.....
L lama ken New member 18/11/09 #59 חחח אכן עם מאיה אני יכולה להבין את העורך של העיתון ובכלל את אלו מהקהילה שרוצים אותו בתור נער הדגל שלהם... הוא מושלם לתפקיד מכל הבחינות. אבל הוא רוצה כרגע להתרכז במוזיקה שלו ולא בפוליטיקה והם צריכים לכבד את זה.
חחח אכן עם מאיה אני יכולה להבין את העורך של העיתון ובכלל את אלו מהקהילה שרוצים אותו בתור נער הדגל שלהם... הוא מושלם לתפקיד מכל הבחינות. אבל הוא רוצה כרגע להתרכז במוזיקה שלו ולא בפוליטיקה והם צריכים לכבד את זה.
N nini18 New member 18/11/09 #60 וגם הוא בנאדם בפני עצמו הם לא יכולים לשלוט עליו כי הוא במקרה הומו. הם חצופים
L lama ken New member 18/11/09 #61 צודקת מאוד! זה שמישהו הומו זה לא אומר שהוא חייב לרקוד לפי האג'נדות שלהם.
N nini18 New member 18/11/09 #64 את קראת את מה שהוא כתב או שסתם הבנת שאדם לא רצה להיות בשער וזהו..בהוא הכוונה לעורך OUT כי אם לא קראת לכי תקראי ואם כן קראת ואת ככה חושבת . אז |חומה| לנצח.
את קראת את מה שהוא כתב או שסתם הבנת שאדם לא רצה להיות בשער וזהו..בהוא הכוונה לעורך OUT כי אם לא קראת לכי תקראי ואם כן קראת ואת ככה חושבת . אז |חומה| לנצח.
T t r e c o o l New member 18/11/09 #65 לא, לא קראתי חחח לא אכפת לי מכל מה שהוא אמר, לא מעניין אותי מפריע לי הקטע שאדם לא רצה להיות לבד בשער. ומה חומה לנצח? איך את מדברת?
לא, לא קראתי חחח לא אכפת לי מכל מה שהוא אמר, לא מעניין אותי מפריע לי הקטע שאדם לא רצה להיות לבד בשער. ומה חומה לנצח? איך את מדברת?
N nini18 New member 18/11/09 #66 כשהוא היה באיידול!!!!!!! קרציה את לא קראת את המכתב ואת עכשיו בחזרה לךךךך.
T t r e c o o l New member 18/11/09 #69 חחחחחחחחחחחחח אז מה הם נזכרו עכשיו??? באמת? אז למה מדברים על זה עכשיו?? אופס סליחה ניני חח
N nini18 New member 18/11/09 #74 כי עכשיו יש שער חדש והם עדיין ממורמרים ../images/Emo46.gif בקיצור תקראי את המכתב. אפילו מיקל סלזאק ( ) הגן עליו.
כי עכשיו יש שער חדש והם עדיין ממורמרים ../images/Emo46.gif בקיצור תקראי את המכתב. אפילו מיקל סלזאק ( ) הגן עליו.
M mayarel New member 18/11/09 #67 ../images/Emo6.gif איזה מחרחרת ריב חחחחחחחחחחחחחחחחחח מה לא קראת ואת פה רבה עם כל העולם????????????????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
../images/Emo6.gif איזה מחרחרת ריב חחחחחחחחחחחחחחחחחח מה לא קראת ואת פה רבה עם כל העולם????????????????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
M mayarel New member 18/11/09 #76 הינה http://www.out.com/detail.asp?id=26168 ואם תגני עליו עכשיו תהינה סנקציות חמורות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הינה http://www.out.com/detail.asp?id=26168 ואם תגני עליו עכשיו תהינה סנקציות חמורות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
N nini18 New member 18/11/09 #77 הוהוו איזה חמורות ../images/Emo88.gif../images/Emo13.gif../images/Emo26.gif../images/Emo122.gif ו |חומה| לנצחחח
הוהוו איזה חמורות ../images/Emo88.gif../images/Emo13.gif../images/Emo26.gif../images/Emo122.gif ו |חומה| לנצחחח