פשוט חשבתי שהיא פירשה את ההודעה שלי קצת אחרת..
LeAnnDylan Well-known member 15/7/10 #40 פחח עזבי בכלל התקלקלתי לקח לי איזה 5 שעות להבין (אחרי שדרורית קראה לי סוטה!) מה היה סוטה בהודעה ואיך אפשר לפרש את זה ככה
פחח עזבי בכלל התקלקלתי לקח לי איזה 5 שעות להבין (אחרי שדרורית קראה לי סוטה!) מה היה סוטה בהודעה ואיך אפשר לפרש את זה ככה
LeAnnDylan Well-known member 15/7/10 #54 התחתנה עם טוקסידו וורוד וחסר שיניים זו כותרת טובה יותר בכל מקרה