../images/Emo62.gifביקורת אישית לגבי ערב ארגוב
הרשו לי לכתוב כמה דברים, שלא הייתה לי הזדמנות לכתוב על ערב זוהר ארגוב בגלל שלא הייתי כאן: באופן לא מפתיע ל
בני אלבז היה את הביצוע הטוב ביותר. בכלל, הוא הזמר הכי טוב בהיכל וקוטף המון חסינויות ופרסים. ההפתעה הגדולה ביותר הייתה מבחינתי
רוחי ששרה "אלינור" בצורה נחמדה וממש לא ציפיתי לזאת. השלמות בביצוע עדיין הייתה רחוקה מאוד ממנה, אבל היא הסתדרה עם השיר הרבה יותר טוב מיתר הזמרים שעלו לשיר באותו הערב.
ארמונ'לה - אנלא יודעת מה היה יותר גרוע הביצוע המגעיל ל"סוד המזלות" או אולי זה שהיא ניסתה לרקוד ולענטז בחוסר קצב לחלוטין הזדעזעתי קשות
- מהביצוע של
מייקל ב"אל נבקש". בהתחלה הייתי בהלם מוחלט. הסתכלתי כאילו מסרבת להאמין שזה מה ששומעות אוזניי. לאחר שהתגברתי פחות או יותר על ההלם הראשוני, התחלתי פשוט לצחוק מהצורה שבה הוא החליט לצעוק את השיר. מאוד כעסתי שהוא העיז לקחת שיר של זוהר להחריב אותו מהיסוד ולבצעו ללא טיפת כבוד. הוא עיוות לגמרי את קולו גם בבתים ולכמה רגעים חשבתי שמדובר בבדיחה הכי טובה בעיר. אריק סיכם את זה יפה: "זוהר קם מהקבר ושואל מה קרה מה קרה"
(מעניין מה לרעות היה להגיד על הביצוע?
משום מה נראה לי שהיא המשיכה להיות לא אובייקטיבית וחשבה שהביצוע היה מדהים
) זעזוע 2
- אם הזעזוע ה-1 שקיבלתי היה בהקשר של מייקל אז ה-2 שייך לגילי ארגוב. היה עצוב לי לראות אותו כגוויה מהלכת שבקושי יוצאות לה הצלילים מהפה. לא היה לו כוח לשיר, לא הייתה טיפת אנרגיה והמראה שלו היה חולני. היה עצוב לי לחשוב שגילי יסיים את חייו באותה צורה שבה אביו סיים
נקודת אור יחידה בערב זה
- הייתה ללא ספק יהודה קיסר. הימצאותו של קיסר בביצועי השירים וצלילי הגיטרה החשמלית שלו המעלפים שחודרים יישר ללב היא זאת שהזכירה לי, שעדיין מדובר בערב לשירי זוהר. לא רוצה לתאר מה היה קורה אם קיסר לא היה על הבמה כשהמופע התחיל.