נני 45, איזה יופי. אני ממש שמחה:)
ק קשקשה9 New member 19/9/11 #5 לילה טוב ../images/Emo235.gifלא נראה לכם משונה שכל מה שקרן סיפרה על יון זה בדיוק בדיוק מה שהראו בפרק ? מישהו פה מתודרך ?
לילה טוב ../images/Emo235.gifלא נראה לכם משונה שכל מה שקרן סיפרה על יון זה בדיוק בדיוק מה שהראו בפרק ? מישהו פה מתודרך ?
E easternstar New member 19/9/11 #37 לילה טוב קשקש../images/Emo24.gifכאילו שאנחנו לא יודעים../images/Emo11.gif
M meytula New member 19/9/11 #119 קשקשה ערב טוב../images/Emo24.gif מתודרך זה לא מילה.שימי לב שאתי פעם סיפרה שההפקה מסתמסת עם קרן,כמה שאתי שקרנית על קרן היא אף פעם לא מפספסת
קשקשה ערב טוב../images/Emo24.gif מתודרך זה לא מילה.שימי לב שאתי פעם סיפרה שההפקה מסתמסת עם קרן,כמה שאתי שקרנית על קרן היא אף פעם לא מפספסת
M meytula New member 19/9/11 #214 הלו קשקשה../images/Emo8.gif אני בסדר ודניאלי עוד יותר ילדה מתוקה ומצחיקה.. בטח הספקת כבר לראות אותה עם כל התמונות שפזרתי פה על גבי הפורום
הלו קשקשה../images/Emo8.gif אני בסדר ודניאלי עוד יותר ילדה מתוקה ומצחיקה.. בטח הספקת כבר לראות אותה עם כל התמונות שפזרתי פה על גבי הפורום
ד דדשא New member 19/9/11 #6 את מי ידיחו ביום שלישי../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif
י יהודי31 New member 19/9/11 #7 אפשר לנבא התוצאות.. התוכנית הבאה אתי עוזבת.. והזוכה הגדול.. אורטל... אגב, מנהלת.. למה לא מעודכן הסקר עד ליום שלישי?
אפשר לנבא התוצאות.. התוכנית הבאה אתי עוזבת.. והזוכה הגדול.. אורטל... אגב, מנהלת.. למה לא מעודכן הסקר עד ליום שלישי?
א אלי קוסטנזה New member 19/9/11 #13 דניאל וקרן זוכות לחסינות אורטל,אתי,וליהי מועמדות איתן משאיר את ליהי גב את אתי ושניהם נפטרים בהזדמנות הראשונה שלהם מהאיום של אורטל על המיליון. זו ההערכה שלי למה שיקרה ביום שלישי.
דניאל וקרן זוכות לחסינות אורטל,אתי,וליהי מועמדות איתן משאיר את ליהי גב את אתי ושניהם נפטרים בהזדמנות הראשונה שלהם מהאיום של אורטל על המיליון. זו ההערכה שלי למה שיקרה ביום שלישי.
K KEEK Member 19/9/11 #31 וואו איזה הימור.. למה לדעתך פתאום אורטל כבר לא תבחר ע"י הקהל? בגלל החשיפה (תרתי משמע) מעברה?