חח מגניב אתה לומד בבן צבי?
S shmookie g New member 3/6/05 #53 הלבלבתי אבל זה בגלל שאני גם אוהב שייגעצ והתכוונתי לפתוח פה הודעה האם תסלחו לי? חוצמזה אני בטוח שרובכם פה אוהבים גם את מוניקה...
הלבלבתי אבל זה בגלל שאני גם אוהב שייגעצ והתכוונתי לפתוח פה הודעה האם תסלחו לי? חוצמזה אני בטוח שרובכם פה אוהבים גם את מוניקה...
E Extraordinary Girl 8 New member 3/6/05 #54 חח מוניקה אתה יכול להשאר כאן אם בא לך, בכל מקרה ברוך הבא ואני מעריצה ענקית של מוניקה
נ נמש לנצח New member 4/6/05 #57 שלום שלום איש ../images/Emo140.gif כאן פורום שייגעצ ולא מוניקה סקס, אבל אתה מוזמן להשאר עימנו אני נמש, נעים מאוד. תהנה פה..
שלום שלום איש ../images/Emo140.gif כאן פורום שייגעצ ולא מוניקה סקס, אבל אתה מוזמן להשאר עימנו אני נמש, נעים מאוד. תהנה פה..
S shmookie g New member 4/6/05 #71 תודה לכולם אמממ כמו שאמרתי התלבלבתי בפורום ובקשר לשאלה שייגעצ מופיעים כל הזמן אז פה השאלה לא מתאימה המממ
תודה לכולם אמממ כמו שאמרתי התלבלבתי בפורום ובקשר לשאלה שייגעצ מופיעים כל הזמן אז פה השאלה לא מתאימה המממ
מ ממנטו מור New member 2/6/05 #33 חחחחחחחחחחחח >< רותמי אני מנווה סביון. אבל אפחד בטח לא מכיר אז נגיד ת"א .
מ ממנטו מור New member 2/6/05 #40 חחח כן ליד יהוד, קריית אונו, מונוסון וכו'. אגב, גרתי 8 שנים בקריית אונו
ב בצה17 New member 3/6/05 #49 אה חחח טוב זה לא חוכמה, אני מיהוד חיח.. הייתי אצלכם כמה פעמים טובות.. אתם האזור היוקרתי יותר של אור יהודה... יש לכם שם אחלה מרכז ופארק דיי יפה :> ד"א ברוכה הבאה לפורום חיח אני בר את באה להופעה ביום שלישי בקרית אונו?
אה חחח טוב זה לא חוכמה, אני מיהוד חיח.. הייתי אצלכם כמה פעמים טובות.. אתם האזור היוקרתי יותר של אור יהודה... יש לכם שם אחלה מרכז ופארק דיי יפה :> ד"א ברוכה הבאה לפורום חיח אני בר את באה להופעה ביום שלישי בקרית אונו?