תודה מאמי=]] לאב
נ נוי ה2ו2ה New member 1/1/06 #51 חח חיים שלי../images/Emo99.gif אוהבת אותך חיים שלי לאב יו פור אברר חיי..תודהה לכולם מורלו'שש אי לאב יו
חח חיים שלי../images/Emo99.gif אוהבת אותך חיים שלי לאב יו פור אברר חיי..תודהה לכולם מורלו'שש אי לאב יו
D Dark Force New member 1/1/06 #53 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo56.gif|פגרה| נוי, מקווה שתשתלבי
ע ענבר שחר 20 New member 1/1/06 #14 הוא מוכשר מאווווווווווווווווווווד והם זוג כזה מושלם!!!!!!!!!!!!!! הלוואי שיהיה ילד כבר-הוא יהיה כזה יפה!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחח
הוא מוכשר מאווווווווווווווווווווד והם זוג כזה מושלם!!!!!!!!!!!!!! הלוואי שיהיה ילד כבר-הוא יהיה כזה יפה!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחח
ר רותם שרוטה עם תעודה New member 31/12/05 #11 וו'אטז אפ סיסטרררררר???? מצב טוב ואצלך??? שתהיה שנה מעולה!!
ע ענבר שחר 20 New member 1/1/06 #12 הכל סבבה!!!!!!!!! מה אצלך? בת כמה ומאיפה???????? שתיהיה שנה מלאה ביעל!!!!!!!!! חחחחחח כפרה עליה!!!!!!!!!
הכל סבבה!!!!!!!!! מה אצלך? בת כמה ומאיפה???????? שתיהיה שנה מלאה ביעל!!!!!!!!! חחחחחח כפרה עליה!!!!!!!!!
ר רותם שרוטה עם תעודה New member 1/1/06 #15 חחחחחחחחח בת 17 וחצי מחיפה אנד יו??? חחח שתהיה שנה מלאה ברותםםםםםםםםם וענבר... חחח לאב יווו
ע ענבר שחר 20 New member 1/1/06 #17 חחחחחחחחחחח.................. אני חיפאית לשעבר........ בת 20 מאילת-איזה מזל את? מאיפה בחיפה? מואהההההההההההההההה
חחחחחחחחחחח.................. אני חיפאית לשעבר........ בת 20 מאילת-איזה מזל את? מאיפה בחיפה? מואהההההההההההההההה