ציפורי לילה חדש- כי יש לכם מה לומר!

noaxxx

New member
לא אוהבת השוואות..אבל שיא הגועל היה מבחינתי..

פרידה

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מה שעצוב זה, שכל פעם שאנחנו חושבים שאין יותר גועל מזה.. בא ריאליטי אחר עם אנשים אחרים.. ואז אנחנו מגלים שיש עוד איפה לרדת.

meytula

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ממש ככה,קרן שברה את השפל של כולם נראה לי

גייל 7

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אפשר לעשות עונה עם כל המיפלצות מכל העונות ... בזה לא נצפה, נכון ????

../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif התפיסה שלכן את פרידה הכט מוטעה.

אילו הייתן מסתכלות על גברת הכט כדמות קומית ממעלה ראשונה לא הייתן לוקחות כל כך קשה וברצינות תהומית את התנהגותה שלילית לפרקים באח הגדול. אני יכול להצביע רק על פגם אחד בהתנהלותה של פרידה וזה האמירה ההזויה שלה על המחבלים המתאבדים והפרגון כביכול להם הניסוח היה הזוי. גם הענין עם התנ"ך בשרותים הזויי אבל פה כבר מדובר על עניין של אמונה וכפייה דתית כן או לא. מעבר לשני נושאים אלו פרידה הכט היתה ועודנה הכוכבת הבלתי מעורערת של האח הגדול 3 אח גדול שהיה אכזבה ליהוקית ואילולא גברת הכט היתה שומם ומשמים לגמרי. פרידה הכט העלתה לסדר היום ולעין הציבור מספר נושאים חשובים מאוד כמו זוגיות שונה-לסביות,עישון בעד או נגד,דת והפגאניות שבה,וסמים והשתקמות מהם,פרידה הכט לדעתי האישית חסרה מאוד בטלוויזיה הישראלית ומאוד הייתי רוצה לראותה ב "מאסטר שף" אני חושב שראוי שהיא תעמוד מול אייל שני,יהונתן רושפלד ,חיים כהן ותראה להם מהו בישול מסוג אחר.

התכוונתי לכך שיש מעט מאוד דמויות ראלטי שאפשר

לומר עליהן\הם שהם באמת פועלות מרוע טהור,ולהערכתי זו רק מעיין חודדה. כל השאר פועלות או פעלו ממקומות אחרים ולא תמיד מודעים,איילה רשף וקרן מתוך מניפולטיביות וחסור עמוד שדרה עצמי ללא גבר לידן. נופר מור,עינב בובליל ואתי חזן מתוך בהמיות לא מודעת אבל לא מתוך רוע. ופרידה הכט מתוך חוסר מודעות מוחלט לעצמה ולסביבתה,בעולם של פרידה הכט יש רק אדם אחד והוא פרידה הכט,זה לא רוע זה חוסר מודעות.

לא נתקלתי בשום רוע צרוף מפרידה.

ריכולים ארסיים נעשו שם על ימין ועל שמאל מצד כל הדיירים. אגואיסטיות גם כן. ראיית העצמי גם כן. כל מה שפרידה עשתה אולי בהקצנה גם אחרות ואחרים עשו רק פשוט יותר מודעים לעצמם ולמצלמות. בעונה הזויה שיש לך שבירת כל המוסכמות החברתיות עם אנשים בדמות ליהיא גרינר,נופר מור,דנה רון וסיפור זק,עמיר וסיוון הנמרחים וההזויים,והזוכה הדפ"ר אז לבוא בתלונות לאישה היחידה שהצליחה להוציא מים מין הסלע הזה? נראה ונשמע לי כמו כפיות טובה גדולה.

גדולתה של הכט תוכר הרבה אחרי לכתה מין העולם

הזה זה לצערי אני כותב. מי שלא חזה בפרידה קמה ב3 לפנות בוקר ורודפת אחרי גמד שמקפל אלומיניום לא חזה בקומיות מימיו. מי שלא חזה בפרידה מקללת בספוטנייות בהמית את יורם זק ואנשי ההפקה שמתחננים אליה בתחנונים אינסופים שתקום ממיטתה לשידור או שתכנס לשיחה עם האח לא חזה בקומיות מימיו. מי שלא חזה בפרידה מתעקשת על זכותה הבסיסית להשאר אישה למרות שיש גוף של נהג משאית ממינסוטה ומתווכחת עם האח על זכותה לקבל ספר לא חזה בקומיות מימיו. מי שלא חזה בפרידה עושה טרור לבית בגלל חפיסת טבק לא חזה בקומיות מימיו.ועוד... אבל עזבו עינכם לא רואות באותה עינית שאני ראיתי, ובכל אופן זהו אינו פורום האח הגדול אז אין טעם לדסקס פה בענין אנשים משם.

טרור חיובי,גם נופר מור עשתה טרור אבל שלילי.

הכל סובייקטיבי ובעיני המתבונן. דרך אגב גם עניין הטבק של פרידה הוא הפקתי,הובטח לה עוד לפני התכנית שהיא תקבל אספקה קבועה בלי שום קשר לתקציב הביתי,אבל כמו במקרה המפה של עדנה קנטי ההפקה מצאה את נשוא זה כנושא בערה של הבית וכך היה. אותי לימדו כמה דברים בחיים,לא משחקים באוכל ולא משחקים בצורך של נרקומנית בגמילה פשוט לא משחקים.

KEEK

Member
אני מעדיף למות מצמא ולא לשתות את המים שלה

שסביר להניח גם יהיו רעילים. אישה רעה ומרושעת. אתה רואה אותה אולי כליצן או דמות קומית אבל לא פלא שהיא נעלמה מהחיים שלנו כלא הייתה למרות שהיא עשתה את העונה והיתה הדמות המרכזית, היא הראשונה שהתנדפה. ויש לכל דבר סיבה. ואין צורך לתרץ את זה בכך שהיא בחרה בזה, כי זה ממש לא נכון. המדיה הקיאה אותה. אף אחד לא רוצה לראות את המפלצת הזאת. אף אחד לא ירצה שאישה כזאת תייצג אותם. מאסטר שף? נו באמת.. על מה ולמה? כי היו יודעת להכין ג'חנון "מרזה?" ולמה להתלונן עליה זה כפיות טובה? סליחה, אני אמור להגיד לה תודה כי היא היתה מעניינת למרות כל הרוע שפיזרה? גם סיפורי רציחות זה דבר מעניין אז אני אמור להגיד תודה לרוצחים? אני מעדיף 10 דיירות משעממות כמו סיון מאשר פרידה אחחת. מוזר לי שאתה עדיין מתעסק בלסנג'ר על הדבר המפלצתי הזה. היא כבר ממש לא מעניינת והאמת, גם כל השאר שהיו איתה..

אנשים תתקדמו באמת אתם עסוקים בשנאת חינם.

אם אתם באמת מאמינים שפרידה היא אישה מרושעת ורשעית ויש בה רוע אמיתי וטהור אז כנראה באמת לא נתקלתם מעולם בחייכם ברוע טהור. ולא מאחל לכם גם.האישה לא רצחה,לא אנסה,לא גנבה,אבל אתם בשלכם. פרידה התנדפה? אדוני הנכבד גברת הכט לא באה לאח הגדול בשביל להיות וונאבי אחרי סיום התכנית היא השיגה את מטרותיה והמטרות היו פרסום לעסק שלה וכסף שקיבלה מההפקה על עצם זה שהסכימה להכנס. פרידה יודעת לבשל הרבה יותר מג'חנון,שדרך אגב אותו טעמתי והוא ממש לא משהו בייחוד לא לאור המחיר שהיא דורשת.מאסטר שף מחפש אנשים עם אישיות צבעונית שיודעים לבשל הבישלו הוא לא המהות הוא חלק ממנה ופרידה מתאימה בול לנישה הזו. אתם מתלוננים עליה אבל שוכחים את מה שהיא תרמה,זו כפיות טובה,ללא פרידה כל הדמויות המשניות לא היו קיימות בכלל רבים ורבות שם חייבים לה את הצלחתם המזערית. אני לא עסוק בלסנגר עליה,זה רק לעיתם רחוקות שקופץ לי הסנגור מתוכי וזה רק במקרים של חוסר צדק משווע שנעשה לאדם קומי ומצחיק בצורה בלתי רגילה.

KEEK

Member
זה מה שמצחיק אותך???

אז תראה את הסדרה אוז בכלל תקרע מצחוק

למעלה