בוקר חדש מגיע להיכל

../images/Emo79.gif"../images/Emo25.gif1 ממך תעיף אותי גבוה....

תעיף אותי גבוה אל העולם שלך. תני לי להשלים את החסר את מה שאין בך ביחד שנינו - זה לעולם"

בוףברכה

New member
היחסים בין בני לאילנה..../images/Emo238.gif....הכל רותח..

שם... אין בני קורע...והשבי
הזה...תמיד מכניס..תככים מזימות אסטרטגיות...ואכ"ח..לא לא נדבר על זה.. ..ואז...שוב פעם ..שאלת ..הבעקיפין...

רגע רק רגע

Active member
חחחחח חולה על הקטע הזה...

שבי: "עזוב, אני רוצה להתקדם. בוא נחזור לנושא הקודם..." חחחח שבי מתאים לראיונות מאחת הפינות אצל גיא פינס.

בוףברכה

New member
..."אני לא מודע ..לכל מה..שהולך כאן.."..

.. יש כאן מחנות...והעורך לא יודע.."...."טוב בני...מי אתה חושב..שיודח יום..ראשון..".. בני אלבז...בא לשחרר...קיטור...
.."..אני רוצה לכם ..לכל הציבור..לכל עם ישראל..., מי שרוצה שיסמס..".. .."שאתה הולך להגיד שבני..אמר..ככה..וככה..".. ..
.(לא...אני לא מעביר מידע...
.... .."..
.."אה..אילנה...בני אמר..עלייך...שהוא.. ..תופס..ממך מרחק...והכל כאן..זה מזימות.., מה את חושבת..באיזה מחנה את..."..

רגע רק רגע

Active member
שבי המראיין הכי חסוי חחחח

לבני אומר- "אני לא מעביר פרטים" ועכשיו אומר לאילנה- " הרגע בני היה כאן... לא רוצה להיכנס לפרטים...." (ואז פותח הכל עד הפרט האחרון
)

בוףברכה

New member
בעוד..בני יוצא..שבי..אין לא יכל להיתאפק..

..אבל בואי..נעבור הלאה...
, פ(חחחח....תוך 20שניות..הוא חוזר..רוורס..

רגע רק רגע

Active member
אני אוהב ת'שיחות/ראיונות של אילנה עם שבי.

היא לא מתחמקת משום שאלה. עונה בישירות. וכל השיחה/ראיון עם אנרגיות פלרטטניות. רואים שהיא מודעת לכח הנשי שלה. רק בקשה אחת מאילנה. שתמרח משהו על השיער... איזה קרם לחות או משהו דומה

דקל69

New member
חחח, בפעם הבאה לראיון עם שאבי נסדר לה להגיע

עם הפיאה של טולדנו
שום קרם לא יעזור, השיער הרוס מעודף צבעים ושימוש במייבש. השיחות עם שאבי מתאפיינות בהרבה אגו, הרבה חשיבות עצמית של אילנה ומן מחשבה שבוטות/ישירות/עוצמה ישרתו אותה בחלקים שבהם היא נופלת כזמרת מעולה ואיכותית, אין ספק שהיא מוכרת את עצמה שם ולא רק בתחום השירה. אני אוהבת את השיחות הפשוטות של רוחמה עם שאבי (אך לא אותה בתןר זמרת), וכומובן את השיחות של אדם, אבל במקרה שלו אני משוחדת ואוהבת כל שיחה ודו-שיח שהוא מייצר. מייקל מייבש אותי בשיחותיו, אלבז מותיר אותי פעורת פה לפעמים באמירות שונות ו

רגע רק רגע

Active member
את ואני...

מזרח ומערב
לא אוהב את השיחות של רוחמה בכלל. בכללי, אנשים עם שין שורקת לא עושים לי את זה. במיוחד אם מרגישים שזה נרכש במהלך השנים כדי לצייר תמונה של אדם אינטלקטואל. "בקיבוץ... שהייתי בקיבוץ... ישנו בקיבוץ..." מזכירה לי את הבחורה מה-band camp מאמריקן פאי

דקל69

New member
הייתי הולכת יותר על ....

צפון-דרום, ים-יבשה, אויר-אדמה, פתוח-סגור, יום חול-שבת, לשבת -לקום
לא עושה לך את זה השששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש
זה סוג הניב שהיא משתמשת בו, כנראה מהרגל, ויש משהו נעים, פשוט ומאוד ארצי בשיחות הרגועות והמעופפות שלה. לפעמים אני רואה בה יצור מוזר, לא מחובר לקרקע ודי עפיפון אבל סה"כ היא אישה נחמדה, נימוסית ותרבותית, יש בה גם תום ואהבת אדם. וכן, בדיוק, אותה בחורה מאמריקן פאי מזכירה את רוחמה מהקיבוץ
ובכדי שתתאהב ברוחמה, קבל...... שששששששהייתי, שששששששעששששיתי, שששששדיברתי שששששששששששלום

juspan

New member
נו, ושוב הוא ביקש מרוחמה לשיר עכשיו

ולא היה ספק הפעם שזה לגמרי בהסתלבטות, כמעט החניק צחוק. זה ברור לגמרי שמבחינתו היא חומר מעולה לדאחקות ונכס לתכנית (לא מוזיקאלית, דא). טוב, עכשיו היא בוכה, היא אישה מתוקה והיא באמת מושפלת בתכנית הזו (לא שאני לא מצדיקה את השיפוט המוזיקלי נגדה, אבל באמת לא נעים, היא לא עשויה מהחומר האגומאנייקי של האחרים).

בוףברכה

New member
הביא..אותה...על סף........בכי.........../images/Emo193.gif

...........................
ורוצה..שהיא ..תשיר לו..בתאילנדית.... .".אז מה רוחמה....את ואילנה לא חברות..":...

juspan

New member
חחח ואיך הוא עבד עליה שהוא לא ראה משהו

(כבר הספקתי לשכוח מה בדיוק
) כדי לשדל אותה לספר את זה בעצמה. הוא באמת עסוק כל הזמן בשידול עם רוחמה, אבל מצליח לו בקלות. אה, נזכרתי, את הקטע שאבי טולדנו החזיר ליוני רועה (רק קראתי פה, באמת לא ראיתי את רוב המופע הערב)

רגע רק רגע

Active member
שבי כעורך... לא רואה ת'תכנית ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני מחכה לרגע שמתוך שבי יצא מושון (ההוא מסרטי המצלמה הנסתרת של יהודה ברקן),יחייך ויחבק את רוחמה ויגיד- "חייכי... אכלת אותה"

בוףברכה

New member
הוא..אפעם.."לא יודע מה..הולך בהיכל"....,..

מה.."יש עוד דברים שאני עושה...."... אז.."..מה אילנה..היחלטת להיתבודד..., לא .., פשוט קודם ראיתי אותך.. ..בצד.., יושבת לבד...".. .. .."..רוחמה תמשיכי ככה..."..אנחנו אוהבים לראות אותך..ולשמוע אותך.. ..ויש לך..מעריצים.., אנחנו חולים עלייך..."... ..השבי הזה..משחק אותה...קצרואי... ..יותר תמים מרוחמה..ממש..טלה

juspan

New member
זה מזכיר לי את הסגנון של לואי ת'רו, מכירים?

ושאלוהי הטלוויזיה יסלח לי על ההשוואה המזעזעת הזו. לואי הוא איש טלוויזיה אנגלי גאון ומקסים, מין נבעך בריטי כזה במראה ובדיבור, רק שברור שהוא הכי מתוחכם וחכם ומבריק (שלא כשאבי), אבל מצליח לשדל את כל היצורים ההזויים שהוא הולך לבקר (בעיקר באמריקה, בשוליים הסהרוריים שלה), בדיוק בגלל שהוא כאילו מקטין את עצמו, עושה מעצמו קצת דביל, ומפרגן, ונדהם ומתעניין ובעיקר מיתמם לאורך כל הדרך. אבל בלי טיפת שחצנות. ברור ששאבי היה מת להיות לואי, אבל ההתממות המעושה הזו שלו בכל זאת מצליחה להצחיק אותי ולגרום לי לרצות לצפות בראיונות הכה לא מעניינים האלה של הזמרים.

חח איך הגעת אליו? מה קשור מחט לתחת?

לואי הוא חנון אמיתי שאין דברים כאלה. שאבי לא חנון כזה. את שניהם אני אוהבת אבל אין מה להשוות בין 2 עולמות נפרדים.

למעלה