חדשים בפורום

נאאאמ יש לי חברות מגולדה!

מכירה את דנית? חח לא זוכרת שם משפחה.. מזמן לא ראיתי אותה..חח

PerfectSP

New member
לא ראית כמה חפרו על זה?../images/Emo178.gif ../images/Emo190.gif

בקיצור, הפקאצות [לא שיש לי משהו נגד כל הפאקצות!רק נגד התרבות ובדר"כ ההתנהגות
] הקטנות האלה, ששמעו את מונסון והתלהבו יותר מדי והתחילו לשמוע את השיר 500 פעם ביום,ולהגיד שהן מעריצות
שתכלס הן מעריצות את המראה של ביל ואת מונסוןXD וזה בקיצור
מאיפה את בירושלים?!D: אני בחור ליד ירושליםD: [ואני באמת חור!לא כמו פסגת זאב ומבשרת שחושבים עצמם חורXD]

3has3

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif

את לא מעריצת מונסון וזה מעולה D: תהני!

rocket

New member
../images/Emo24.gif חדשים בפורום ../images/Emo24.gif

שלום לכולם ! תהנו בפורום

0oSharoNo0

New member
ברוכים הבאים..!!../images/Emo24.gif

שרון, 15 עוד חודשיים, דרום... חח כמה חדשים כאילו שנה לא הייתי פה..:p תהנו בפורום
כנסו אליי אם בא לכם 260100361

חדשה ( :

כתבתי כבר פעם אחת שאני חדשה ,בשירשור של ההופעה ניראלי קיצור , אילנה 13 כיתה ח' קריות ( :

Lilo093

New member
מישו יכול להסביר לי מה הקטע עם ה 1809../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

לא הבנתי משו.......... מה הקטע עם ה1809 שכולם מזכירים, ואני לא רוצה לפרט איך! Come and rescue me I’m burning can’t you see Come and rescue me Only you can set me free Come and rescue me Rescue me Rescue me Bill Kaulitz For Ever Tokio Hotel Rocks אנשים חושבים שאני פרנואידית, אבל אני לא אשמה שתפוחים רודפים אחרי!!

Lilo093

New member
חחח נכון, תודה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

דבילי.......... היה מול העיינים שלי במשך שבועיים כמעט ואני לא קולטת, אה
טוב......... תודה רבה רבה למי שענה לי
מישו גם יכול להסביר לי איך עושים תחתימה הזאת??? שלמטה כולם כותבים ככה פזמון כזה של שיר??? כי זה ממש יעזור לי!!

Lilo093

New member
../images/Emo190.gif../images/Emo26.gifאני ממש צריכה עזרה../images/Emo206.gif../images/Emo53.gif

תראו........ זה נישמע קצת אידיוטי שאני לא יודעת..... אבל........ מישו יכול להסביר לי איך עושים חתימה כזאת למטה
שכל פעם שאני כותבת הודעה זה מופיעה מבלי שאני צריכה לעשות העתק- הדבק
כי אני ממש רוצה לכתוב פזמון של שיר ששינה לי את החיים........ אז......... אני ממש אשמח אם מישו יעזור לי
אני יודעת שעכשו אתם מצפים לחתימה שלי, אז נחשו מה
אני לא יודעת איך עושים אותה
חיחיחיחיחי...............

TaaaaaaaaaaL

New member
חחח בואי אני אנסה להסביר לך

תחלצי על השם שלך . וכאילו תכנסי לעולם שלך .. אחרי זה תכנסי לעדכון העולם שלי .. ואז זה יפתח לך משו .. תעשי שמור והמשך .. בדבר הבא שזה יפתח לך תיהיה אפשרות נראלי השלישית לעשות חתימה שם את רושמת הכל ועושה שמור .. קפיש ?!

למעלה