ציפורי לילה מזמרות

KEEK

Member
כל הזמן שמים לבנים משחקי ספורט לצפייה

אליפות בשחיה גמר גראד סלאם בטניס עכשיו פוטבול למה שלא יפנקו את הבנות באיזה סרט? למה רק לספק את הבנים? הפקה שוביניסטית משהו..

תאכלס, גם אני בדיוק חשבתי על זה..

בכלל, ואם יש בנות שם שהיו אוהבות לראות ספורט? אם היה משחק כדורגל הייתי רוצה לשבת ולראות אותו

KEEK

Member
תחושת העליונות שהם נותנים לגברים שם

על חשבון הבנות משגעת אותי ותאמיני לי אני רחוק מלהיות פמיניסט אז משגע אותי איך הבנות מקבלות את כל זה בשתיקה.. ספרתי לפחות 5 שידורי ספורט ששמו במיוחד לבנים הבנות קיבלו כלום הפורמט גם ככה בעייתי ונותן לגברים כוח ושליטה על הנשים אז למה לחזק את זה עוד יותר? מעניין שהבנות לא שואלות מה איתן.. למה הן לא מקבלות לצפות בסרט נשים או משהו כזה..

שאפולי

New member
אתה יודע איפה הבעיה שלך?

שאתה נלחם בשם מי שלא. אסביר: אני נניח לא פמיניסטית ולא שביניסטית אני חושבת שכל אדם הוא שווה ערך לאדם אחר (טוב לא בדיוק) בטח כשזה נוגע לג'נדר- מתוך זה אני לא מניחה שנשים צריכות הגנה - אם הנשים הללו מקבלות את כל היחס הזה ושלמות איתו (אפילו בחדרי חדרים הן לא מתלוננות) אם זה מה שהן רגילות וזה מה שעושה להן טוב-- למה לך זה מפריע?

KEEK

Member
שאפולי מה זה השאלות הקשות האלה? ../images/Emo268.gif

ובהתחלה הן כן התלוננו על זה אני זוכר עוד מתקופת איילת וענבר שדיברו על זה. אני גם לא מגדיר את עצמי כשוביניסט (בטח לא פמיניסט) אמרתי את זה לא כצורך לתת הגנה לנשים אני מנסה להכנס לראש שלהן, ותוהה איך הן מקבלות בהשלמה כזאת יחס מועדף לגברים. וזה לא נאמר רק כי הם "גברים", אלא כקבוצה מסויימת שמקבלת יחס מועדף. יש פה איפה ואיפה מרגיז ואותי מפליא את הכניעה של הבנות למצב. עצם העובדה שאת אומרת שהן רגילות למצב.. זה קצת מוזר קשה לי להבין איך בנאדם מתרגל להיות בעמדה נחותה.

שאפולי

New member
שאלות קשות זה השם השני שלי

אם היית יודע כמה עפתי למנהל בתיכוןבגלל זה....... (ענבר ואיילת לא נחשבות אלה עוד היה להם משהו בראש) ברור לך שהייתי חצי צינית- ז"א כואב לי שנשים באמת בקלו מתרגלות לעמדת נחיתות אבל אני לא מקבלת את זה- ולא חושבת שיש מה לרחם עליהן- זה תפקידו של כל אחד להילחם על הזכויות שלו ובכלל אני חושבת שכשבנאדם מכבד את עצמו גם הסביבה מכבדת אותו
קוראים לי ליב ,אגב

KEEK

Member
לא מרחם עליהן בכלל

סתם תוהה איך בנאדם יכול לקבל בהסכמה כזאת להיות אופציה ב' ותמיד בעמדה נחותה. במקרה שלהן אני יכול להניח שהן כבר עייפות ממלחמות. נכון, ליב
אני שוכח.. סורי..

הבנות קיבלו את עמדת הכלים

את הדלי וספונג'ה שיסתמו את הפה ויגידו יפה תודה. באותו עניין, אורן מצא בגב שותף לאי עשיית עבודות בית. יש להם הרבה קוים משותפים.

adiyon2

New member
קיק, אתה חמוד, לא מכירה הרבה גברים כמוך

לא פמיניסט?!, אתה אכבר פמיניסט

KEEK

Member
לא אני לא ../images/Emo46.gif

אני מבקש יש לי מוניטין לשמור עליו

adiyon2

New member
מה אכפת לך, אתה ממילא מתחבא מאחורי הניק

אתה הגבר החדש.

KEEK

Member
למה מתחבא? כולי חשוף ../images/Emo3.gif

ואני אמור להיות מוחמא שאת נותנת לי מחמאות שבן מקבל?

adiyon2

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

קיבלת ציון 100 בהקשבה למורה, חברה של ליהיא.

sivan513

New member
זה גם צריך להפריע לבנים

לא רק לבנות.. אולי הבנות פוחדות להסתבך עם ההפקה.

meytula

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אין בכלל התחשוב בבנות,בכל המובנים ובכל המצבים.

goodpink

New member
לגבי נשיקה- מי שלא שם לב ככה קרן מתנשקת ראו

נשיקה של איתן וקרן ככה היא מתנשקת. ומה אמרתי בנוגע ללוקשיין SHOT טריק טלויזיוני ידוע....

survivorUS

New member
שאלה

באיזה שעה בדרך כלל מעלים את הפרק בוואלה? אני מת לישון ומחכה שיעלו . יש לי למה לחכות?

למעלה