זמן לשרשור מקוון

Ultra marine

New member
רגע רגע רגע,

הסתכלתי שוב אצל טמפטליה ואצל סקרנג'י ואני רואה שסקרנג'י מכנה אותו frost ומהתמונה שלה (ומתמונה אחת מתוך 3-4 של טמפטליה) אני תוהה אם לא מדובר במרקם פנינה המשוקץ! חשבתי שהם דומים יותר בגלל הגליטר הכהה על בסיס ירוק אבל נראה שבאמת טעיתי.. ואגב, זה מה שסקרנג'י כותבת בנוגע לדמיון בין ה OPI לצ'ינה גלייז - Cuckoo For This Color. Sparkly medium blue-green shimmer. It's darker than it looks in this picture but I think this picture shows the sparkliness really well. It is similar to China Glaze Emerald Fitzgerald, but Cuckoo seems more blue to me. Almost a teal. אם כך נמחק מהרשימה. אוי ואבוי שאין על מה לבזבז

זה פרוסט משוקץ בהחלט

לא בדיוק גימור פנינה, אבל אחד מקורבי המשפחה המאוסים שלו

תולי01

New member
תודה יקירתי ../images/Emo24.gif

זה הכי כיף בעולם לשמוע ! אוהבת בחזרה

עוד פעם פרסמתי פעמיים

סליחה - כנראה אני סוגרת את חלון התצוגה המקדימה עם ה"שלח", והחלון המקורי לא נסגר אז אני שולחת שוב. סורי...

Ultra marine

New member
בומפי הוא נראה יותר "מרשים"

אבל איכשהו לא רואה את עצמי מזמינה אותו.. התמונה עם המון פלאש וסביר שב"מציאות" בתאורה רגילה הוא נראה מגנטה רגיל כזה.. מה שכן אני חושבת ש William Tell Me About OPI מעניין מאוד. הוא כמו הלינקולן but better כי הוא לא שחור לגמרי. אני מודה שהייתי מתפתה להזמין אותו אם לא היה לי כבר את הלינקולן וגם אם לא היה לי את הלוריאל 733. אני חושבת שבלוריאל יש יותר אדום מכחול בתת גוון אז הוא מתקבל יותר חצילי ופחות סגול סגול כזה. אבל הוא מהמם. http://lh6.ggpht.com/_mD2N3M1gcIc/TBuDUdO9CUI/AAAAAAAAAyM/6_vhzxPtT7c/s512/תיקיה חדשה3 (Large).jpg

Ultra marine

New member
זהו, שאם לא היה לי את הלינקולן

או נגיד ככה, למי שעדיין לא רכשה, אני הייתי ממליצה עליו.. אבל בהחלט לא ב 8.5$...

למעלה