בוקר חדש מגיע להיכל

עידמןן

New member
../images/Emo202.gif מייקל ורוחמה שוטפים כלים ושרים , וידאו

וידאו - http://music24il.blogspot.com/2011/06/blog-post_4727.html

../images/Emo62.gifביקורת אישית לגבי ערב ארגוב

הרשו לי לכתוב כמה דברים, שלא הייתה לי הזדמנות לכתוב על ערב זוהר ארגוב בגלל שלא הייתי כאן: באופן לא מפתיע לבני אלבז היה את הביצוע הטוב ביותר. בכלל, הוא הזמר הכי טוב בהיכל וקוטף המון חסינויות ופרסים. ההפתעה הגדולה ביותר הייתה מבחינתי רוחי ששרה "אלינור" בצורה נחמדה וממש לא ציפיתי לזאת. השלמות בביצוע עדיין הייתה רחוקה מאוד ממנה, אבל היא הסתדרה עם השיר הרבה יותר טוב מיתר הזמרים שעלו לשיר באותו הערב. ארמונ'לה - אנלא יודעת מה היה יותר גרוע הביצוע המגעיל ל"סוד המזלות" או אולי זה שהיא ניסתה לרקוד ולענטז בחוסר קצב לחלוטין הזדעזעתי קשות
- מהביצוע של מייקל ב"אל נבקש". בהתחלה הייתי בהלם מוחלט. הסתכלתי כאילו מסרבת להאמין שזה מה ששומעות אוזניי. לאחר שהתגברתי פחות או יותר על ההלם הראשוני, התחלתי פשוט לצחוק מהצורה שבה הוא החליט לצעוק את השיר. מאוד כעסתי שהוא העיז לקחת שיר של זוהר להחריב אותו מהיסוד ולבצעו ללא טיפת כבוד. הוא עיוות לגמרי את קולו גם בבתים ולכמה רגעים חשבתי שמדובר בבדיחה הכי טובה בעיר. אריק סיכם את זה יפה: "זוהר קם מהקבר ושואל מה קרה מה קרה"
(מעניין מה לרעות היה להגיד על הביצוע?
משום מה נראה לי שהיא המשיכה להיות לא אובייקטיבית וחשבה שהביצוע היה מדהים
) זעזוע 2
- אם הזעזוע ה-1 שקיבלתי היה בהקשר של מייקל אז ה-2 שייך לגילי ארגוב. היה עצוב לי לראות אותו כגוויה מהלכת שבקושי יוצאות לה הצלילים מהפה. לא היה לו כוח לשיר, לא הייתה טיפת אנרגיה והמראה שלו היה חולני. היה עצוב לי לחשוב שגילי יסיים את חייו באותה צורה שבה אביו סיים
נקודת אור יחידה בערב זה
- הייתה ללא ספק יהודה קיסר. הימצאותו של קיסר בביצועי השירים וצלילי הגיטרה החשמלית שלו המעלפים שחודרים יישר ללב היא זאת שהזכירה לי, שעדיין מדובר בערב לשירי זוהר. לא רוצה לתאר מה היה קורה אם קיסר לא היה על הבמה כשהמופע התחיל.

בוקרטוב יולי,הסכמתי עם הכל../images/Emo140.gif

אני בעיקר צחקתי כששמעתי את מייקי
לגבי גילי,עצוב..עצוב מאד. גם לגבי "הקיסר המנגן" עצוב אם אכן נאלץ לנגן לפרנסתו בשווקים שונים וכו'.

רגע רק רגע

Active member
עוד לא התחיל שידורינו לערב זה?! ../images/Emo12.gif

שמתי לב למשהו. בשידור האינטרנטי שמים ביצועים של כל דיירי ההיכל. טוב, כמעט כולם. את רוחמה לא שמים. אפילו הביצוע הבזיוני של ביטר מככב (והוא כבר "שנים" לא בהיכל...). מעניין למה

../images/Emo17.gifרוחי מצולמת המון בשידור חי

מראים אותה כל לילה מנקה את המטבח ושרה עם האייפד ועושה חזרות לשיר שלה. גם את כל הנאומים שהיא נושאת מידי יום מראים. אתמול שמתי לב שכבני התחיל לנאום המצלמה פשוט עברה לקליפים מיד אחרי שהוא אמר שהוא לא יודע אם הוא משודר ורואים את זה. אופס

רגע רק רגע

Active member
בני ורוחמה- משלימים האחד את השניה.

האחד הוא זמר נהדר עם אישיות... לא הכי הכי. והשניה היא אישה נחמדה וזמרת... לא משהו בכלל. יכול להיות שזו הסיבה לכך שאת בני מראים המון בקליפים ופחות בשידור החי. ואת רוחמה לא מראים בכלל בקליפים (האם ההפקה גם מבינה שהביצועים שלה על הפנים?
) ולעומת זאת, מראים המון בשידור החי.

יום ניפלא לכולם, מקוה שלא יכעסו עלי שפתחתי

שרשור, מאחלת הצלחה לרוחמה היום במשדר המרכזי, יום יום הוא שובה אותי בעדינות ובאצילות הנפש שלה אוהבת, כמו כן אני אוהבת את הדרך שרוחמה מביעה את שיריה, היא מתרגשת כשהיא שרה לקהל, אבל לא התרגשות מתוך פחד, אלה שרוחמה מיזדהה עם הטקסטים של השירים, יש שני ברירות, או לא לאהוב את רוחמה, או לאהוב אותה מאוד, אני בחרתי באפשרות השנייה, שיהיה לה ולשאר דיירי ההיכל הצלחה הערב, מקוה שהקישור שהעלתי יעלה לפורום,

מעתיקה את מה שכתבתי בשרשור החדש

שרשור, מאחלת הצלחה לרוחמה היום במשדר המרכזי, יום יום הוא שובה אותי בעדינות ובאצילות הנפש שלה אוהבת, כמו כן אני אוהבת את הדרך שרוחמה מביעה את שיריה, היא מתרגשת כשהיא שרה לקהל, אבל לא התרגשות מתוך פחד, אלה שרוחמה מיזדהה עם הטקסטים של השירים, יש שני ברירות, או לא לאהוב את רוחמה, או לאהוב אותה מאוד, אני בחרתי באפשרות השנייה, שיהיה לה ולשאר דיירי ההיכל הצלחה הערב, מקוה שהקישור שהעלתי יעלה לפורום, ומצפרת את רוחמה ששרה עם נסיכת תיאלנד את "בארץ אהבתי" http://www.youtube.com/watch?v=EebZrrxcHiE

אמא'לה הפכתי לרוחמה "אסטרונאוטית" במובן

החיובי, חחחחחחח ביוטי את יכולה למחוק את השרשור שפתחתי זה בסדר, סליחה

BEAUTY האחת

New member
../images/Emo42.gifיום חדש ונפלא ,כבר נועצת :)../images/Emo260.gif

מוזמנים לחדר החזרות ,שירי ילדים . פספסו פה בבחירת השירים יש עוד המון שירי ילדים יפים יותר .

יום ניפלא לכולנו

שרשור, מאחלת הצלחה לרוחמה היום במשדר המרכזי, יום יום הוא שובה אותי בעדינות ובאצילות הנפש שלה אוהבת, כמו כן אני אוהבת את הדרך שרוחמה מביעה את שיריה, היא מתרגשת כשהיא שרה לקהל, אבל לא התרגשות מתוך פחד, אלה שרוחמה מיזדהה עם הטקסטים של השירים, יש שני ברירות, או לא לאהוב את רוחמה, או לאהוב אותה מאוד, אני בחרתי באפשרות השנייה, שיהיה לה ולשאר דיירי ההיכל הצלחה הערב, מקוה שהקישור שהעלתי יעלה לפורום, ומצפרת את רוחמה ששרה עם נסיכת תיאלנד את "בארץ אהבתי" http://www.youtube.com/watch?v=EebZrrxcHiE

../images/Emo40.gif"אבא אמא וארץ ישראל" של אביטל

הוא אחד השירים אם לא ה... ואם אני לא טועה לא ביצעו אותו בהיכל. את חגיגה ביצע אבי ביטר והוא גם שיר ילדים מאוד יפה.

בוףברכה

New member
היה...פרומו....שאבי חוזר..ביום ראשון..

..(מעניין אם הוא ישתתף בצמיג(גלגל)....ההצלה..?

למעלה