ציפורי לילה חדש- כי יש לכם מה לומר!

דקל69

New member
מעניין שהיא דואגת לזה עכשיו כשמור

כבר מזמן לא שם ותוך כדי צחקוקים. משחק יותר שקוף ודוחה מזה לא ראינו, אפילו לא אצל הגביר שיינפיין. האמת, כ"כ דוחה שמצד אחד מרותקים לגועל ולראות איפה ישברו שיאי הפטאתיות ומצד שני גורם לך להגעל שאתה צופה בבזיון שמאכילים אותך.

meytula

New member
לדידי אלה וכל אלה שממציאות פה דברים

הנה סירטון הוכחה שברגע שאתי התחילה לטנף על קרן וכו דניאל הלכה בכלל עם איתן ולא נכחה בשיחה.והיא גם לא הצדיקה את אתי
מזל שיש את הVOD ועוד צופים .. http://dor.walla.co.il/?w=//1861067/@vod&autoplay=false

רותם 1121

New member
הכי מצחיק שגב וקרן התחילו לדבר ב"אנחנו"

זוגיות הזוייה ומעוררת בחילה

ela501

New member
מייטולה יקרה היא קמה והלכה אחרי ששמעה את כל ה

הטינופת,ולא אמרה מילה לאתי, שתיקה זה כמו הסכמה

meytula

New member
היא כן אמרה.היא לא הצדיקה את אתי

רגע אביא לך את הציטוט

meytula

New member
הנה אלה קבלי את האמת

אתי ''קרן לא עושה כלום וגם כשהערתי לה על זה היא אמרה שהיא תעשה מתי שבא לה,מה אני עובדת אצלה?'' דניאל''את לא צודקת אתי,גם אני לפעמים אומרת לך שאעשה את הדברים בזמן שלי ואת לא יכולה לכריח אנשים לעשות הכל בזמן שנח לך'' זה בדיוק מה שנאמר ואחרי זה היא ואיתן הלכו לחצר הבנים וכשחזרו כבר השיחה הייתה לקראת סופה וכלם נכנסו כבר

24שעות1

New member
הגמד לא נרדם יושב בחוץ ומתכנן אסטרטגיה נוספת

החרם שחשב לעשות על גב וקרן החזיק כ- 12 שעות בערך. לקראת ערב כבר חלק גדול מהבית ישבו איתם הגמד ראה את כולם איתם בחצר ולא אהב חזר לשבת עם איתן דניאל ואתי. אתי מבינה מאד את הלך הרוח שלהם מלכלכת ומנבלת את פיה חופשי לידם על קרן ואיך וכמה היא תתפוצץ עליה והם שותקים . הגמד אם יש לך מה להגיד לה אל תשתקי תגידי אני עומד מאחורייך אל תפחדי . רק מה אני מבקש ממך אל תגידי אני הולכת מחר את לא הולכת - ואם תהייה הדחה נוספת אני אלחם עליך כמו שעשעיתי עד עכשיו זוהי עוד דרך למלחמה על המיליון

KEEK

Member
ל"גמד" שאתה קורא כל הזמן יש שם ../images/Emo46.gif

"בלוטו"
נא לדייק

חבר'ה, כולם נכנסים לפניקה כבר

אבל איזה כיף שאפשר לראות רק חרא של אחד ולהתעלם באלגנטיות משל האחר

andy181

New member
כולם מדברים על כולם בסופו של דבר- כמו

במציאות. אבל לכ דבר יש רמות וגבולות.

ברור

פשוט זה כ"כ משעשע אותי שיושבים פה אנשים וכ"כ בשוק " הנה דניאל מלכלכת, הנה דניאל נלחצת". לא משנה שזה סילוף ובתאכלס מי שדיברו וניפחו לה ת'ראש לרוב זה חן ואתי.. אבל עזבי.. כן היא לחוצה.. כולם לחוצים תחת על המליון עכשיו... והכל יוצא החוצה.. אבל מעניין אותי שאת ההתנהלות של קרן ושות', הם לא ראו. לא העירו, היא מושלמת.

andy181

New member
אנשים עיוורים לגבי אנשים שהם אוהבים

ותכלס את צודקת לגבי מה שכתבת.. דניאל גם ככה בלחץ ואין לה מושג מה הולך ואתי וחן רק מנפחות לה את הראש עוד יותר. מה שעצוב זה שחן תעזוב ואתי שבוע שלם תדבק לדניאל ותנפח לה אפילו עוד יותר את הראש.

meytula

New member
מקווה שזה לא יקרה למרות שזה חלף בראשי היום

איתן אולי יעשה שיחה לדניאל כי הוא מכיר את אתי ויאזן את דניאל קצת

andy181

New member
אולי..אבל אני חושבת שגם לדניאל לא יהיה

נעים להשאיר אתי לבד שם... כי חוץ ממנה אתי לא אוהבת אף אחת מהבנות שם. שמעתי את אתי אומרת לדניאל שהן היו במיטה שלא תעזוב אותה לבד השבוע ושלא תהיה כל היום רק עם איתן. זה ממש לא יהיה טוב לדניאל להיות בקרבתה של אתי בשבוע האחרון שהוא גם ככה מאוד מלחיץ, אתי רק תחמם אותה ותנפח לה את הראש.

izmeral1

New member
אתי רומזת לעצמה.............

שצפויה הדחה דרמתית. בגלל ליהי. והדרמה שהיא חושת שחן כן נשארת והיא עוזבת. ולי כואב על אתי לא אשקר. לא צריך שתזכה אבל כבוד עד הסוף למה לא. ואני בטחה שחן כי היא לא מוצאת את עמצה בבית.? וכמובן ההפקה ואיתן וכמה חושבים על אתי. ולעניין. כאן מרכלים שאתי חופרת לדניאל. ועוד תחפור. מי נותר לה בבית. ליהי מקבלת ממנה טיפולים ומאוחרי הגב סכינים.עם קרן. ואתם לא זוכרים את קרן שחפרה לכולם את המוח. ומה הכי מלוכלך אצל קרן היא נהנת לכנס למוח של אנשים. זוכרים גם את זה. אמת כול הכבוד? לה יודעת לדובב יודעת לטמרן וגם הצלחה בלהרוס גם את הטיפה הכי יפה? של התוכנית. והסוף שלה עכשיו עם גב לזה ההפקה קוראת זוג. או האוהדים שלה. ליהי גם הלכה לנומי שלה. חבל לנו.ונותר רק הרוק של הסיגיות לקרן בכלל הפה. באמת כאוב הלב. אבל היא רוצה בזה בכוח.. לילה טוב. או מגיע צל"ש ולעבוד עם השבקקקקקקקקקקקקקקקקיהההההההההההה

KEEK

Member
לגב מוזר שרק הם בחוץ וכולם נכנסו לישון

באמת מעניין למה אף אחד לא נהנה לצפות בערב שירה בציבור של הזוג המאוס..

noaxxx

New member
../images/Emo29.gifלילה טוב../images/Emo13.gifבדיוק כתבתי למטה ש...

החלטתי לבוא לראות מה קורה עם התכנית הזו שבוע לפני הגמר. ואיך שפתחתי את השידור קיבלתי תחושת.. במילה אחת... גועל >> קרן וגב שרים בחוץ... דוחים
לא האמנתי שאני אראה בתכנית הזו משהו יותר דוחה מליהי, כנראה שתמיד יש לאן לרדת...

למעלה