בוקר חדש מגיע להיכל

אז למה לא נתת לה ../images/Emo45.gif מכל הלב

ורק בגלל שאף אחד לא נתן? תחליטי. או שאת אוהבת ובגלל זה נתת
או שלא ואז לא היית צריכה לתת

כי אני לא אוהבת לתת כיף בפורום.

ולכן למי שיישאר ללא אף "כיף"
אתן לו את חלקי גם אם לא אתחבר אליו. מי שיקבל מס'
לא אוסיף את חלקי,גם אם אוהב אותו. זו השריטה שלי.. מוזרה שכזו

אבל לאילנה התחברת לפי מה שהבנתי

אז למה כבר לא נתת מכל הלב? ואם את לא תאהבי מישו תתני לו בכל זאת כיף? את מוזרה חחחחח מה הקטע הטיפשי הזה?

כמו אצל כל זמר שם,יש תכונות+קול שאני אוהבת..

ויש שאני פחות אוהבת. אצל כל אחד ואחת אוכל למצוא לכאן ולכאן. אילנה לא המכשפה שכאן מציירים ויש בה הרבה תכונות יפות ואני גם אוהבת יחסית את השירה שלה אבל זה לא איזה משהו גורף שלא אוכל לצפות בתכנית ללא נוכחותה. אל כולם יש לי חיבור כלשהו ואני לא מתחברת לסגנון השאלות לגבי מי ארצה שיישאר-כולם,זה מספיק טוב?! מוזרה,כבר אמרתי..חיה בשלום עם המוזרות הזו

../images/Emo163.gif../images/Emo153.gifאין כזה דבר כולם../images/Emo2.gif

אני בטוחה שיש לך כמו לכל בן אדם נורמלי העדפה למי שאת רוצה שישאר בהיכל. לא שאלתי אם את יכולה למצוא חיובי ושלילי אצל אילנה או אצל כולם, אלא האם את אוהבת את אילנה? האם את אוהבת אותה באותה רמה כמו יתר המתמודדים? ותפסיקי להתחמק ולענות תשובה לא קשורה.

התשובה לא קשורה לפי מה שאת מצפה לשמוע

מצד אחד ארצה יותר שאילנה תישאר ע"ח מייקל נניח,מצד שני לא..לא ארצה שמייקל יעזוב. ויש כזה דבר כולם.בכל אחד מצאתי מה לאהוב ומה פחות.בכל אלה שנשארו. שום דבר לא גורף מבחינתי וזו התשובה שלי לא שלך..לכן זה מה שאני עונה(גם לעצמי). אשמח אם אילנה תגיע ל3 האחרונה זה עדיין לא מביא לי חשק לשים כאן
("כיף" בכייף).

ואת אלה תשאירי עבורך../images/Emo163.gif../images/Emo153.gif

אם לא,אני אביא אלייך את רוחי שתראה לך מה זה שיח תרבותי(בניגוד לשיח שהופך לעץ)הבנת?!מה הבנת?!לא הבנת

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני שמה
רק לביטריקו,הבנת?!חחחחחחחחחח. גו בריג'יט גו

למעלה