למה? איזה סיבה הגיונית יכולה להיות לא להיות לבד בשער.. הוא חלק אותו עם סינדי לופר..(יש מצב שכתבתי את השם לא טוב..) כלומר, הם יכלו לקחת את מי שהם רצו, והוא העדיף לא.. המעריצים שלו, וכל העולם כבר יודעים שהוא הומו ומקבלים את זה, אני פשוט לא מבינה. זה דפוק
אדם כל הזמן אומר שהוא לא רוצה להיות נער פוסטר של זכויות להומואים בשלב הזה של הקריירה שלו. הוא כנה לעצמו. הוא לא מסתיר את ההומוסקסואליות שלו אפילו לרגע. הוא לא התנגד לעצם הראיון. הוא לא מתחפש לסטרייט או מנסה להראות מאצ'ו. הוא מדבר מאוד בפתיחות. יותר מידי בפתיחות. עונה על כל השאלות על המיניות שלו.. שוב ברמת פתיחות מדהימה. ז-כ-ו-ת-ו לא לרצות להיות דגל למאבק. זכותו לחשוב שיש לו זמן להיות בשער של אאוט. מה שבטוח זה שהעורך היה ממש ממש לא בסדר עם המכתב הזה.
מה הקשר בין זה למאבק, גם אני לא כזה רוצה שהוא יהיה נער פוסטר, אבל זה כ"כ לא קשור, הוא הסכים להיות בשער אבל לא לבד, זה דפוק, זה מעפן, זה מוזר. וברור שהמכתב של העורך לא בסדר.
כי תכלס העטיפה של האלבום שלו לא בדיוק משדרת "אני ממש לא הומו" אבל כן יש הבדל בין זה שאור הזרקורים מופנה רק אליך ישירות. אאוט והאדבוקאט הם שני העיתונים ההומוסקסואלים הגדולים בארה"ב אז כן.. זה כן צעד גדול להיות על השער של אחד מהם.. לא שהאמת היתי חושבת שלאדם יש בעייה עם זה. אבל אם הוא כן רוצה דברים בקצב משלו אז זכותו ואת לא תגידי לו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!