ציפורי לילה מזמרות

שאפולי

New member
../images/Emo243.gifהיום נחסמה גולשת../images/Emo243.gif

לאחר המון אזהרות- ואחת אחרונה. כמה חבל. אנשים- אנחנו כמה ימים מהגמר- בבקשה- בואו ננהל דיונים בוגרים.

meytula

New member
חבל שזה מגיע למצבים כאלה ומקווה שבנות פה

ילמדו לשלוט על מה שיוצא להן מהפה,נורא קל להתבטא ככה מאחורי ניקים אבל יש לקחת בחשבון שזאת סך הכל תוכנית טלויזה ולא להוציא את זה מפרופורציה

meytula

New member
התכוונתי למצב של חסימה

שלמרות כל האזהרות דידי המשיכה בהתנהלות האלימה שלה כלפי משתתפי התוכנית וגם כלפי חברי הפורום. מה את אומרת נזכה לרגעי נחת פה בפורום מכל הטרוליות האלה?

שאפולי

New member
נא לא לפתוח דיונים בנושא

וגם שמחה לאיד אינה סקסית. אם למישהו מכם יש שאלות, טענות ומענות אפשר לשלוח לי מסר פרטי- בכל זאת - יש אדם מאחורי הניק.

דיי3

New member
שאפולי, את באמת מדהימה בתור מנהלת. אבל....

אני רוצה להביע בפנייך(בשביל הפרוטוקול)מחאה על חסימת גולשת. לא מחבבת צנזורה. אפשר להתעלם, לא לקרא את ההודעות שלה, אבל בכנסת מדברים גרוע יותר. היא הגזימה בתאורים שלה, אבל בסך הכל לא היה שם שום דבר נורא, או משהו שלא נכתב קודם. בכבוד רב (באמת) דיי

שאפולי

New member
תודה

אני מכבדת את המחאה שלך
אבל- את באמת רוצה שנהיה כמו בכנסת? גם לצנזורה יש יתרונות- חופש הדיבור הוא לגיטימי עד שהוא פוגע במישהו אחר מילא המתמודדים בתכנית- אבל גם גולשים כאן נפגעו ממנה- ולא יתכן שגולשת אחת תעכיר את האוירה לכל השאר. לא היתה לי שום בעיה עם דידי, ביקשתי להתעלם ונתתי לה אין ספור אזהרות- את האחרונה בכוונה פירסמתי היום בפורום כדי שהיא לא תוכל להכחיש- ולא עזר כלום. ממש חבל לי שזה הגיע לזה- אבל בהתאם לפורום ולנהלי תפוז- זה היה חייב לקרות. את מתוקה
ליב

קשקשה9

New member
מתי אורן ראה את הנשיקה

של אורטל עם איתן,וסליחה מראש על הבורות

קשקשה9

New member
רגע לא ממש הבנתי

לדעת הוא ידע מקודם חשבתי שהוא ראה ואז הוא חטף סיבוב

ברור שהוא ידע עוד קודם

אבל הוא ואורטל כבר התקדמו כמה צעדים והניחו לזה בצד, ואז בחיים שכאלה המנחה הזכיר לו את זה+הסרטון של אגו ואז הוא קיבל סיבוב.

למעלה