המון ציוצים של BB!!!

mayarel

New member
../images/Emo235.gif המון ציוצים של BB!!!

לי לפני שאת אומרת משהו על השרשור החדש.. חחחחחחחחחחחחחח.. די לא מוצאת כלום בקודמים חחחחחחחחחחחחח תקראו מלמטה למעלה oh yeah! buy Kris Allen's Album on iTunes!!!! about 1 hour ago from web Reply Retweet Goodnight dear Twatters! :) about 2 hours ago from web Reply Retweet @adamissexable HAHA Sometimes they are... *wink about 2 hours ago from web in reply to adamissexable Reply Retweet @adrianajohnson I wrote Strut w/ Kara Dioguardi and Greg Wells about 2 hours ago from web in reply to adrianajohnson Reply Retweet @finney4 no. just me. She wrote it. about 2 hours ago from web in reply to finney4 Reply Retweet Just learned my album is streaming on Myspace! Go check it out!!! Tell me which song is your favorite? about 2 hours ago from web Reply Retweet http://twitpic.com/punij Another band shot. Lisa was getting styled and this beautiful extra got in the shot... Look at her abs! JEEZ about 2 hours ago from web Reply Retweet Cant change bio!!! For whatever reason, once one becomes "verified" all info is locked... about 2 hours ago from web Reply Retweet @zulugirl13 Yes! that IS Orianthi on Sleepwalker! about 2 hours ago from web in reply to zulugirl13 Reply Retweet @Vida15 yeah i did! :) Held auditions and these were the BEST! about 3 hours ago from web in reply to Vida15 Reply Retweet http://twitpic.com/pukkb - Lisa on keys, Monte on Guitar, Tommy on Bass, and Longineu on Drums! about 3 hours ago from TwitPic Reply Retweet My band and I on set! Lisa on keys, Monte on guitar, Tommy on bass, and Longineu on drums. These musicians are the best!!! about 4 hours ago from Echofon Reply Retweet http://bit.ly/3l6ZoS check out my guitar player's cd!!! about 5 hours ago from Echofon Reply Retweet

mayarel

New member
מתוקי כזהההההההההההההההההה

מתה עליווווו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרג אותי שהוא שם לב שווקא לשרירי הבטן של הבחורה הערומה ההיא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי איזה יום נהדר.

mokasosex

New member
מקנאה בפנמה ..

השאלות האלו היו כאלה מעולות לעומת שלנו........... (והן לא היו כאלה גאוניות) איזה חמוד און פוקיטו .... חח מתה עליו
. ולהם הוא לפחות אמר "הי פנמה" ....
.

nini18

New member
לישראל הוא לא יכל להגידד את זההה ../images/Emo46.gif

שלום יזראל אני אוהב אותכם!!!! חוצפה.. אבל מצד שני אין על הקטע של הטיק טק של ישראל היה שווה הכל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo235.gif עוד ציוץ !!!!!

On my way to rehearsals for the AMA performance of For Your Entertainment. My band and dancers are siiiiick יהההההההההההההה איך בא לי כבר לראות !!!!!!!!

mayarel

New member
כמה מתוק הוא יכול להיות????????

אוי הקטע שהוא מוחא לכם כפיים.. בא לי לקווצץ אותוווווווווווווווווווווווו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חמודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

heart1soul

New member
אוי זה עשה לי את הבוקר חחחחחחחחחח

אני מתה עליו הוא כזה מותק!!!!! אני מתה על התגובות שלו חחחחחחחחחח

nini18

New member
חחחחחחח מאיה וגם ראית לפי מה הוא בוחר אותן???

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח "THIS GIRL HAS A GOOD LOOK " חחחחח ואז הוא מרים את הגבה חחחחחחחחחחחחחחחחח מתההההההה עליו פשוט מתה עליוווו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

mayarel

New member
טוב הוא אומר שכולם רוקדים טוב

ושצריך לחשוב גם על התאמה לקליפ. אין. מצלמות צריכות לעקוב אחריו כל הזמן
CUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUTE

nini18

New member
אוי זה יהיה מעולהההה ME LIKE IT ../images/Emo13.gif

עכשיו הוא גם לא יעשה דברים שהוא אוהב בתוך הבית

nini18

New member
OMG חחחחח איזה חמודדדדדדדדדדדדד

ועוד יותר איך שהוא אמר את זה חחחחחח אוי אני מתה עליווווווו .................. הוידאו של השנה חחחחחחח אוי

איזה מתוקקקקקקקקקקקקקקקקקקק ../images/Emo9.gif

חחחחח אוי אלוהים אני פשוט מתה עליווווווווווווווווווווווווו
וכיף לראות אותו כזה הבוס חח אוי הוא פשוט מדהים
3 ימים O.M.G

lama ken

New member
נכון, כל כך כיף לראת אותו בצד של הבוחן!!!!!!!

עכשיו זה הרגשה שהוא כבר רשמית שולט בקריירה שלו והוא המחליט והבוס כמו שצריך להיות! ואיזה מקסים הוא אליהם
כי הוא יודע איך זה והוא כזה נשמה טובה!

mayarel

New member
כן כיף לראות עד כמה הוא מעורב בהכל

זה באמת החזון שלו
פשוט נהדר לראות את זה מתגשם.

למעלה