בוקר חדש מגיע להיכל

juspan

New member
כתבתי בדיוק מה ההשוואה

ושהיא מזעזעת
(כי שאבי לא מגיע לקצה קצהו של אחד כמו לואי, שאבי לא אינטליגנט באמת, לא מתוחכם, ועוד הרבה לאוים). אבל שאבי כמו לואי עובד בראיונות שלו על שיטת ההתממות המעושה. אני אעשה מעצמי קצת מפגר, לא יודע הרבה דברים, אני אפלבל עיניים בתדהמה כשיגידו לי משהו הכי טריוויאלי (באמת, אז בעלך הוא המנהל שלך?!!!) ופני פוקר תמימים וזכים כשיגידו לי/יעשו לידי דווקא את הדבר הכי לא טריוויאלי (רוחמה עוצמת עיניים ושרה את הילדה הכי יפה בגן/לאדינו/יו ניים איט באופן שאי אפשר לא לצחוק ממבוכה). בשיטה הזו מצליחים לגרום לאנשים חסרי מודעות לפתוח עוד יותר את הפה והלב ולשתף פעולה לחלוטין.

../images/Emo40.gifאם ככה - שאבי לא פרייר

אם את מצאת קווי דמיון בשיטות הראיון של שניהם סימן ששאבי מתוחכם הרבה יותר מאשר הרבה נטו לחשוב כאן. שוב, אישית אני אוהבת אותו, את השיחות איתו ואין לי סלידה כלשהי ממנו. גם מלואי אני נהנית מאוד אצל לואי במהלך ראיונות ושאלות שהוא שואל אני לא יכולה שלא לתהות לעצמי האם הוא באמת מטומטם או רק משחק אותה כזה? גם המראה החנוני עוזר לתהייה הזאת. ואילו אצל שאבי אני יודעת בוודאות שהוא לא באמת מטומטם והכל לצורך הוצאת מילים מהמרואיין, שזה כשלעצמו טוב ביותר. זה מעיד על כך שהוא ממלא את תפקיד המראיין על הצד הטוב ביותר.

juspan

New member
טוב, ברור לך שלא מסכימה עם שום מילה

ההפך לחלוטין מבחינתי. הרי שאבי עושה את זה מאוד שקוף (את ההתממות) ולא באלגנטיות, זה מוסיף עוד נופך של צחוק וטראשיות לתכנית הטראשית ממילא, כי אתה גם צוחק (אני, אוקיי) על המנחה עצמו שעושה את העבודה שלו באופן כ"כ גרוע ולא מתוחכם, כלומר הוא הופך להיות תכלס מושא צחוק בדיוק כמו אלה שהוא חושב שהוא צוחק עליהם.

../images/Emo40.gifאני ממש חושבת שאת מייחסת לו

יותר מדי דברים שהוא ממש לא מייחס אפילו לעצמו. הוא בטח לא חושב שהוא צוחק על המרואיינים שלו או מזלזל בהם ואני לא ממש חושבת שהוא שם אותם לבדיחה טובה כחלק מהשואו שמציעה התכנית. מקסימום מה שהוא עושה זה מושך אותם בלשונם וזה התפקיד שלו. מה הוא צריך להיות לולב ולא לחתור לאן שהוא רוצה להגיע אליו?

juspan

New member
התעמקתי יותר בראיונות עם רוחמה

כי משהו תפס אותי בראשון שראיתי בשניה מרוב שזה היה קורע (עם האחרים אני ככה שומעת ברבע אוזן כי זה יותר משעמם). ואין לי ספק בכלל שהוא רואה ברוחמה דמות קאלט כזו (לא סתם התלהבתי שהוא אמר בעצמו היום "קטע קאלט" כשרצה שתשיר בתאיילנדית). הבנאדם מסתלבט עליה חופשי עם ההפקה, זה ברור לי, ורואים איך הוא מנסה לא לצחוק כשהיא שרה, אחרי שהוא משדל אותה כמובן לשיר כדי שיהיו צחוקים. והיא כנראה באמת חזקה בסמסים בגלל דמותה ה"שונה". את יודעת, באופן אירוני, יש כאן משתתפת שאוהבת אותה ונוטה לזעוק תמיד "בובליל, בובליל" כשמישהו יורד על שירתה של רוחמה, כאילו בעלבון כזה, אה, את בחרת בבובליל באח, בסמל הנמיכות של הריאליטי הישראלי, מה את מבינה באיכות! ולמה אני אומרת אירוני? כי הנה, רוחמה בתפקיד בובליל לדעתי בתכנית הזו. כמובן שהיא האנטיתיזה לו, וזה מה שיפה, שהאתנחתא הקומית והדמות המשעשעת וספקית הבידור של התכנית, כזו שגם ההפקה מעודדת ומחזקת, יכולה לחרוג מדמות העממי המזרחי העילג התורן ולהתגלם דווקא ע"י אישהי סולידית, הכי מורתית, הכי ארצישראלית, הכי ש' שורקת, הכי מהקיבוץ

כשהיא שרה/מדברת/עושה כל דבר

גם אני צוחקת. זה מתבקש. אי אפשר להישאר אדישה כששומעים אותה. היא טיפוס.

juspan

New member
הנה, אמר בעצמו "זה קטע קאלט

רוחמה שרה תאיילנדית". מסכנה כמה שאין לה מושג איך ההפקה רואה אותה. מזכיר לי את בית אבא כשהיא שרה בלאדינו
בסדר

בוףברכה

New member
../images/Emo251.gifבקטעים שהיא בדיוק באה..לעלות ל.במה.

והוציאו אותה..מאיזון....חחחחחח ....."..אני..לא יכולתי לסיר...למה הוא הראה לי את הקטע..הזהה.....עכשסיו..".. ."..בני.למה אמרת לי את זה בדיוק..כסשאני...צריכה לעלות לסשיר...."..אני מקווה סשהקהל סשלי מבין אותי... ..לכל..חובבי הסזמר...העיברי..

בוףברכה

New member
היא הלכה על האפרו...(השפעות מהרגיי הופה..הופ

ה..הופה...היי..פסססס...פסססס.....איפה מייקל עם..הספריי..

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifאילנה כפרעליה נשממי

תמיד אני אוהבת לראות ולשמוע אותה. אין לה אלוהים. לא חוששת מאף אחד ולא דופקת חשבונות. הפעם לא בדיוק פתחה מה קרה בינה לבין בני כמו שפתחה וסיפרה בשיחה האישית על הריב שהיה בין אריק-בני-ביטר (בעניין האכנזים והמזרחים). דווקא אז שאבי לא רצה להיכנס לעובי הקורה, כי זה היה בשלב שההפקה צינזרה את כל הריבים, המצלמות היו מושתקות וההפקה מנעה שידורים במשך חצאי ימים ואפילו ימים שלמים. אז היא לא ויתרה והשלימה את מה שרצתה להגיד ואילולא מה שסיפרה באותה השיחה לשאבי לא היינו יודעים מה קרה. אבל עדיין לא הבנתי מה קרה היום בינה לבין אלבז? מדוע היא רצתה ללכת הבייתה היום? למרות ששאבי שאל אותה וגם דיבר עם בני על זה לא באמת הבנו מה היה?

או,בדיוק אותך חיפשתי.מה קרה בגזרת בני-אילנה??

יש לך דרך להעביר לכאן את השיחה עם אילנה?דרך מכנס וכאלה..?? מה שלומך ותפארת?

דקל69

New member
לדעתי עכשיו שבין אילנה ובני ישנו ריחוק ואפילו

סוג של משקע ביניהם תצא אילנה האמיתית והפלות נחמדה, מסכנה רוחי כדאי לה לא לעמוד בדרכה של אילנה. וד"א שם זה ממש בעייתי להבין את התמונה המלאה והשתלשלות של כל הסיפור כי יש מלא קטיעות בשידור ואפשר ללקט רק שביבי מידע. לדעתי בגלל זה יש את השיחות לילה בכדי שאלה שלא צופים קבוע יוכלו להתעדכן בארועי היןם דרך השיחות והשאלות האישיות.

אילנה כלפי רוחי לרגע לאהסתירה את "חוסרנחמדותה

אין ביניהן כימיה וזה הכי בסדר.. מה גרם למשקע??מתי זה התחיל??אני במתח דקל(עץ;)

דקל69

New member
זהו, שדוקא את הקטע הזה לא הראו במדויק,

הבנתי שזה קרה בזמן השיפוט של המומחים. מה אני אגיד לך, עזתי אותם אתמול בלילה ישובים בספה בחצר, מעושנים, איךנה מול בני שמנגן בגיטה נפעמת ונרגשת ועם מתח קל באויר ופתאום הכל התהפך עליהם. בטח... זא. רוחי.... הסכסכנית.... הזאת....
הקירבה בין רוחמה לבני מוזרה, אומנם תמיד שיבח אותה כאישה טובה, נפלאה וחמה אך לא היה ביניהם קשר מלבד יחסי נימוס, לדעתי רוחי קצת מבינה שזה עקב האכילס של אילנה.

מקווה שבסופו של יום אילנה ובני לא יהיו..

האוייבים הכי גדולים. כשרבו בזמנו על הנקודות שבני נתן לאילנה,בני כל הזמן הדגיש שהכל יהיה בסדר ביניהם ושיש ביניהם חיבה הדדית. הפעם אם הבנתי נכון,בני אמר שיחסיהם עלו על שרטון..מקווה מאד שזה לא יישאר כך. מה שכן,אני בטוחה שאתמול-שלשום ירד לאילנה הרבה מבני,לאחר תובנותיו "המלומדות" בנושא בגידת הגבר אל מול בגידת האשה..

דקל69

New member
לדעתי הפעם זה קצת יותר עמוק ורציני, בכלל

יש ביניהם פער ענק מבחינת השקפות חיים ולולא החיבה האישית בין גסר ואישה סביר להניח שהעמותים ביניהם היו בילתי נמנעים. לדעתי בני לא מעריך את אילנה בתור אישה (או מה שלדעתו צריכה להיות אישה - הגונה, צנועה, חסודה), יותר מדי הערת שזרק לה על סגנון הלבוש ואורח החיים, בני הוא כמעט אחד לאחד אילנה בסגנון הגברי - מוחצן, מדושן, יהיר מעט, מלא אגו אך בעיניו התכונות האלה לא קוסמות באישה ואילו אצל גבר הן מתקבלות בהבנה.

../images/Emo127.gif../images/Emo127.gifמדויק

יש בינהם יותר מדי פערים שקשה לגשר עליהם. גם אם נגיד הם היו זוג אחרי מעט מאוד זמן הם היו מפרקים את החבילה. הם יותר מדי שונים בדרכי חייהם ובתפיסותיהם את החיים. מעבר למשיכה מינית, שאין ספק שקיימת, אין להם דבר עמוק במשותף.

../images/Emo56.gifגם אם הם יחזרו לדבר

יש לי תחושה שיחסים לא יחזרו למתכונתם הרגילה. ואני בטוחה שלא יהיה בינהם קשר לאחר היציאה מההיכל ועל זה אני מוכנה לחתום. אגב, הייתי מוכנה לחתום שזה יהיה המצב בינהם בעתיד גם אם לא היה בינהם הריחוק הזה.

למעלה