זמן לשרשור מקוון

dhara

New member
../images/Emo12.gif

איזה מוזר! catch me in your net בכלל לא נראה עליי ככה, הוא הרבה יותר נוטה לירוק מאשר לכחול, והנצנצים שלו יותר זהובים מאשר כחולים.. הזוי!

תולי01

New member
בלי פאניקה ../images/Emo6.gif

דבר ראשון, כתבתי שיש לו נצנצים זהובים-ירוקים ולא כחולים וגם שהוא נראה יותר טורקיזי במציאות, זאת רק המצלמה שהלכה לכיוון הכחול. דבר שני, שימי לב שגם במציאות, הגוון שלו ישתנה טיפה בתאורות שונות - הוא לא לגמרי דואוכרום, אבל יש לו את התכונה הזאת בקטנה... הוא בהחלט שילוב מאוד מוצלח של כחול וירוק וזה מה שגרם לו להיות טורקיזי מנצח בעיניי כי הוא לא ירוק וגם לא כחול

danra

New member
../images/Emo240.gif על שימר לגוף ולשיער ../images/Emo68.gif

מוזמנות לקרוא ולהגיב בפוסט אם אתן אוהבות מוצרים שימריים לגוף או לשיער ומה המומלצים שלכן אם יש. כל מי שטרם שיתפה מה המסקרה השחורה המנצחת שלה מוזמנת לשתף בתגובות כאן.

Camden

New member
בכמה את מוכרת את הדורותי הו?

אני לא חושבת שראיתי מחיר...

Come Alive

New member
זה במכרז עכשיו, ככה שמינימום 3 דולר,

(כולל משלוח כאילו), ונראה מה יהיה

Ultra marine

New member
../images/Emo32.gif

איך זה הולך למכור באיביי? איך את מחשבת את דמי המשלוח? ובאופן כללי כמה זה מסובך כל התהליך הזה של המכירה?

Come Alive

New member
../images/Emo9.gif

התקשרתי לדואר ישראל, ענתה לי מישהי נורא נחמדה, שמאוד הופתעה מהשאלות הפשוטות מדי שלי כנראה
ואמרה שזה עולה 6 שקלים.. חישבתי ובחישוב גס זה יוצא 2 דולר (הוספתי קצת, כי כוסאומו הסניף דואר "הקרוב"- מה זה רחוק לי
) והיא אמרה שזה פשוט מאוד אמרתי לה בפירוש שמדובר בלק, והיא אמרה שאני יכולה או להשתמש במעטפה כזאת שיש בתוכה נייר פצפצים אם יש לי בבית, או לבוא לדואר, ולקנות כבר שם את המעטפה, ואז לתת את זה לפקיד/ת בנק, לשלם את ה6 שקלים והנה. ראיתי באיביי את הסרטונים וקראתי קצת על איך למכור, איך לכתוב, מה לעשות וכ'ו... אני ממליצה גם לך! זה בHelp שם, תחטטי שם קצת וזה יהיה לך נחמד
מידע מעניין דווקא. למשל, ebay מכינים לי להדפסה ממש את תווית המשלוח, ואני מדפיסה ומדביקה את זה על המעטפה, ככה שלא יהיו טעויות ובלי טרחה שלי. זה מאוד מאוד פשוט. תמיד נמנעתי כי חשבתי- חבל על הכסף וכ'ו אבל זה לא חבל בכלל, זה ממש פשוט ונחמד
אבל כמובן, נדבר אחרי ששלחתי וקיבלתי כסף, אה?

Ultra marine

New member
רגע, מה עולה 6 ש"ח?

ולפי מה את מחשבת את המקום שאליו זה נשלח.. כי אחרי אם אני שולחת משהו לאנגליה או ארה"ב זה אמור להיות שונה.. אני שוקלת למכור ספרים שיש לי והחלטתי שאני כבר לא רוצה.. כמובן שהם באנגלית..

Ultra marine

New member
ואללה, אני באמת אתקשר..

יכול להיות נחמד. אני די לא יודעת מה לעשות עם כל הספרים האלה.. ואני יודעת שיהיו להם מתעניינים.. או לפחות נראה לי ככה..

Ultra marine

New member
יבדק בשבוע הבא

אחרי שאעשה V על כל הדברים שהבטחתי לעצמי. הנה החגים מתקרבים והפעם אני אוכל להגיד שבעצם אין לי מה לעשות "אחרי החגים" כי הכל נעשה לפניהם

Ultra marine

New member
ביררתי...

האמת, זה יוצא די יקר.. לארה"ב עולה 76 ש"ח ולאירופה 100 ש"ח (עד חצי ק"ג ב EMS) כמובן שיש הבדל בין לק לבין ספר.. אבל אני תוהה איך הגענו מ 6 ש"ח ל 100.. עכשיו אני תוהה אם בכלל שווה לפרסם את הספרים.. לדרוש 20-25$ משלוח נשמע לי היסטרי בטירוף!

למעלה