חחחחחחחחחחחחחחחחח נחמד... אז מה ככה??? איך באילת???
ע ענבר שחר 20 New member 1/1/06 #36 באילת מגניב רצחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל אני מתה מגעגועים לחיפה.......חחחחחחח. היית בפסטיגל?
ע ענבר שחר 20 New member 1/1/06 #40 לא................................. איך אני אהיה? אילת........חור נידח בסוף העולם. חחחחחח......איך היה?
לא................................. איך אני אהיה? אילת........חור נידח בסוף העולם. חחחחחח......איך היה?
ר רותם שרוטה עם תעודה New member 1/1/06 #42 חחחחחחח אה נכון...שכחתי היה מדהםםםםםםםםםםם פסטיגל חבל על הזמן...
ר רעות האכלנית New member 1/1/06 #16 ברוכית../images/Emo24.gifאני רעות../images/Emo9.gifתהני../images/Emo70.gif
ר רעות האכלנית New member 1/1/06 #20 חה חה חה../images/Emo9.gif תודה כפרעעעע../images/Emo24.gif אני בת 13 וחצי מפ"ת מאיפה את
מ מורלוש New member 1/1/06 #25 את צודקתת היא מושלמת:] כנסיי מאמי > קודםם כל ברוכהה הבאהה לפורום הזוהר שלנו... אני מורל ואני מתה עלל יעליייייייייי בליי סוףף..היא החיימשיליי..
את צודקתת היא מושלמת:] כנסיי מאמי > קודםם כל ברוכהה הבאהה לפורום הזוהר שלנו... אני מורל ואני מתה עלל יעליייייייייי בליי סוףף..היא החיימשיליי..
ע ענבר שחר 20 New member 1/1/06 #34 תודה תודה.......................... נעים מאוד....... בת כמה מאיפה?
ס ספיפוש נושמת מאיוש New member 1/1/06 #43 היי מותק... ברוכה הבאה.... הישתלבות נעימה והיתמכרות מהירה!.. אני ספיר בת 12 מכפר-יונה....
ע ענבר שחר 20 New member 1/1/06 #50 היי חמודה.......................... מה המצב? מכורה ונהנת......חחחחח
D Dark Force New member 1/1/06 #54 אהלן ענבר../images/Emo13.gif../images/Emo56.gif|פגרה| השתלבות נעימה