~~ 1. אמת 2. שקר 3. פנטזיה
א אמנדה האחת New member 28/1/10 #98 ../images/Emo204.gifלהלהלה, נכון! כל הכבוד, רייב! DD: [בחיי, היו 3! אופציות, ולקח זמן. *משועשעת*]
S Simple Girl 175 New member 28/1/10 #104 ../images/Emo143.gifמה את רוצה? יש הרבה אופציות.. וחוץ מזה אני בטוחה שיש בנות שחזרו על אותו הדבר פעמיים
../images/Emo143.gifמה את רוצה? יש הרבה אופציות.. וחוץ מזה אני בטוחה שיש בנות שחזרו על אותו הדבר פעמיים
T TheBalladOfShani B New member 27/1/10 #75 ../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifשלי ../images/Emo9.gif 1.אף פעם לא התנשקתי . 2. פעם היה לי כלב לבן מדהים *~* 3.היו לי פסים בורוד , סגול , ואדום . יאלה תנחשו XD
../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifשלי ../images/Emo9.gif 1.אף פעם לא התנשקתי . 2. פעם היה לי כלב לבן מדהים *~* 3.היו לי פסים בורוד , סגול , ואדום . יאלה תנחשו XD
T TheBalladOfShani B New member 28/1/10 #105 ../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifרותם וסרינה צודקות XD היה לי תפסים בשיער . הייתי מתה שיהיה לי כלב קטן ולבן ונושי כזה *~* אבל אמא מתנגדת X: וכן התנשקתי האמ יובל ( חח ודווקא את שיודעת ) ><
../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifרותם וסרינה צודקות XD היה לי תפסים בשיער . הייתי מתה שיהיה לי כלב קטן ולבן ונושי כזה *~* אבל אמא מתנגדת X: וכן התנשקתי האמ יובל ( חח ודווקא את שיודעת ) ><
S stavik love mcfly New member 29/1/10 #110 ../images/Emo73.gif שלייייייייייייי D: 1. אף פעם לא היה לי חבר 2. פעם רקדתי ריקודים סאלונים 3. בשליש הקודם של הלימודים היה לי ממוצע 93 ! תנחשו D: ולילך את לא עונה כי זה לא נחשב <_<
../images/Emo73.gif שלייייייייייייי D: 1. אף פעם לא היה לי חבר 2. פעם רקדתי ריקודים סאלונים 3. בשליש הקודם של הלימודים היה לי ממוצע 93 ! תנחשו D: ולילך את לא עונה כי זה לא נחשב <_<