זמן לשרשור מקוון

כנראה שהיתה אי הבנה לגבי סוג המשלוח

דואר רגיל ודואר רשום זה מחירים שונים, ו- EMS שזה דואר אקספס עולה הון תועפות.

Ultra marine

New member
מסתבר שהיא אמרה לי דואר חבילות

למרות שאמרתי לה שאני שולחת ספר בשקית עם פצפצים... ואגב, משלוח חבילה או EMS עולה אותו הדבר.. (=יקר..) עונה לשתיכן יחד..

צונית

New member
תלוי מה משקל הספר

אם אני לא טועה, עד שני ק"ג של משלוח - זה בתעריף הזול. שלחתי חבילה לקנדה ועלה לי 11 שקלים. מעל שני ק"ג זה כבר משלוח חבילות. הייתי השבוע בדואר וראיתי מישהו שולח עבודת תזה של איזה 200 עמודים (אולי פחות, או יותר. היה נראה כבד) וגם לו עלה ממש זול. בכל מקרה, עדיף לקפוץ לסניף בעצמך ולהראות על מה מדובר ושיאמרו לך. הבנתי דברים אחרים לגמרי באתר שלהם ופתאום כשהגעתי הופעתי לטובה. אגב, המלצה לסניף דואר - רמת אביב ליד הכניסה הראשית לאוניברסיטה. סוף הדרך של סניף, כזה ריק וחביב.

Ultra marine

New member
זה תלוי בהגדרה של המשלוח

יש חבילה שזה יקר לאללה (המחירים שכתבתי קודם) ויש דבר דפוס ויש עוד שם שברח לי שהמחירים הם עד 20 ש"ח. בדקתי את זה באתר הדואר. המחירים שאני מציינת הם עד חצי ק"ג וספר pocket book ממש אין סיבה שישקול יותר מחצי ק"ג.. לצערי נתקעתי בנתיים עם פרסום הספרים בגלל שטות האימות שלהם.. באסה, יחכה לסופשבוע הבא..

Ultra marine

New member
הי,

כבר לא ידעתי לאן להמשיך לשרשר..
בכל מקרה, אני צריכה לעשות אימות של החשבון
אז עוד יומיים רק אוכל להתחיל לפרסם את הספרים. זה די באסה שאני לא יכולה בנתיים להעלות את הספרים כלומר, רק למערכת.. היום יש לי זמן לזה, באמצע שבוע לא יהיה לי, אז סתם ידחה לשבוע הבא..

Ultra marine

New member
לא שלי.. קולקצית שוויץ של OPI

מה אתן אומרות? http://www.alllacqueredup.com/2010/07/opi-swiss-collection-fall-2010-part-1-swatches-review.html אני נרדמתי... הטורקיז Yodel Me On My Cell דווקא מדבר אלי (למרות שנראה לי שזה הולך להיות צבע שימצו אותו מהר מאוד.. עם זויה ו OPI עם הלק החופף לחלוטין שלהם..) חוץ מזה.. הירוק Cuckoo For This Color נראה בול כמו האמרלד פיצ'זרלד ש מהויקסן של צ'ינה גלייז. מה יהיה? שנת העתקות?

מ ס ט י ק

New member
גם אני ראיתי את הקולקציה ויש שם

כמה שממש בא לי עליהם.. אבל זו לא חכמה כי תמיד בא לי על לק..

Ultra marine

New member
דווקא אצלי לאחרונה אני מרגישה

שיש חשק אבל לדברים מעניינים ולא "סתם"..

Ultra marine

New member
חחחח

אולי עוד יצילו אותנו קולקציות אחרות, גם ככה OPI הפך ליקר מידי.. מה זה 8.5$ ללק?? מי מוכנה לשלם דבר כזה? (אל תגידי לאף אחד אבל הזמנתי אתמול אחד מהם.. היודל יודל..) לדעתי הויקסן של צ'ינה גלייז הרבה יותר מוצלח. אני חומדת 3 מתוכם (אבל אחד יפול לידי בקרוב...)

אני בהתחלה הזדעזעתי מהויקסן

אבל לאחר ההלם הראשוני מצאתי שלושה שבכל זאת מצאו חן בעיני והזמנתי. אבל בגדול לא אהבתי את הקולקציה. הקולקציה של OPI איומה בעיני, גם סווטצ'ים של מיסה ראיתי וממש ממש לא התרשמתי. נראה מה אסי יביאו...

זו הפתעה.

סתם, האמת שאני פשוט לא זוכרת אותם בשמותיהם. אחד כחול, אחד סגול, אחד קאמל ואחד - תחזיקי חזק - אדום!

Ultra marine

New member
אני חושבת שאני יודעת למה את מתכוונת

בכחול ובסגול. את הכחול הזמנתי ואת הסגול אני רוצה להזמין.. אני זוכרת את השמות שלהם אבל לא מי שייך למי.. First Class Ticket, Midnight Mission מלבדם בא לי על הירוק (emerald fitzgerald)

את הירוק בכלל לא אהבתי

אני גם לא יודעת אם אוהב את הסגול. הזמנתי אותו מחמת הספק...

Ultra marine

New member
../images/Emo67.gif

ממש עוני קשה ברכש לקים חדשים, הא? פשוט "אין מה להזמין" חחח הירוק מזכיר לי את האמרלד ספרקל אבל יותר בהיר. לדעתי בסוף הוא יוזמן מה אני אחשוב עליו כשהוא יגיע.. שאלה טובה.. ואגב, לדעתי הוא זהה לחלוטין לירוק בקולקציית swiss. מזעזע!

למעלה