חדשים בפורום

tsofa

New member
ברווכהה הבאאאאה :)

ממזה מעריצתת מונסווןן ?!? חחח סליחחה על הבוורוותת , =)

הווו שלום לך!

אממ כן אני כאן , כבר נשטתי די מזמן את הפורום שם..מאז שקטיה שוגע פוצ פיילוט וכל אלה עזבו.. ואני פה כבר די הרבה זמן ! תהההני לך D:

אגנסקעXD

New member
מעריצת מונסון

לפי מה שאני מבינה.. שומעת את השיר מונסון בפעם 74834394 אוהבת רק את ביל או טום.. וחושבת שגיאורג וגוסטב סתם תקועים שם..

crazysapir

New member
חושבת שגיוארג וגוסטב סתם תקועים שם?

מעריצות מונסון בכלל לא יודעת איך קוראים לגיאורג וגוסטב
[או יותר נכון בשבילם המתופף והגיטריסט(לאור העובדה שהם לא מבחינות בין בסיסט לגיטריסט}>< XDDDDDDDDDDD

3has3

New member
../images/Emo11.gif גוסטב ../images/Emo99.gif והמעריצות האלה יסתמו!

Rukia nik

New member
../images/Emo6.gif

זה כ"כ נכון! נכון ומעצבן אבל בכל זאת אני מכירה אחת כזאת.

כננססי..

מעריצות של ט"ה , שבד"כ מכירות רק את מונסון או מעריצות אותן רק מהחודש האחרון כי הם גילו שהם הגיעו לארץ. אממ יודעת כאלה שלא מכירות אותם ואוהבות אותן רק כי "ביל חתיך" או משו בסגנון.. בקיצור, אלפקות סוניות. חח סתם יש גם מעריצות מונסון שהן נחמדות, אבל הרוב פריקאצות כאלה. טוב שלא יעלו עליי לא רוצה לעשות הכללות, נתתי תמצית :]

Bill Kaulitz 89

New member
מעריצה שמעריצה רק את ביל וטום ..

ולא חושבת על גיאורג וגוסטב.. הכוונה שבלי גיאורג וגוסטב הלהקה הייתה אותו דבר. חחחחח מקווה שהבנת ^^

crazysapir

New member
O_____O לא היא לא!גוסטב בהרבה יותר מוכשר מטום

עם כל הכבוד לטום!!! גוסטב כמתופף פי אלףףףףףףף יותר טוב מטום וזה לא כי אני אוהבת יותר את גוסטב ,כי אני לא ואני גם לא אוהבת את טום יותר.. המועדפים עליי מהלהקה זה ביל וגיאורג ! ואני עדיין חושבת שגוסטב הוא מתופף פי 1000000 יותר טוב מטום כגיטריסט

Fall Out Liel

New member
אתן מעליבות אותי../images/Emo7.gif../images/Emo168.gif

אני מכירה אותם בגלל מונסון, ואני מכירה את כל הלהקה ואני דווקא חושבת שגוסטב וגיאורג מהממים [והמפרט של גיאורג וטום היה יכול להיות אצלי עכשיו
]. ואני מעריצה אמיתית שלהם, קניתי פנאי פלוס בלא זוכרת כמה [הרבה] בשביל שתי תמונות קטנות [אבל זה היה בגלל שזכרתי שמישהי כתבה שיש שם פוסטר, וכמובן שזכרוני הטעה אותי שוב ואני סנילית..] אז אל תכלילו את כל מי שמכיר אותם מאז מונסון למעריצה כזאת..

crazysapir

New member
חחח שאחמירם מעריצות מונסון לא

מתכוונים למעריצות כמוך.. זה הכוונה למעריצות שמכירות רק תשמות של ביל וטום בקיצור><אה כן ויודעות מילה מכל השירים שלהם שהיא מונסון!

crazysapir

New member
**תיקון***../images/Emo26.gif כנסי לזה!

חחח שאומירם מעריצות מונסון לא מתכוונים למעריצות כמוך.. זה הכוונה למעריצות שמכירות רק תשמות של ביל וטום בקיצור><אה כן ויודעות מילה מכל השירים שלהם שהיא מונסון!

למעלה