קמת בבוקר וגילית שיש לך קעקוע? הסבר
S Serena16 New member 28/1/10 #95 חחחח ../images/Emo6.gif זה היה שבת בבוקר אחרי יציאה וכנראה ששתיתי יותר מדי ^^ לחבר שלי יש אותו קעקוע רק על העורף : ))
חחחח ../images/Emo6.gif זה היה שבת בבוקר אחרי יציאה וכנראה ששתיתי יותר מדי ^^ לחבר שלי יש אותו קעקוע רק על העורף : ))
S Serena16 New member 28/1/10 #97 חח מודה באשמה../images/Emo9.gif אות סינית מעל הקרסול כזה , בהתחלה לא היה לי מושג מה היא אומרת ופחדתי שזה איזה 'מרק עוף' או משו חח : ))
חח מודה באשמה../images/Emo9.gif אות סינית מעל הקרסול כזה , בהתחלה לא היה לי מושג מה היא אומרת ופחדתי שזה איזה 'מרק עוף' או משו חח : ))
S Serena16 New member 1/2/10 #126 חחח 'אהבה' קיטשי אבל חמוד : )) ויחסית לזה שהייתי שיכורה מתה יצא דווקא טוב ^^
T TheBalladOfShani B New member 27/1/10 #77 ../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifמנחשת XD 1.שקר 2.אמת 3.פנטזיה
א אמנדה האחת New member 27/1/10 #73 ../images/Emo204.gif*מגיחה* היי, למה לא, בעצם? משפט מספר 1: בתור מרד נעורים, צבעתי פסים כחולים בשיער. משפט מספר 2: יש לי הליקס באוזן שמאל. משפט מספר 3: אני עומדת להיות דודה. קדימה, לנחש. XD
../images/Emo204.gif*מגיחה* היי, למה לא, בעצם? משפט מספר 1: בתור מרד נעורים, צבעתי פסים כחולים בשיער. משפט מספר 2: יש לי הליקס באוזן שמאל. משפט מספר 3: אני עומדת להיות דודה. קדימה, לנחש. XD
א אמנדה האחת New member 27/1/10 #89 ../images/Emo204.gifאה, לא. קדימה, אנשים, לא נשארו עוד הרבה אופציות. XD