ברוכה הבאה
E Extraordinary Girl 8 New member 1/6/05 #4 אני חחח סתם שתדעי אנחנו נראה לי היחידות כאן מירושלים[והסביבה]
Z ziljian 1234 New member 1/6/05 #5 חחח ואללה? אנשים בירושלים לא ממש אוהבים את שייגצע. קחי לדוגמא את פזמון תיכון לא היה כמעט אף אחדדדדד אני היחידה שעמדה ליובל מתחת לפנים חחח.. הוא מושלםםםם!
חחח ואללה? אנשים בירושלים לא ממש אוהבים את שייגצע. קחי לדוגמא את פזמון תיכון לא היה כמעט אף אחדדדדד אני היחידה שעמדה ליובל מתחת לפנים חחח.. הוא מושלםםםם!
E Extraordinary Girl 8 New member 1/6/05 #6 כי רוב הירושלמים פריחות/ערסים צאי לעיר בחמישי/מוצאי שבת תראי.
D dsol New member 1/6/05 #11 ברוכה הבאה ^ תהני ותרגישי בבית ^ אההה תחתמי על העצומה שלו בבקשה ^ זה נמצא בתחילת הפורום בנעוץ
נ ניו יורק רפיח New member 2/6/05 #13 בורכה הבאה../images/Emo24.gif אני בן, הכחלחל פה את מתופפת?! (בגלל הכינוי כן)
E elezrit New member 2/6/05 #14 ממ-כמה בורות אבל... מה הקשר בין הכינוי לזה שהיא מתופפת...? חח-לא מבינה כלום בתופים
נ ניו יורק רפיח New member 2/6/05 #17 הכינויי שלה זה זיליז'יאן, למרות שזה אמור להיות זאלידג'יאן, שזה זה חברת מצילות