בוקר חדש מגיע להיכל

../images/Emo118.gif חחחח

לא ראיתי. מוזר מאוד אם ישתתף בגלגל ההצלה, כי הוא לא יצא מההיכל בדרך רגילה. אולי הוא יבוא להופיע כמו איגי, שגם זה מוזר. אולי ההפקה מפחדת שיתחרט וכן יחליט להגיש כנגדה תביעה

רק זה חסר...

על מה ולמה יחזור טעון הטיפוח הזה? הוא יתבע?אני הייתי תובעת אותו על התנהגות והתבטאויות זולות החורגות מגבול הטעם הטוב...אני עד עכשיו לא מבינה מה לו ולהיכל התהילה? שלא יטריד אותנו ושיניח לנו לנפשנו...

עד שניפטרנו ממנו?

אולי הוא יהיה להיט בהיכל הטורקי. שם גם לא יעיזו להטרידו מינית, לא שפה מישהו יטרידו באמת.,

../images/Emo203.gifסיני ושאבי בשיחה האישית

אתמול בשיחה האישית בינהם שאבי שאל את אריק מה הוא רוצה שיהיה בתפריט
? מה הם אוהבים לאכול? שאבי שאל האם הוא אוהב
או משו אחר? אז אריק אמר לו שלא יעשו משו ראוותני אלא צנוע והכי פשוט. אריק אמר שזה לא באמת משנה העיקר שיהיה צנוע. אז שאבי אמר לו: מה פשוט? להביא ביסלי גריל?
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

את זה לא שמעתי,חחחחחחחחחחחחחח. בסוף הצליח להצחיק,לא סובלת אותו.

מיק101

New member
מה זה../images/Emo174.gif../images/Emo96.gif../images/Emo84.gifאיפה הסלט../images/Emo35.gif../images/Emo124.gif

בוקר טוב יקירתי, מקוה שהבאת פתק מההורים על העדרותך

בוףברכה

New member
אריק סיני..דפנה ארמוני..ושמעון

פרס....סובלים ממחלת ...ה"דיבור הנסוג..".. ככל שהם באים בימים... הדיבור..נהפך איטי יותר.

I מ י ר ב I

New member
לדעתי החזרות התחילו ב-9

גם אתמול את אילנה לא הראו.החזרות הסתיימו ב 15 ומשהו...

למעלה