כתבה על הדיסק של קרן

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifחח חמודה../images/Emo15.gif

תראי את הדיסק אני מתכננת לקנות כאילו כבר החלטתי לבדוק אני רק מחכה לראות אם איזה מישי מאלה שכן קונות תגיד שהיא תתאכזב ואז נראה חחח "כל דבר פרי קולו של סקעת שווה את הקניה" זהו שאני לא חושבת ככה
אני פשוט חושבת שהדיסק הזה עומד להיות מוצלח בלי קשר לזה שזה הדיסק של סקעת
ואני כבר מתיישבת לקרוא את הביקורת

הדיסק של סקעת הולך לשבוע שיאים

התקשרתי לבדוק למה עוד לא הודיעו לי הדיסק הגיע מאיפה שהזמנתי. אז אמרו לי שעכשיו הם רק בהזמנות של לפני חצי שנה... ושיש מאות מאות של הזמנות... אני הולכת לקחת אותו היום בערב

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifבדיוק חשבתי על../images/Emo15.gif

זה שמסתמן שסקעת הוא ממש ההבטחה של הקיץ (אההמ..גם קרן
) אבל תביני רוב המאות האלה..זה לא אנשים כמוני..שפשוט רוצים לשמוע את האיכות ואם הוא אשכרה שווה משו (למרות שנראלי שהוא הוכיח את עצמו בקטע הזה) אלה מעריצות..שכבר מהאודישן שלו בכוכב נולד החליטו שהן קונות את הדיסק
את הולכת לקחת בערב
סבבע מחכה כבר לביקורת

כן, עכשיו אני באמת צריכה לרשום

ביקורת התקשרו אליי עכשיו.. חח.. מאיזה אתר וביקשו שאני ארשום ביקורת על הדיסק שלו... מקווה שיהיה לי זמן להקשיב לדיסק.. סופש עמוס...

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifנו..עכשיו יש לך../images/Emo15.gif

אחריות
(כאילו שאני לא מספיק חשובה
) אז את חייבת לשמוע את הדיסק..היום

BLACKit

New member
כמה נתונים על מכירות הדיסק עד עכשיו

לפי מה שאני יודעת, בעזריאלי הזמינו 700 עותקים שנמכרו תוך כמה שעות. בנתניה רק בחנות אחת הזמינו 100 ונגמרו תוך כמה שעות. לרוב החנויות שהוא הגיע, המלאי אזל עוד באותו יום כל מוכר בכל חנות שתתקשרו אליה יגיד לכם משהו בסגנון "כןהתקשרת בקשר לדיסק של סקעת נכון??" המוכרים מתחרפנים חח זה משהו לא נורמאלי ורייצ'ל אני יודעת שאת לא מתה עליו אבל יש שם שירים כל כך יפים, וגם אם את לא אוהבת את הצורת שירה שלו אי אפשר להתווכח על היכולות הקוליות

razpg

New member
באמת ``כמה עוד אפשר`` זה שיר חלש!

הוא נשמע כמו שיר של ילדים! שיר פסטיגלים כזה.

daniel rubin

New member
מומלץ לקנות../images/Emo45.gif../images/Emo218.gif

קניתי אתמול ולא התאכזבתי! כולם ברמה של ואת!

עדי C

New member
קרה לי בדיוק אותו הדבר עם האלבום

של שירי, ובדיוק בגלל זה אני מתלבטת [לגבי האלבום של סקעת...]. אני מניחה שאני גם אחכה לראות תגובות ובהתאם לזה אני אחליט... מהאלבום של שירי מאוד התאכזבתי...

זה עניין של טעם

כפי שאמרתי קניתי אבל התאכזבתי.. אני לא צורבת ישראלי, כך שמספיק שאני אוהב שיר או שניים אני קונה את הדיסק, אבל שמעתי אותו רק פעמיים. כי באמת שלא אהבתי.. סורי

Deanb

New member
../images/Emo45.gif כן, האלבום של שירי טוב אבל

לא מדהים

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo122.gif../images/Emo163.gif../images/Emo15.gif

|אמנזיה| אני לא זוכרת בדיוק מה היה כתוב על השלט זכרתי ששמעתי אותך אומרת "אלבום בכורה" אבל לא הייתי בטוחה
נו..זאת אני

Deanb

New member
זה טוב רייצ'! מי יתן וכמה שיותר

אנשים בארץ יקנו דיסקים ולא יצרבו ויורידו

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifחחחחח../images/Emo15.gif

לא לא בקטע של "וואי אני לא מורידה אני קונה" אפפעם לא התלהבתי מלקנות דיסקים אז פשוט ויתרתי על התענות של להכיר כל שיר שהזמר הוציא ודבקתי בשיטת הסינגלים ופתאום התחלתי לקנות דיסקים
אני מתדרדרת

למעלה