אדם לא יופיע בגליי..

mayarel

New member
חמודיייייייייייייי

יופי! הוא נראה יותר טוב!! חזר לאכול תודה לאל.

mayarel

New member
אהבתי שהוא קנה עוד ג'קט ../images/Emo6.gif

באמת אין לו מספיק

InbarKiii

New member
העיניים היפות האלה../images/Emo99.gif

למרות שהדבר הכי חשוב בתמונות האלה הוא שהוא נועל סניקרס !!! D:

mayarel

New member
חמודדדדדדדדדדדדדדדדדדד

the big black man show
אוי מתה עליו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רק הוא יכול לדבר ככה על סמים כמו על איזה טיול שהוא עשה פעם.

nini18

New member
אוי אני גם מתה על זה שהוא מתאר את הגילוי שלו

בעיקבות הסמים כחוויה רוחנית שאין כמוה.חחחחחחחחחחחח פשוש יפה שלי. כמה הוא יפה בראיון הזה

mokasosex

New member
אויייייי כמה שהוא יפהההה../images/Emo99.gif

זה הולךך להיות ראיון מעולה

מקסים ../images/Emo13.gif

איך הוא מדבר יפה
לא יכולה לחכות לראיון המלא ! נשמע רעיון מעניין ממש

MIDNIGHT SKY

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אני ארצח את האנשים שהתחילו עם השמועה !!!! רוצה אדם וקורט בדואט RIGHT NOW!

mokasosex

New member
אוייייייייי לאאאאאאא ../images/Emo7.gif

רצייייייתי אדם בגליייי ! רוצה שאדם ישחק את הביצ' בגוסיפ גיירל ! רוצה אדם בכל תוכנית ועככככככככשיו! אבל קורט ואדם זה הדבר הכי מושלם אבבבר, כאילו אדם זה ממש קורט העתידי בייחוד עם הקטע של וויקד והכל

nini18

New member
את רואה מאיוש היית צריכה רק לבקש ../images/Emo23.gif

סתם כעסת אתמול.הנה תראי הוא עשה כל מה שרצית. 1. עובד על המוסיקה שלו. 2. קונה בגדים. 3. מצייץ. 4. אפילו מצטלם. עכשיו נשאר רק שהוא יתחיל לענות גם לציוצי מעריצים יקח שיעורי ריקוד והוא פשוט מושלםםם.
מתה עליו מאמי שלי מתה על זה שהוא שמע בקולך ועשה כל מה שביקשת. תודי שעבר לך הכעס ואת שוב חולה לו על התחת היפה הזה חחחחחחח
מתה עליוווווווווווווווווווווווווווו

mayarel

New member
מעולה ../images/Emo6.gif

כבר הולכת לעשות רשימה חדשה.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

mayarel

New member
השירים שאדם ישיר ב AOL

לקרוא מלמטה למעלה: DOUGASAURIS And an interview DOUGASAURIS WWFM, Fever, Strut, If I had you, Soaked DOUGASAURIS It's been a long day shooting 5 songs for AOL איזה יופיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי מודה שעדיין לא מתחברת לstrut אבל השאר יאיייייייי ואיזו הפתעה למה לא מיוזיק אגיין..?

nini18

New member
אוי איך אין את FYE זה ממש מעצבן ../images/Emo46.gif

סתם הוא שורף את אחד השירים הכי יפים שלו. מעצבן שכמוהו אם הוא לא יודע להתמודד עם תוצאות לדברים שהוא עושה, שלא יעשה אותם.
ויש לו את החברת תקליטים הכי גרועה שיש |חומה|

למעלה