המון ציוצים של BB!!!

gwini1

New member
תודה רבה!

עוד לא שמעתי את האלבום... אני כרגע מורידה.

nini18

New member
הי למדת לשרשר חחח../images/Emo3.gif

טוב הולכת לקרוא וגם חוששת ממכות אז בורחת חח

nini18

New member
נו את צודקת אני אוהבת ../images/Emo11.gif

הולכת להביא את השוט

mayarel

New member
טוב זה היה פשוט מעולה ../images/Emo6.gif

ייאיייייייייי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

t r e c o o l

New member
אני פשוט לא מבינה אותו..

למה? איזה סיבה הגיונית יכולה להיות לא להיות לבד בשער.. הוא חלק אותו עם סינדי לופר..(יש מצב שכתבתי את השם לא טוב..) כלומר, הם יכלו לקחת את מי שהם רצו, והוא העדיף לא.. המעריצים שלו, וכל העולם כבר יודעים שהוא הומו ומקבלים את זה, אני פשוט לא מבינה. זה דפוק

mayarel

New member
תנשמי עמוק שנייה.

אדם כל הזמן אומר שהוא לא רוצה להיות נער פוסטר של זכויות להומואים בשלב הזה של הקריירה שלו. הוא כנה לעצמו. הוא לא מסתיר את ההומוסקסואליות שלו אפילו לרגע. הוא לא התנגד לעצם הראיון. הוא לא מתחפש לסטרייט או מנסה להראות מאצ'ו. הוא מדבר מאוד בפתיחות. יותר מידי בפתיחות. עונה על כל השאלות על המיניות שלו.. שוב ברמת פתיחות מדהימה. ז-כ-ו-ת-ו לא לרצות להיות דגל למאבק. זכותו לחשוב שיש לו זמן להיות בשער של אאוט. מה שבטוח זה שהעורך היה ממש ממש לא בסדר עם המכתב הזה.

t r e c o o l

New member
הנשימות לא עזרו

מה הקשר בין זה למאבק, גם אני לא כזה רוצה שהוא יהיה נער פוסטר, אבל זה כ"כ לא קשור, הוא הסכים להיות בשער אבל לא לבד, זה דפוק, זה מעפן, זה מוזר. וברור שהמכתב של העורך לא בסדר.

mayarel

New member
זה לא דפוק. זה אולי מיותר

כי תכלס העטיפה של האלבום שלו לא בדיוק משדרת "אני ממש לא הומו" אבל כן יש הבדל בין זה שאור הזרקורים מופנה רק אליך ישירות. אאוט והאדבוקאט הם שני העיתונים ההומוסקסואלים הגדולים בארה"ב אז כן.. זה כן צעד גדול להיות על השער של אחד מהם.. לא שהאמת היתי חושבת שלאדם יש בעייה עם זה. אבל אם הוא כן רוצה דברים בקצב משלו אז זכותו ואת לא תגידי לו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה